Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Едно по-различно мнение........
това, което казвам е че целта е ясна, но явно средствата или по-скоро оценката на ситуацията е различна. единственото което има значение и да сме наясно с голямата цел и най-вече да има взаимно уважение и толерантонст. тези двете са в основата на по-хубавото и за бптев и за българия според мен. и едното и другото са управляваи от селски тарикати ...
Споменаваш ЧИКО ТУМБИ ПЕХЛИВАНОВ ПАШЕВ ЗИКО.......и нито едно име от тези които сега носят фланелката.Защо.Ти дал ли си си сметка ,защо легендите на БОТЕВ вече не идват на мачовете.Защото те не могат да приемат че всичко което те създадоха в продължение на десетки години,други го сринаха за 10год.Съгласен съм с това че легендите на БОТЕВ са неприкосновени,още повече че аз съм имал невероятното щастие да им се радвам.
взаимен респект и заедно към голямата цел - фенове, легенди, всички ботевисти ... хората са казали отдавна, че това което не те унижощава те прави по-силен. най-тежките битки каляват най-здраво. аз за това смятам че този концерт в събота е нещо много важно в директен и символиечн смисъл. Това, ако се получи добре и дойдат хора, ще има огромно влияние в/у самочувствието на фенове, легенди, всички нас. да се съберат хора заедно с обща мисия и обща обич е много силно и дава много енергия.
-
chiko написа:Споменаваш ЧИКО ТУМБИ ПЕХЛИВАНОВ ПАШЕВ ЗИКО.......и нито едно име от тези които сега носят фланелката.Защо.Ти дал ли си си сметка ,защо легендите на БОТЕВ вече не идват на мачовете.Защото те не могат да приемат че всичко което те създадоха в продължение на десетки години,други го сринаха за 10год.Съгласен съм с това че легендите на БОТЕВ са неприкосновени,още повече че аз съм имал невероятното щастие да им се радвам.
Всички заемаха някакви постове в последните години,но това не означава,че с риск да се потретя,да се нахвърляме срещу тях.Ако си спомняш извиних се за тези,които не споменах в по-ново време,като К.Видолов например.
-
- Контакти:
chiko написа:Споменаваш ЧИКО ТУМБИ ПЕХЛИВАНОВ ПАШЕВ ЗИКО.......и нито едно име от тези които сега носят фланелката.Защо.Ти дал ли си си сметка ,защо легендите на БОТЕВ вече не идват на мачовете.Защото те не могат да приемат че всичко което те създадоха в продължение на десетки години,други го сринаха за 10год.Съгласен съм с това че легендите на БОТЕВ са неприкосновени,още повече че аз съм имал невероятното щастие да им се радвам.
на мача със спартак видях коце костадинов,човека счупил кръстовете на защитниците на байерн и барселона..беше се скрил до таблото като обикновен фен с анцунг на милан.така,че легендите идват на стадиона и те са против селския.селския постъпи отвратително и с тях.тоя селски буфер плю на всичко свързано с тоя велик отбор.
Аз говоря за тези които сега играят,от тях няма нито едно име което ще остане в историята.Кога БОТЕВ е бил така...никога.
-
chiko написа:Аз говоря за тези които сега играят,от тях няма нито едно име което ще остане в историята.Кога БОТЕВ е бил така...никога.
Не прибързвай!Все пак са млади и нищо чудно при едно добро ръководство на клуба да развият качествата си.
Мнението на една мижитурка!
