Мнениеот spiker » 09 май 2009 20:55
Имало едно време, едно първенство от 10-на отбори купуващи мачове и останалите играещи за чест. Там един отчайващо слаб Левски започна ужасно сезона. Като г-н Батков видя, че така няма да стане работата реши да купи малко мачове. Малко, малко, стигна се до 26 кръг за да се види колко струва Левски. Та там, един видимо по-добър от тях отбор, не по-малко купуващ мачове, през целия мач игра като борещ се за спасяване предпоследен. Никой не разбра как и защо Левски победиха и то не с един, а с два гола, но разликата си остава 1 точка...в полза на ЦСКА. И какво става, ако ЦСКА си задържи преднината в дългия период от 4 кръга? "Спечелихме дербито, ние сме най-силните, паметник на Гонзо", та накрая Батков да казва, имахме своя шанс, но ЦСКА играха за победа в последните 4 мача и ние не можехме да направим нищо. Не знам какво ви е интересно това купено първенство. Изобщо не знам защо във букмейкърските къщи се слагат другите отбори за шампиони. Да сложат само ЦСКА и Левски, по 1.50 коефициент, поне да е реално де...Ама то навън се вижда колко пари струвате, и Левски, и ЦСКА. Левски като влезнаха в Шампионската един път(преодолявайки фаворита за спечелването й - Киево) та какво стана върнаха се с пълни куфари и с един гол. Нещо като България на Евро 2004. Батков като взе 6 милиона от УЕФА, та какво - разпродаде играчите, та да вземе още толкова и да ми разчита на младежи...Сърмов, ела тука...Гаджев, дай надясно. Това уважаеми читатели е българският футбол, или цирк, или театър, или всичко друго, но не и футбол...
1934---1938---1982---2006