Още в Бенфика си беше такъв .
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5F9wSFy5zNg[/youtube]
David Luiz (Тема - Челси)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: David Luiz (Тема)
Шегаджия

Голям образ е Давид Луис. Разглеждах му едни снимки из интернет с някакво смешно мече ... Личи си, че е супер забавен и веселяк.
Хубаво е да имаш такъв съотборник в съблекалнята, особено след тежки мачове и в кризисни моменти.
Мисля, че бразилецът ще стане сърцето и душата на Челси. Не е изключено, ако продължи с добрите си изяви някой ден да сложи и капитанската лента.

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

Капитанът на Челси обяви наследника си

Давид Луиз може да наследи Джон Тери като капитан на Челси. Това сподели пред медиите самият английски национал.Луиз се превърна в основна част от тима, откакто дойде през зимата с трансфер от Бенфика. 30-годишният Тери все още има много футбол пред себе си, но все пак смята бразилеца за евентуален свой наследник."Давид е невероятен. Той направи такова впечатление за толкова малко време", сподели Тери."Нормално, когато играч идва в нов тим му трябват няколко седмици за аклиматизация. Давид обаче започна с отлични игри още в началото. Постоянно изучава играта ни. Той е вероятен бъдещ капитан на този отбор", добави англичанинът.
Давид Луиз може да наследи Джон Тери като капитан на Челси. Това сподели пред медиите самият английски национал.Луиз се превърна в основна част от тима, откакто дойде през зимата с трансфер от Бенфика. 30-годишният Тери все още има много футбол пред себе си, но все пак смята бразилеца за евентуален свой наследник."Давид е невероятен. Той направи такова впечатление за толкова малко време", сподели Тери."Нормално, когато играч идва в нов тим му трябват няколко седмици за аклиматизация. Давид обаче започна с отлични игри още в началото. Постоянно изучава играта ни. Той е вероятен бъдещ капитан на този отбор", добави англичанинът.

Има очевиден спад във формата на Давид Луиз ! Вчера за мен той носи вина за гола в 33-тата секунда на мача !

Нещо го избива постоянно на шеги и майтапи, но това е Висша лига, а не португалското първенство ... Тук всяка грешка струва скъпо !
Трябва някой да му се поскара и да го стегне. Очевидно Татко Карло е неспособен. За мен той е пътник ...
[center]
[/center]

-
Мда ... Луис не играе на нивото на което беше в първите си мачове !
Можеби темпото и напрежението на Висшата лига си каза думата.
Той определено не е съсредоточен и свеж така, както беше през зимата ...
Няма страшно !
И той , както и Торес, като направят една подготовка с отбора .... есента ще е машина !
Можеби темпото и напрежението на Висшата лига си каза думата.
Той определено не е съсредоточен и свеж така, както беше през зимата ...
Няма страшно !
И той , както и Торес, като направят една подготовка с отбора .... есента ще е машина !
Есента ще е машина, ама Алекс се видя и след контузията, че е машина и се разбират перфектно с Тери
- Chelsea Forever
- Контакти:
Tqnata написа:Есента ще е машина, ама Алекс се видя и след контузията, че е машина и се разбират перфектно с Тери
+1,за мен този етап Алекс трябва да е до Тери!!!
-
Chelsea Forever написа:за мен този етап Алекс трябва да е до Тери!!!
Ами да ....
На този етап спокойно може да е така !
Вече не се борим за нищо ...
Обаче май Тери получи няква контузия срещу Юнайтед.
Така, че по скоро ще видим двойката - Алекс - Луис.
- Keyser Soze
- Контакти:
Луиз допусна грешка срещу Ман Юнайтед, която наистина струваше скъпо, но това се случва един път на 100 мача, да речем. Просто не му тръгна, а в случая не бива да се обвинява само него а и останалите халфове и защитници, които допуснаха такава пролука в 30-тата секунда. После на Луиз му стана спечено и логично бе сменен. Тепърва той ще става по-добър и се радвам, че в Челси има 4-ма футболисти от световна класа, които могат да играят като централни бранители - Тери, Луиз, Алекс и Иванович.