Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dde

Re: Едно по-различно мнение........

Мнениеот dde » 07 май 2009 20:51

повечето излагации и смешки нямаше да са факт, ако повече хора мислеха така.

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Мнениеот fen fen » 07 май 2009 20:53

точно, но не много
съгласен напълно с тебе за това какво не трябва да се прави, но не съм съгласен в тоява което правиш = а именно да атакуваш и обиждаш на свой ред фенове на ботев. Едно е да защитаваш легендите и клуба (както ти го разбираш) друго е да седиш на кон и морализаторстваш. Всички милеем за ботев но има различни идеи и вижданията. следва феновете които ги изтазяват да се уважават, дори и да ни съгласен с тях. всички сме от ботев. никой повече или по-малко.

chiko
Контакти:

Мнениеот chiko » 07 май 2009 20:54

много интересна позиция но защо повечето фенове на БОТЕВ не я споделят.Аз също съм от "келешите" нали така наричаш тези които не споделят твоето виждане.Нека аз на свой ред те попитам,може ли да има още по черна страница от тези които написа христолов .Не може ,не може защото това е дъното и по надоло...Кой отбор да поддържаме,този който и много легенди не припознават,този отбор който вместо да застане до феновете и изрази ясна позиция,постоянно шикалкавят.Защото ако бяха застанали до нас когато селския развали сделката сега той щеше да бъде история.Защо стигнахме до тук...В отбора играят непретенциозни футболисти които са доволни и на трохите които им се дават защото другаде няма кой да ги вземе.Така много от тях направиха по стотина мача в А гр.На христолов пък ,те са му удобни защото не искат много,и така 10 год взаимно се пазиха един други.Ботев се превърна в гнездо за посредственици, можещите бяха веднага изтъргувани, а недоволните заклеймявани.И ако не беше публиката която ти наричаш"келеши" този клуб щеше да е история или някакъв фантом из В групите.Извинявай,50 год гледам моя БОТЕВ,трето поколение съм БОТЕВИСТ,моите синове четвърто,но не мога да припозная в христоловия БОТЕВ ,нашия БОТЕВ на стотиците хиляди негови фенове.

botev champion

Мнениеот botev champion » 07 май 2009 21:01

fen fen написа:точно, но не много
съгласен напълно с тебе за това какво не трябва да се прави, но не съм съгласен в тоява което правиш = а именно да атакуваш и обиждаш на свой ред фенове на ботев. Едно е да защитаваш легендите и клуба (както ти го разбираш) друго е да седиш на кон и морализаторстваш. Всички милеем за ботев но има различни идеи и вижданията. следва феновете които ги изтазяват да се уважават, дори и да ни съгласен с тях. всички сме от ботев. никой повече или по-малко.

Да прав си в едно:не трябваше да използувам обидни епитети!Но не искам да превръщаме битката със Селяка в битка срещу всичко що е жълто-черно!

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 07 май 2009 21:04

съгласен с чико! Ботев в момента е само идея. За мен Ботев не са хората,които един път в седмицата обличат една фланелка. Ботев е много повече от това и самият факт,че още съществуваме го доказва.

Искам Ботев да побеждава, но не виждам смисъл от това. Направим ли добър сезон, веднага сме разпродадение. И за това ли да се радвам,че някой играе добре, като скоро след това няма да го виждам и ще носи софийски фланелки... И парите от продажбата му няма да се вложат в школата или за нови попълнения.

edit: за обидите съм съгласен, не трябва да ги има. но от друга страна като гледаш наглия лимон на терена как да го подкрепяш?! много несъвместими неща. човек е съвкупност от емоции, които не могат да се вкарат в някви граници и релси. всичко става спонтанно и ние можем да си говорим "това не трябва да е така...", но практически е неприложимо.
Последна промяна от fungus на 07 май 2009 21:07, променено общо 1 път.

