Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iohan.law
Контакти:

Re: Лидер, мъжкар, биткаджия, гладиатор, реализатор

Мнениеот iohan.law » 09 май 2009 10:31

На лорда - Няма да коментирам откровено празнословото ти мнение, нима ти си перфектен във всичко, което правиш, а и всъщност правиш ли нещо изобщо, освен да живуркаш, но помни и знай, че БЪЛГАРИЯ се пише ВИНАГИ с ГЛАВНА буква, РАЗБРА ЛИ !!!!!!! И ДОБРЕ ГО ЗАПОМНИ!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 09 май 2009 12:05

Гонзо е голям, няма спор!

По-голямо доказателство от това, че съперниците го ненавиждат - здраве му кажи...

Говори се за нещо, с което не съм съгласен хич....Приема се че само успелият извън Бг е успял човек..Това е дълбоко погрешно.
Няма нищо лошо в това да работиш в Бг и да даваш всичко от себе си въпреки огромните пречки.
Да реабилитираме образа на този, който се опитва да прави кариерата в БГ.
Какво, някой трябва да се чувства виновен че дава всичко от себе си за отбора, за фирмата, за приятелите си в Бг ли?

Та затова, а и не само, Гонзо е голям!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 09 май 2009 12:18

стига сте правили свирки в чужбина,погледнете нашето-родното...каквото е такова...наше си е..дядовците и бабите ви не са умирали за свободата ни и сега да гледат от небето как си давате гъза за лъскавата чужбина и неините по-добри страни от които е и футбола...еее аз ще съм на стадиона,на нашия си стадион-българския,ще гледам нашите отбори и ми е през к... какво ще стане с хъл,стоук или милоу,защото сам първо качество българин а не чужда подлога....
а щ0 се отнася до гонзо...е уважаеми чорбари той одавна не е стока а мостра,той е просто гонзо-дай боже повече такива мъже в явно превръщашата се в педерастка и пълна с подлоги България

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 09 май 2009 12:25

tprodanov написа:Лорде, я ми отговори на следния въпрос. Жена ти, както и да изглежда със сигурност някъде по света има по-хубава от нея. Е, ти би ли хукнал веднага, щото ти се гледат хубавици?

Още от началото ако жена ми е 200 килогрмов мутант няма да я взимам.

Заблудени хора, какво да се прави за съжаление това е България, един от най-простите народи в историята (доказано), и единствените велики Българи в историята са го осъзнавали бързо и са знаели че просто трябва да управляват въпросния народ за да успеят да направят нещо от тях.
Няма българи в България вече, има измислени герой като Гонзо, за да може всички да си оприличават с тях и да си мислят че съществуването им има смисъл.

Държавата (и футбола в частност) трябва да бъде какъвто народа я иска, а не народа да бъде какъвто държавата иска !
Последна промяна от Lord of memories на 09 май 2009 12:34, променено общо 2 пъти.
GGMU

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 09 май 2009 12:31

стига сте правили свирки в чужбина,погледнете нашето-родното...каквото е такова...наше си е..дядовците и бабите ви не са умирали за свободата ни и сега да гледат от небето как си давате гъза за лъскавата чужбина и неините по-добри страни от които е и футбола...еее аз ще съм на стадиона,на нашия си стадион-българския,ще гледам нашите отбори и ми е през к... какво ще стане с хъл,стоук или милоу,защото сам първо качество българин а не чужда подлога....
а щ0 се отнася до гонзо...е уважаеми чорбари той одавна не е стока а мостра,той е просто гонзо-дай боже повече такива мъже в явно превръщашата се в ********ка и пълна с подлоги България

Потребителски аватар
collector

Мнениеот collector » 09 май 2009 12:47

Малко го прехвалвате този май а?Ние ,които имаме къде къде по-добри играчи в лицето на Марто и на Берба не правим теми за тях през ден.Ама това е комплекса в сянката на това да си вечно втори...

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 09 май 2009 12:55

Collector,

в първенствата, които играят правят теми за тях редовно, особено за Бербатов, пресата на Острова го е погнала.
Мартин Петров страшно го уважавам, левскар съм, но ми е сред любимите футболисти.

Иначе тема за Бербатов ще направим, даже 10, когато вкара важен гол за националния. Някой помни ли колко отдавна беше това? Мнооого много отдавна, за съжаление
Авторът на темата: Ще спре ли..

shammi
Контакти:

Re: Новият треньор на Левски ще се казва Дуци Симонович???

Мнениеот shammi » 09 май 2009 13:44

Единственото, което не се връзва е това, че Наско ще направи чистка - само ще махне Боримиров от поста директор защото това влашко недоразумение не става за тази работа. С другото се съгласявам, но е рано още....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

ivonpifon
Контакти:

Мнениеот ivonpifon » 09 май 2009 16:03

Статистиката сама говори за Гонзо, няма какво да кометирам. Но си помислете как се "КОНТУЗИ", ще ви припомня, 5мин. след гола който вкара и от "мистерио0зно" съприкосновение с противников играч, и изкараха контузия която го вади от мачовете до края на сезона. Добре приемам! Но това интересно ходене до Сърбия при "Д-р КУин ЛЕчителката" вече ми идва в повече. Съжелявам но ми падна в очите.

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 09 май 2009 17:01

:lol: :lol: :lol: Ние си имаме Берба :roll: :D Барби си имате!Berbo beware your ambition,it's hungry and cold,can't be controlled,will run wild,this in a man is danger enough,but you are a woman,not even a woman,not very much more than a gay,and whatever you say i won't like you anyway :!: prevod: Бербо внимавай с амбицията си-гладна и студена е,не може да бъде контролирана,ще подивее,това за един мъж е достатъчно опасно,но ти си женичка,дори не женичка,не нищо повече от гей и каквато и да кажеш няма да те харесвам така или иначе :!:
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Върни се в “Архив”