botev champion написа:Писна ми да чета как някакви индивиди непрекъснато хленчат из форума на Ботев Пд и внушават,че им е все тая отбора дали ще бие или ще изпадне,дори не им пукало отбора дали ще иде във "В"група.Призовават да не се ходи на мачове,да не се подкрепя отбора и може би най-грозното им действие е да хулят нашите футболни легенди.Тези мишоци дори неразбират,че по този начин плюят на физиономията на един от най-обичаните клубове в България.Слушайте какво тъпаци:в момента това е състоянието на Ботев Пд и всички знаем,че виновник за това е селската гад.Правейки аналогия със състоянието на България,трябва ли да оплюем всичко българско, защото нацията не живее добре в собствената си страна.Така може да постъпи само една дребна душа и мижитурка с които за съжаление е пълна историята ни.Питам аз тези келеши ,след като оплюят отбора и легендите му,всъщност те за какво са?Нали именно тези легенди са писали златните страници във футболната ни история за Ботев Пд.Нека подкрепим отбора ни в този труден момент за да не запишем следващата черна страница в историята на този славен клуб и да утроим усилията за изрязването на бряговския тумор.Всеки има възможноста с идеи да даде нови импулси в битката със Селяка.Дали има друг случай борбата срещу президента на клуба(в случая Селяка)да прерасне в битка срещу самия клуб.
Според твоето мнение аз и 90% от феновете сме мижитурки, защото сме против отбора на селския?
Ето моето мнение - мнение на мижитурка(според теб): - аз смятам, че всеки, който подкрепя отбора в този момент, подкрепя политиката на селския т.е. налагането на смешни футболисти, безперспективни, за които името Ботев не означава нищо. Аз смятам, че те са в отбора, защото ако не беше селският, те никога нямаше и да си мечтаят за този отбор!!! Всяка подкрепа за селската разпасана команда е подкрепа за селската политика!!! Не може себеуважаващ се футболист, не може себеуважаващ се човек, да е съгласен да го арестуват в Турция, да няма какво да яде в Италия, да няма пари за насъщния, да няма пари да си плати наема, да няма нормални условия за работа и да се прави, че това не е проблем.....Няма как да стане и ако някой е съгласен на това, то жалко за този човек, човек ли казах???..жалко за тази мъничка и дребна душичка, готова да поеме селския х*й, готова да я тъпчат, да я мачкат криейки се зад едно име...ФАЛШ, ей .... Име, което не заслужава тия безхарактерни мижитурки да го петнят...........Ай със здраве и се надявам в събота да не си на концерта, защото мястотот ти не е там!!!
Не си и помисляй да дойдеш, защото там ще е пълно с "мижитурки"!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
- Тракиец 1912
- Контакти:
Искаме Христолов да се махне, нали? Видяхте, какво гледат бизнесмените най-вече. Гергов гледаше пасивите и активите на нашият клуб. В случая той никога няма да ни вземе в това състояние, защото купува само дългове, а той преди всичко е бизнесмен, нали? Ситуацията е много трудна, защото, ако отбора остане в елита, остават и данъците, а ако бъде изхвърлен падат всички данъци, но дори и във "В" група, Христолов пак може да не се махне.Въпреки всичко, "В" група си остава последната реална възможност някой да ни поиска. Кофти е, но просто това трябва да се свърши веднъж и завинаги!!!
Без да обиждам, някои говорят само за това нашето дерби. Особено, съседите от Локо, това им е един от мутивите да ни подкрепят в битката за оцеляване. Лично аз, понятието "дерби" не го виждам. Дерби, що годе, има само на нашият стадион. Знам, че на Локото им доставя удоволствие да сме им боксова круша, което е напълно нормално за вечен съперник, но дълбоко в себе си и те сигурно разбират, че това нашето не е конкурентно способен отбор. Всъщност... той дори не е правен с цел да се играе футбол, а само да се отбива номера.
Без да обиждам, някои говорят само за това нашето дерби. Особено, съседите от Локо, това им е един от мутивите да ни подкрепят в битката за оцеляване. Лично аз, понятието "дерби" не го виждам. Дерби, що годе, има само на нашият стадион. Знам, че на Локото им доставя удоволствие да сме им боксова круша, което е напълно нормално за вечен съперник, но дълбоко в себе си и те сигурно разбират, че това нашето не е конкурентно способен отбор. Всъщност... той дори не е правен с цел да се играе футбол, а само да се отбива номера.
До "Тракиец 1912", пич не разбра ли, че няма значение в коя група играем данъчните задължения са на фирмата и НЕ ОТПАДАТ на това основание.