botev champion

Мнениеот botev champion » 07 май 2009 21:06

chiko написа:много интересна позиция но защо повечето фенове на БОТЕВ не я споделят.Аз също съм от "келешите" нали така наричаш тези които не споделят твоето виждане.Нека аз на свой ред те попитам,може ли да има още по черна страница от тези които написа христолов .Не може ,не може защото това е дъното и по надоло...Кой отбор да поддържаме,този който и много легенди не припознават,този отбор който вместо да застане до феновете и изрази ясна позиция,постоянно шикалкавят.Защото ако бяха застанали до нас когато селския развали сделката сега той щеше да бъде история.Защо стигнахме до тук...В отбора играят непретенциозни футболисти които са доволни и на трохите които им се дават защото другаде няма кой да ги вземе.Така много от тях направиха по стотина мача в А гр.На христолов пък ,те са му удобни защото не искат много,и така 10 год взаимно се пазиха един други.Ботев се превърна в гнездо за посредственици, можещите бяха веднага изтъргувани, а недоволните заклеймявани.И ако не беше публиката която ти наричаш"келеши" този клуб щеше да е история или някакъв фантом из В групите.Извинявай,50 год гледам моя БОТЕВ,трето поколение съм БОТЕВИСТ,моите синове четвърто,но не мога да припозная в христоловия БОТЕВ ,нашия БОТЕВ на стотиците хиляди негови фенове.

А да те попитам,дали повечето от играчите ни не са собствена продукция?Ако не бяха Чико,Тумби,Ненов,Пашев,Пехливанов,Зехтински....да ме извинят тези,които не споменавам ти от кой отбор би станал?Истинският Ботевист не би трябвало да плюе срещу туй що е родно!Иначе излиза,че плюеш по себе си.Запомни Селяка не е Ботев Пд.

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Re: Фантомът Христолов запориран от кредитори

Мнениеот fungus » 07 май 2009 21:10

тоя пазач не може ли да звънне един телефон като дойде селския 8-)

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Мнениеот fen fen » 07 май 2009 21:10

botev champion написа:

Да прав си в едно:не трябваше да използувам обидни епитети!Но не искам да превръщаме битката със Селяка в битка срещу всичко що е жълто-черно!

птрво, чест ти прави че си признаваш грешката (добре ще е и извинение да има но това си е твоя проблем). второ - аз лично съм много объркан по отошение на това кое е Ботев. Ето - и с теб съм съгласен, че трябва се подркепя отбора и не е все едно дали ще изпаднем, но и със старият фен, трето поколение ботевист писал тук, също разбирам много добре и доста симпатизирам - това не е моя ботев. но основното е че си мисля че така се чувстват много или повечето фенове. и да се заклеймява едната иули друга страна е най-лесно. тежки времена са. и всчики сме ботевисти и всички сме съгласни поне с едно: К'в е Митйо според вас?

botev champion

Мнениеот botev champion » 07 май 2009 21:18

fen fen написа:
botev champion написа:

птрво, чест ти прави че си признаваш грешката (добре ще е и извинение да има но това си е твоя проблем). второ - аз лично съм много объркан по отошение на това кое е Ботев. Ето - и с теб съм съгласен, че трябва се подркепя отбора и не е все едно дали ще изпаднем, но и със старият фен, трето поколение ботевист писал тук, също разбирам много добре и доста симпатизирам - това не е моя ботев. но основното е че си мисля че така се чувстват много или повечето фенове. и да се заклеймява едната иули друга страна е най-лесно. тежки времена са. и всчики сме ботевисти и всички сме съгласни поне с едно: К'в е Митйо според вас?

ГАДЕН СЕЛСКИ ********!!!!!!!!Ботев не нашия Ботев какъвто сме свикнали да бъде и затова знаем кой е виновен,но значи ли това,че трябва да се отречем от клубът ни?Пак ще направя аналогия с историята:трябва ли да се откажем от България заради поробителите и?Или да увеличим усилията срещу тирана?

Върни се в “Архив”