Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Лидер, мъжкар, биткаджия, гладиатор, реализатор

Мнениеот rhaegar » 09 май 2009 01:43

Lord of memories написа:Осъзнай се, мъжкар и биткаджия на какво? На смешната българска лига ли? Направил е нещо в Европа ли, ШЛ ли е печелил? Нещо за България ли е направил, класирал ни на Голямо Първенство?
Гледайте си Утре смешното дерби и докато го правите щтракнето по Диема и вижте хъл - стоук, как два отбора борещи се от изпадане организират една елементарна атака, 15 милярда пъти по бързо от нашите (ваши не мой) грандове, барем свалите очилата и прозрете че ГЛЕДАТЕ по скоро ръгби а не футбол.
Ако Гонзо беше някакъв стандарт щеше да играе за подобни отбори.

За съжаление си прав,ама не може само чуждопоклонничество.За себе си все още препочитам да гледам Левски-ЦСКА,въпреки че знам колко ще играят,а и моят отбор вероятно няма да победи,отколкото да седна да гледам Хъл-Стоук,който ми пука как ще завърши само защото не искам Хъл да изпадне
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 09 май 2009 01:51

rhaegar написа:
Lord of memories написа:Осъзнай се, мъжкар и биткаджия на какво? На смешната българска лига ли? Направил е нещо в Европа ли, ШЛ ли е печелил? Нещо за България ли е направил, класирал ни на Голямо Първенство?
Гледайте си Утре смешното дерби и докато го правите щтракнето по Диема и вижте хъл - стоук, как два отбора борещи се от изпадане организират една елементарна атака, 15 милярда пъти по бързо от нашите (ваши не мой) грандове, барем свалите очилата и прозрете че ГЛЕДАТЕ по скоро ръгби а не футбол.
Ако Гонзо беше някакъв стандарт щеше да играе за подобни отбори.

За съжаление си прав,ама не може само чуждопоклонничество.За себе си все още препочитам да гледам Левски-ЦСКА,въпреки че знам колко ще играят,а и моят отбор вероятно няма да победи,отколкото да седна да гледам Хъл-Стоук,който ми пука как ще завърши само защото не искам Хъл да изпадне

Аз не съм чуждопоклонник, единственото което искам е да гледам качествен футбол, като не ми се преодставя в страна ми, ще го гледам в друга лига, искам да се забавлявам а не да гледам 22 прасета как се валят в калта, като се заклевам че мога да изиграя тия 90 минути, който вие ще гледате утре, на по високо темпо от повечето футболисти, който ще гледате.

Футбола е забавление и всички искат най-качественото естествено, няма нищо общо с чуждопоклоничеството, а дори да има НАЦИОНАЛИЗМА, които предизкват Левски и ЦСКА е много по-страшен от чуждопоклоничеството.
А примера с Хъл го дадах защото просто двата мача си съвпадат като часове, а и добра съпоставка може да се направи с (почти) най-слабите отбори в англия и двата най-добри в българия. Всъщност жалкато е да си фен на даден отбор, само защото е от държавата ти и си сляп за всичко останало....това е жалкото.

Отношението което тука м/у ЦСКА и Левски феновете им, м/у Ливърпуул и Юнайтед никога не може да се случи, там такова понятие като "кръвни врагове" няма превод това на техния език, просто там се казва "дерби" и в (таз годишния случай) мач за титла и тн.
Последна промяна от Lord of memories на 09 май 2009 01:58, променено общо 5 пъти.
GGMU

futbolnomer1
Контакти:

Мнениеот futbolnomer1 » 09 май 2009 01:54

reach_out написа:Вечният враг го мрази, но го уважава. Своите го боготворят, но го критикуват. Той просто е Гонзо. Първо характер, и после всичко останало. Футболните му качества са след 4-5 място в класацията на спортните му характеристики. В биографията му преобладава "Осанна", но има и достатъчно "Разпни го"!

Един мъж на 33. От онези, заради които публиката ходи по стадионите. Нито брилянтен техник, нито съвършен подавач, нито вълшебен стрелец. Но има нещо, с което Господ пестеливо орисва малцина. Харизма. И борба до последна папка кръв. В буквалния смисъл.

Спомнете си, колко такива други образи изкачват в съзнанието ви. Като тази с маската срещу Сливен. На един крак. Това, че вкара победния гол дори не е толкова важно. Правил го е безброй пъти.

Без гладиотора Гонзо?

Кървав гол, със счупена скула, с бинтована глава. Тези на куц крак или с разкъсана фланелка не ги броим. Да, той мачка, дърпа, бута, гази, прескача.

Няма много красота в неговите голове. Но има много изстрадало, преживяно, стряскащо, преживяно, стряскащо и завладяващо усещане.

Не е нужно да се връщам много назад във времето. В последните седмици, когато за Левски е трудно да се каже и още нещо хубаво, Гонзо е единственият светъл лъч.

Сигурен съм, че не е знаел нито да схемата с Литекс и Пирин, нито за залаганията с Локо Мездра. Хвърли се на живот и смърт дори срещу Беласица и си счупи главата. Едвам изчака операцията на скулата и маската на Зоро, и повтори упражнението срещу Сливен. Пак беше големият Гонзо. Пак вкара. Пак победи. Пирова победа обаче. Левски пак се мъчи, съдията не даде между две и три дузпи за гостите срещу една дадена за Левски (изпусната от Жоазиньо).

