Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Borussia
Контакти:

Re: До привържениците на Ботев

Мнениеот Borussia » 08 май 2009 18:09

PLOVDIV PEE 1912 написа:Приятелю,ти познаваш ли историята на Ботев Пловдив изобщо?

Искам, да те успокоя, че доста добре познавам клуба както и някой от бившите футболисти и треньори, с които съм си пил заедно кафето. Затова и ме е яд за случвчщото се... За съжаление от много години не живея в България, но се опитвам да следя колкото мога ставащото по интернет и телевизията...
С материала си исках да покажа какво могат да постигнат феновете на един отбор когато са единни и обичат до болка клуба си...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 май 2009 18:11

Borussia написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Приятелю,ти познаваш ли историята на Ботев Пловдив изобщо?

Искам, да те успокоя, че доста добре познавам клуба както и някой от бившите футболисти и треньори, с които съм си пил заедно кафето. Затова и ме е яд за случвчщото се... За съжаление от много години не живея в България, но се опитвам да следя колкото мога ставащото по интернет и телевизията...
С материала си исках да покажа какво могат да постигнат феновете на един отбор когато са единни и обичат до болка клуба си...

Много ме съмняват думите ти.Не мисля ,че познаваш историята,психологията и духа на клуба и феновете му,но както и да е,със здраве.

Потребителски аватар
Borussia
Контакти:

Мнениеот Borussia » 08 май 2009 18:17

Jimmy8 написа:Аз съм съгласен със Borussia.Може би наистина това ще е единствения изход.Както се видя за пореден път,държавата е разперила здрав чадър над Христолов и ще го подкрепя винаги.Явно е много ценен за тях...И не съм на мнение че новосъздадения клуб Ботев няма да приеме историята на Ботев.В един момент ще бъде признат за истинския Ботев и ще поеме историята му.Особено ако Христоловите лайна играят пред празни трибуни,а новия Ботев събира всичката публика.Всичко си зависи от нас феновете.Така или иначе сегашното недоразумение носещо името Ботев за мен не съществува като отбор.

Благодаря ти, че сме на едно мнение. В послеписа си написах, че футболната асоциация на Англия отнема отличията на Милтон Кеинс които дефакто е истинския ФК Уимбълдън и ги връща обратно в Уибълдън, така че прецеденти има, има и начини да се онаследи история, но в България всичко е мноооого трудно...

botev champion

Мнениеот botev champion » 08 май 2009 18:25

Borussia написа:
Jimmy8 написа:Аз съм съгласен със Borussia.Може би наистина това ще е единствения изход.Както се видя за пореден път,държавата е разперила здрав чадър над Христолов и ще го подкрепя винаги.Явно е много ценен за тях...И не съм на мнение че новосъздадения клуб Ботев няма да приеме историята на Ботев.В един момент ще бъде признат за истинския Ботев и ще поеме историята му.Особено ако Христоловите лайна играят пред празни трибуни,а новия Ботев събира всичката публика.Всичко си зависи от нас феновете.Така или иначе сегашното недоразумение носещо името Ботев за мен не съществува като отбор.

Благодаря ти, че сме на едно мнение. В послеписа си написах, че футболната асоциация на Англия отнема отличията на Милтон Кеинс които дефакто е истинския ФК Уимбълдън и ги връща обратно в Уибълдън, така че прецеденти има, има и начини да се онаследи история, но в България всичко е мноооого трудно...[/quoДай си тъпото предложение на Левски,нали искат да махнат Бай Ганьо!!!Ботев Пд е институция в БГ футбола и не може да се закрива и открива,като лека жена.Ето в Пловдив има Ботев2002,който се опита да краде история от нашия велик клуб.Айде марш от тук!!!Селянина не е вечен!!!Текат последните му дни в клуба.

Потребителски аватар
boing373
Контакти:

Мнениеот boing373 » 08 май 2009 18:28

При 3-0 за Славия 20-тината привърженици на си тръгнаха! Само си припомни миналата седмица в Ловеч също при 3-0 дали някой от 200-та фена на Локо тръгна да си ходи и каква беше атмосферата! Ето това е разликата! Иначе ситуацията в двата клуба е идентична - вие си и мате Хистолов, ние - женския Христолов! ;)

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 08 май 2009 18:29

те последните му дни текат ве4е от 3 години та и пове4е

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 08 май 2009 18:30

Аз също съм За тая идея, но темата е много болна. Половината ще бъдат За, половината твърдо Против и до никъде няма да стигнем.
Накрая пак ще се псуваме едни други.:lol:
Затова няма смисъл да я подхващаме на нов глас.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 08 май 2009 18:31

boing373 написа:При 3-0 за Славия 20-тината привърженици на си тръгнаха! Само си припомни миналата седмица в Ловеч също при 3-0 дали някой от 200-та фена на Локо тръгна да си ходи и каква беше атмосферата! Ето това е разликата! Иначе ситуацията в двата клуба е идентична - вие си и мате Хистолов, ние - женския Христолов! ;)

Сега може би е така,но аз си спомням други работи за вас в близкото минало...Дай да не се прайм кой е по по най.

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 08 май 2009 18:36

SСПРЕТЕ СЕ ДЕ---20 Е СМЕШНО , А 200 ПО-МАЛКО СМЕШНО---НИКВА РАЗЛИКА..
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 08 май 2009 18:42

ТАЯ тема сме я дъвкали много, но като гледам ве4е друг на4ин да се отарвем от селяка

Върни се в “Архив”