До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот blue avalanche » 14 апр 2011 20:28

ehh написа:А няма ли го варианта и ЦСКА от време на време да взима титли? Нали се сещаш, че колкото и на мен, и на всички фенове на Левски да им се иска, Левски няма начин всяка година да става шампион?
Така че, това си остава едно хем компромисно, хем приятелско пожелание. Каквото и аз бих отправил към мой приятел цесекар.

Т.е да си "менкаме" титлите с ЦСКА ей така,по приятелски...Тц,тц,тц...Остава и да се "побратимим".
Предпочитам в годините,в които Левски не печели титлата,тя да отива на друг "адрес",а не при ЦСКА.Например Славия,Локо Пд,дори Литекс...Мисля,че като за запълване на "промеждутъците"-стигат.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 апр 2011 21:10

Не ти говороя за "менкане" и никога не бих го пожелал. Просто се опитах да ти обясня идеята на едно такова пожелание.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 28 апр 2011 16:27

Г-н Русев хайде престанете с този анти-реал тон на писане на статии, че почнах наистина много да се дразня. Малко повече уважение, ако обичате. Какво означава това "отсече гелосаният ас на „балета”?! Ще видим ли подобно писане на статия и за любимата ви Барца или не? Примерно нещо от сорта "отсече техничния мъник (или пък джудже) на Барса, Меси".
А и какво право ви дава да пишете пренебрежително за някой човек, заради външния му вид. Всеки има право да прави със себе си, каквото иска.
Никой не е тръгнал да пише из нета за плешивия журналист Т.Р., нали? Мисля, че ме разбрахте. Приятен ден.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 апр 2011 17:22

Има ли червен картон според Вас ??
viewtopic.php?f=27&t=79381&st=0&sk=t&sd=a&start=660
Забележете че Пепе играе за топката, играе пръв с топката и не докосва Алвеш :!:
Жълт картон за Алвеш за симулация :?:

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

ТОМЕ НЕ СИ ПРАВ!

Мнениеот football.total » 28 апр 2011 17:23

Барселона винаги изнервя и симулира когато играта не върви!!! Спомни си симулациите на Бускетс миналата година със Интер! Барселона може да играят добър футбол но не им ли тръгне играта почват симулации, лежане итн! СРАМНО Е!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 28 апр 2011 21:32

ицка беше много гот на финала за купата,съдията като подминаваше всички балтии на хората на Моуриньо нали .. :?:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
ico88
Контакти:

Мнениеот ico88 » 29 апр 2011 20:26

„Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата.“ – Ленин

Потребителски аватар
ico88
Контакти:

Мнениеот ico88 » 29 апр 2011 20:32

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) колко обективно.вече почнахте да триете неудобните мнения.повече нямам никакво място тук.
„Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата.“ – Ленин

rumbata_rnb
Контакти:

Мнениеот rumbata_rnb » 01 май 2011 21:45

Ще се радвам стадионите в България да заприличат на английските например и спокойна да мога да гледам любимия отбор. Но да не се окаже, че обещанията на Бойко Борисов за реконструкция на стадионите са PR? сделка от типа уредете електорат да стана президент, а аз ще ви оправя стадионите. Господин Русев, интересно ми е защо точно сега ББ се сети за стадионите, като те поне от десет години са напълно амортизирани и не стават за безопасно гледане на футбол?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 май 2011 17:13

Г-н Русев, моля ви, говорете на четири очи с Ясен Петров, да започне поне панталон и риза да използва за официалните мачове на Левски.
Твърде лошо впечатление прави с това, все едно е излязъл да поспортува, правейки обиколки на стадиона.

Върни се в “Архив”