Кокала, усетил опрения нож до сами сърцето си и хвърли най - силния коз на масата. Спечели тази битка, но може да загуби войната. Тази с ЦСКА за титлата. Заради безсмислената (само)жертва на Гонзо.

Деветката скъса мускул на прасеца и в събота ще стряска "червените" от трибуните. И то само с Карбоновото си лице. Другото - на победителя, ще трябва да почака. Може би до момента, когато окачи обувките на пирона и поведе Левски от пейката. Като треньор. Защото мястото му е там - на Герена. В сърцето на събитията! Които без него не са същите...

А след изпуснаха дузпа срещу БАТЕ и слабата му игра как ли го наричахте?Да не говорим преди време след един равен с Родопа в Смолян и още много други такива примери си спомням как го псувахте или вие не сте фенове или просто си мените мнението като ветропоказатели, фенове глупаци

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 май 2009 02:07

Lord of memories написа:Аз не съм чуждопоклонник, единственото което искам е да гледам качествен футбол, като не ми се преодставя в страна ми, ще го гледам в друга лига, искам да се забавлявам а не да гледам 22 прасета как се валят в калта, като се заклевам че мога да изиграя тия 90 минути, който вие ще гледате утре, на по високо темпо от повечето футболисти, който ще гледате.

Футбола е забавление и всички искат най-качественото естествено, няма нищо общо с чуждопоклоничеството, а дори да има НАЦИОНАЛИЗМА, които предизкват Левски и ЦСКА е много по-страшен от чуждопоклоничеството.
А примера с Хъл го дадах защото просто двата мача си съвпадат като часове, а и добра съпоставка може да се направи с (почти) най-слабите отбори в англия и двата най-добри в българия. Всъщност жалкато е да си фен на даден отбор, само защото е от държавата ти и си сляп за всичко останало....това е жалкото.

Отношението което тука м/у ЦСКА и Левски феновете им, м/у Ливърпуул и Юнайтед никога не може да се случи, там такова понятие като "кръвни врагове" няма превод това на техния език, просто там се казва "дерби" и в (таз годишния случай) мач за титла и тн.

Напълно наясно съм кой мач ще е по-качествен и какъв мач ще гледам.Ама като ми е отбора в сърцето,не мога да се откажа да го гледам само защото ще изиграе поредния слаб мач.Не мога да се откажа от Левски само защото са слаби,защото първенството ни е никакво,защото има корупция и т.н.Предпочитам да гледам този слаб мач с емоция,отколкото да го пропусна само защото знам,че няма да е красив или интересен-ще го гледам и ще се ядосвам,че не е е такъв.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 09 май 2009 02:09

Твоето си е погребението, ти си избираш размера на кофчега.
Радвам се че не съм запленен като теб от някой отбор, поне не в нашия футбол.
GGMU

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 09 май 2009 03:49

Лорде, ходи на театър моето момче. Няма как да разбереш защо хората отиват на стадиона... случва се, и такива трябва да има. Аз обаче ще съм там и ще си дам гърлото, душата и всичко което мога за да помогна дори с един глас на любимия отбор. Колкото до Гонзо, няма какво да го коментирам, няма и какво да му бъде коментирано. Той е Гонзо! Няма друг като него в момента. Нормално е хората като лорда да не разбират неговото величие, просто защото те не биха направили същото на негово място, не биха си дали живота и здравето за идеята, за фланелката, за хората които не са останали да гледат говедата от другия край на света които спукват топката и тичат като мухи без глави! Той дава сърцето си за нас, които отиваме и ще отиваме под пек, дъжд и сняг там, където е душата ни...Стадиона!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 09 май 2009 05:59

mitaka_032 написа:Той е просто най-куция кон на терена... ;) жал ми е за него като го гледам, че е нахъсан, ама има два леви крака :(

АКО Е НАЙ-КУЦИЯ, КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА цецка, 15 ПЪТИ С ЛЕВИЯ КРАК И КУЦАТА ГЛАВА, СМЯХ-СМЯХ
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 май 2009 09:37

Лорде, я ми отговори на следния въпрос. Жена ти, както и да изглежда със сигурност някъде по света има по-хубава от нея. Е, ти би ли хукнал веднага, щото ти се гледат хубавици?

Потребителски аватар
moje_bi
Контакти:

Мнениеот moje_bi » 09 май 2009 10:13

Дано да излезе Г.Иванов да играе.

kolleto
Контакти:

Мнениеот kolleto » 09 май 2009 10:30

Принтирай Изпрати Голмайсторът на Левски Георги Иванов излиза титуляр за Левски в мача с ЦСКА. Това съобщи за Gong.bg самият футболист в съботната сутрин, след като окончателно бе взето решение Гонзо да изведе с капитанската лента „сините” на стадион „Васил Левски”.

„Ще играя и започвам титуляр” - заяви категорично Георги Иванов - „Бях на лечение в чужбина и се чувствам по- добре. Ще се опитам да помогна на отбора. Вярвам и в подкрепата на нашата публика. С нея ние, които сме на терена, ще търсим победата в мача. Не е важно аз да вкарам, важно е да бием. Аз на ЦСКА съм вкарал толкова, че скоро едва ли някой ще ме надмине. Не бих пропуснал да го направя отново ако ми се отдаде възможност. Искам да чувстваме подкрепата на феновете, а ние на терена ще дадем всичко от нас за да ги зарадваме.”

Георги Иванов поема голям риск за здравето си, защото не е напълно излекуван, но той е настоял пред спортно техническия щаб да играе.

Върни се в “Архив”