Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
WZ18
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ, ЛЕВСКАРИ

Мнениеот WZ18 » 09 май 2009 21:01

Тотален контрол на Левски...ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!

Потребителски аватар
WZ18
Контакти:

Мнениеот WZ18 » 09 май 2009 21:03

Наздраве за победата момчета...

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 09 май 2009 21:04

Честито.Лубо сега да духа супата.

kini
Контакти:

Мнениеот kini » 09 май 2009 21:05

САМО ЛЕВСКИ...

Потребителски аватар
sistera
Контакти:

Мнениеот sistera » 09 май 2009 21:07

Честитя на всички левскари,но съгласете се ,че футбола който показаха и двата отбора не задоволи.Поредния слаб мач като цяло.Още веднъж честито,имате повод за празнуване.Наздраве!!!

kini
Контакти:

Мнениеот kini » 09 май 2009 21:07

И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕЕЕ...........ДРУГОТО Е БЕЗ КОМЕНТАР :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Малко за Гонзо и късните фитнес тестове

Мнениеот ivo23 » 09 май 2009 21:07

Просто се замислих и ми се иска да направя един паралел между двете неща.
Поздравявам Георги Иванов за силата на духа,за желанието и за хъса който проявява в защита на религията Левски!
В Англия обаче има едно нещо наречено "късен фитнес тест". В България обаче ги няма.Та този тест,ако не се издържи съответният футболист отпада от групата.Но въпроса е защо?!
Ами защото се случва точно това което се случва с Гонзо.Счупи скула,не тренира,сложи маска,излезе срещу Сливен и се контузи.После цяла седмица по доктори,пак не тренира,излиза срещу ЦСКА и заминава и другият крак. Все пак това е здравето на един човек.Той няма да играе вечно.Там на острова мениджъра остава последната дума на фитнес теста.Ако каже да играе,играе,ако каже не,извън групата.
Иначе кокалеско май няма много думата за отбора...
Та мисълта ми е,защо трябва да се съсипва здравето на някой футболист...?!Да го направят някой играещ треньор или някакъв мениджър,за да седи на пейката когато е контузен и да ги шамаросва преди,повреме и след мач,ако се оакват съотборниците му.
Тва е за сега от мен.Просто си питам.
Nil satis nisi optimum

Изображение

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 09 май 2009 21:09

Чеатита победа! Такъв дух искам да виждам в отбора на Левски! Името Георги е разликата между Левски и ЦСКА! Браво на момчетата, браво на великата публика! Мого хубави хореографии и от двата фронта! Сравнително спортсментско дерби! Убедителен Левски с "Кокълче". 2-3 добри изяви на Бистрон но ,пак "0" !!! Изключително непрофесионално да се пускат контузени играчи! Друк е въпроса че Гонзо искаше да надъха отбора!
Левски шампион!!! Продължавайте да вярвате и да подкрепяте отбора! ЗАСЛУЖИХА СИ ГО! :P

Благодаря на модераторите! Те си знаят защо! :)

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 09 май 2009 21:14

spiker написа:Имало едно време, едно първенство от 10-на отбори купуващи мачове и останалите играещи за чест. Там един отчайващо слаб Левски започна ужасно сезона. Като г-н Батков видя, че така няма да стане работата реши да купи малко мачове. Малко, малко, стигна се до 26 кръг за да се види колко струва Левски. Та там, един видимо по-добър от тях отбор, не по-малко купуващ мачове, през целия мач игра като борещ се за спасяване предпоследен. Никой не разбра как и защо Левски победиха и то не с един, а с два гола, но разликата си остава 1 точка...в полза на ЦСКА. И какво става, ако ЦСКА си задържи преднината в дългия период от 4 кръга? "Спечелихме дербито, ние сме най-силните, паметник на Гонзо", та накрая Батков да казва, имахме своя шанс, но ЦСКА играха за победа в последните 4 мача и ние не можехме да направим нищо. Не знам какво ви е интересно това купено първенство. Изобщо не знам защо във букмейкърските къщи се слагат другите отбори за шампиони. Да сложат само ЦСКА и Левски, по 1.50 коефициент, поне да е реално де...Ама то навън се вижда колко пари струвате, и Левски, и ЦСКА. Левски като влезнаха в Шампионската един път(преодолявайки фаворита за спечелването й - Киево) та какво стана върнаха се с пълни куфари и с един гол. Нещо като България на Евро 2004. Батков като взе 6 милиона от УЕФА, та какво - разпродаде играчите, та да вземе още толкова и да ми разчита на младежи...Сърмов, ела тука...Гаджев, дай надясно. Това уважаеми читатели е българският футбол, или цирк, или театър, или всичко друго, но не и футбол...
Левски се класира и в UEFA ако не знаеш и игра на четвъртфинал ,както и в ШЛ, та благодарение на това съм ходил и съм ги подкрепял с приятели в Търнава, Удине, Бремен,Барселона и т.н Това са едни от моментите в които съм се чувствал щастлив Българин. Престанете с чуждопоклонническите си комплексарски заключения защото вече не се траете, като че ли сте родени на Олд Трафорд или Анфийлд. Стойте си в Еврофутбол и гледайте по 3 мача наведнъж от рода на Хъл-Сток или Фулъм-Съндърланд.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

dhamitak

Мнениеот dhamitak » 09 май 2009 21:14

само левски оле,оле,оле! ;)

Върни се в “Архив”