Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: До привържениците на Ботев
Аз, фен на отбор нямащ нищо общо с Ботев, няма да ставам! Който иска, к`вит си иска клубове да основава. За мен звучи еретично да мисля подобно нещо

Re: Мнението на една мижитурка!
botev champion написа:Да покани и турците да дойдат за да можем да освободим България на ново и да я направим велика!Същото е и с Ботев Пд,да го затрием и след това да го възкресяваме!Мерси!!Селянина е просто тумор,който трябва да се отстрани и нищо повече.
Не ти схващам мисълта.... Би ли обяснил?
Ти наистина ли не си разбрал, че Ботев вече е затрит и по-надолу няма накъде???
Не искам да споря с теб, защото в момент, в който сме тръгнали да се обединяваме ти отново се опитваш да разединиш хората. Какво целиш?
Свободен Ботев!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
-
Re: Мнението на една мижитурка!
terro написа:botev champion написа:Да покани и турците да дойдат за да можем да освободим България на ново и да я направим велика!Същото е и с Ботев Пд,да го затрием и след това да го възкресяваме!Мерси!!Селянина е просто тумор,който трябва да се отстрани и нищо повече.
Не ти схващам мисълта.... Би ли обяснил?
Ти наистина ли не си разбрал, че Ботев вече е затрит и по-надолу няма накъде???
Не искам да споря с теб, защото в момент, в който сме тръгнали да се обединяваме ти отново се опитваш да разединиш хората. Какво целиш?
Свободен Ботев!!!
Ето виждаш ли сам си противоречиш!!!Кого ще освобождаваме след,като Ботев е закрит?Ботев Пд просто е болен,много болен от бряговски тумор,който трябва да бъде изрязан.А не ние да го затрием изпращтайки го по"В" групи или разформировайки го.
- Dexter Lord
- Контакти:
boing373 написа:При 3-0 за Славия 20-тината привърженици на си тръгнаха! Само си припомни миналата седмица в Ловеч също при 3-0 дали някой от 200-та фена на Локо тръгна да си ходи и каква беше атмосферата! Ето това е разликата! Иначе ситуацията в двата клуба е идентична - вие си и мате Хистолов, ние - женския Христолов!
Оф,боже.Ако ми кажеш,че галя мисирката е същата като митю селския значи тотално си изтрещял.Него никой не може да го настигне и надмине по безмозъчност.Няма такова същество,така че въобще не ми ги съпоставяй двамата.Галка може да не става за президент,ама в никакъв случай не е като митю или по - зле от него.А това,че са били 20 човека нашите - ФРАКЦИИТЕ БОЙКОТИРАТ МАЧОВЕТЕ!Който иска да ходи на мач, да си отива,никой не можем да спрем.Отговарят си сами за себе си.Колкото до вас не знам да имате бойкот,а?И кво направихте срещу галка като толкова я мразите?Освен плакатчета?Натрупахте победки и много замълчахте по неин адрес.Ама айде стига внимание за вас.Просто се намеси в една тема и почна да плямпаш съвсем други неща.
А колкото за нов БОТЕВ,който си го мисли да ходи да се застреля!Акциите са на христолов,БОТЕВ е един,БОТЕВ е наш!
НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ОТСТЪПИМ!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
boing373 написа:При 3-0 за Славия 20-тината привърженици на си тръгнаха! Само си припомни миналата седмица в Ловеч също при 3-0 дали някой от 200-та фена на Локо тръгна да си ходи и каква беше атмосферата! Ето това е разликата! Иначе ситуацията в двата клуба е идентична - вие си и мате Хистолов, ние - женския Христолов!

Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- pasaden
- Контакти:
Мачовете на Ботев в момента не се посещават от организираните фракции.20-те човека са хора на които явно този отбор и сегашното управление им допада или са тотални мазохисти,за да издържат да гледат 90 минути некадърниците в жълто.
А вие бихте 2 мача поред,надъхахте се и..........отидохте 200 човека в Ловеч????
Ами вземи погледни тогава колко фенове на Ботев пристигнаха в Ловеч за полуфинала за купата на България ....и то в работен ден сряда и тогава идвай да се пъчиш
100 години символ на Пловдив
- PLOVDIV PEE 1912
МИТЬО,ПЛОВДИВ СИ ИСКА БОТЕВ ОБРАТНО!
ПЛОВДИВ ЗАПЯ СВОБОДЕН БОТЕВ!
ПЛОЩАД ЦЕНТРАЛЕН ПОТЪНА В ЖЪЛТО ЧЕРНИ БАГРИ.
ВЕЛИК КЛУБ ВЕЛИКА ПУБЛИКА ,ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ..........
ПЛОЩАД ЦЕНТРАЛЕН ПОТЪНА В ЖЪЛТО ЧЕРНИ БАГРИ.
ВЕЛИК КЛУБ ВЕЛИКА ПУБЛИКА ,ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ..........
- PLOVDIV PEE 1912
Re: МИТЬО,ПЛОВДИВ СИ ИСКА БОТЕВ ОБРАТНО!
Пичове ,страхотно си прекарахме тази вечер ...НАЗДРАВЕ!
- maximalniq
- Контакти:
- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: МИТЬО,ПЛОВДИВ СИ ИСКА БОТЕВ ОБРАТНО!
PLOVDIV PEE 1912 написа:Пичове ,страхотно си прекарахме тази вечер ...НАЗДРАВЕ!
Наздраве и от мен! Наистина страхотна вечер беше!