rhaegar написа:Lord of memories написа:Осъзнай се, мъжкар и биткаджия на какво? На смешната българска лига ли? Направил е нещо в Европа ли, ШЛ ли е печелил? Нещо за България ли е направил, класирал ни на Голямо Първенство?
Гледайте си Утре смешното дерби и докато го правите щтракнето по Диема и вижте хъл - стоук, как два отбора борещи се от изпадане организират една елементарна атака, 15 милярда пъти по бързо от нашите (ваши не мой) грандове, барем свалите очилата и прозрете че ГЛЕДАТЕ по скоро ръгби а не футбол.
Ако Гонзо беше някакъв стандарт щеше да играе за подобни отбори.
За съжаление си прав,ама не може само чуждопоклонничество.За себе си все още препочитам да гледам Левски-ЦСКА,въпреки че знам колко ще играят,а и моят отбор вероятно няма да победи,отколкото да седна да гледам Хъл-Стоук,който ми пука как ще завърши само защото не искам Хъл да изпадне
Аз не съм чуждопоклонник, единственото което искам е да гледам качествен футбол, като не ми се преодставя в страна ми, ще го гледам в друга лига, искам да се забавлявам а не да гледам 22 прасета как се валят в калта, като се заклевам че мога да изиграя тия 90 минути, който вие ще гледате утре, на по високо темпо от повечето футболисти, който ще гледате.
Футбола е забавление и всички искат най-качественото естествено, няма нищо общо с чуждопоклоничеството, а дори да има НАЦИОНАЛИЗМА, които предизкват Левски и ЦСКА е много по-страшен от чуждопоклоничеството.
А примера с Хъл го дадах защото просто двата мача си съвпадат като часове, а и добра съпоставка може да се направи с (почти) най-слабите отбори в англия и двата най-добри в българия. Всъщност жалкато е да си фен на даден отбор, само защото е от държавата ти и си сляп за всичко останало....това е жалкото.
Отношението което тука м/у ЦСКА и Левски феновете им, м/у Ливърпуул и Юнайтед никога не може да се случи, там такова понятие като "кръвни врагове" няма превод това на техния език, просто там се казва "дерби" и в (таз годишния случай) мач за титла и тн.