Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

selby1912
Контакти:

Re: Честито Канари!

Мнениеот selby1912 » 04 май 2009 22:57

11_best написа:Заклет ЦСКА-р съм, но поради обвързаността ми с Пловдив силно страдам много за Ботев.
Малко пъти са руквали сълзи през живота ми. Никога за друг отбор освен ЦСКА...
Но в момента плача от щастие за Ботев...
Успех! Знам, че ще е трудно, но който разбира от БГ футбол стиска палци за Ботев.

Лично ти благодаря за прекрасните думи,наистина звучат доста чувствително.НИЕ обаче,феновете на БОТЕВ,явно не се радваме така както се радват хората,които искат да гледат Ботев в "А" група,не за друго,а защото НИЕ искаме силен БОТЕВ,не просто БОТЕВ в А група,искаме БОТЕВ в борба за евротурнирите,а единствения начин нашата мечта да се сбъдне е лицето димитър христолов да се махне.Да ти кажа право,днес не се радвах на гола:1.Това не е моя БОТЕВ; 2.Не бях на мача ( умишлено ).Не съм изпускал мач на любимия си отбор от 7 години,въпреки че не съм на възраст човек,но днес просто бойкотирах,не исках да гледам тези мижитурки,тези футболти,които не знам дали си дават реална представа,че ако не беше въпросния христолоф,те едва ли биха и носили вода на истинските играчи на Ботев.Жалко,но факт.Но ние вярваме,че един ден БОТЕВ ще е там,където му е мястото и БОТЕВ ще е свободен от селски,нискокултурни и слабоумствени хора.

ХРИСТОЛОВ ВЪН ОТ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Честито Канари!

Мнениеот rump_shaker » 05 май 2009 08:41

А представяш ли си хора които не са изпускали мач от 20, 30 години как се чувстват и те :(
Аз лично и аз не присъствах на мача, пак нарочно, защото не искам да наблюдавам ФК Христолов АД. Искам си моя Ботев, какъвто го помня преди 15-18 години. Ботев който играеше страхотен футбол, Ботев който играеше пред пълен стадион. Този Ботев си искам. ТОва днес е някакво жалко подобие на отбор.

Спомням си първото ми присъствие на стадиона. Аз седя на раменете на баща ми, защото няма място а той прав, след като сме закаснели за мача и сме влезнали само 20 мин по рано! Играят Ботев-Левски. Стадиона се пукше по шевовете. Беше 92' година. Страхотен мач пълен с обрати и 2-2. После си спомням победите над левси с 3-0, 1-0, 4-3 над ЦСКА с 4-2. Спомням си мачовете с Тбилисий и Севилия. Финала в Благоевград и в София срещу Локомотив. А днес, 10 години отбора незнае що е туй победа над гградн, или европейско участие. Зане само пътя за Б-група. СЕЛСКИ САМОУБИЙ СЕ!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
trakia

Re: Днес умира ФК Ботев Пловдив

Мнениеот trakia » 05 май 2009 14:30

Тракиецо, това лично към теб, без да засягам феновете на Ботев. Ти си една жалка твар, дето не знае от кой отбор е - отстрани на аватара ботев, на подписа YNWA - хамелеон, фурнаджийска лопата. Единствената константа в твоя живот е, че мразиш Левски. При положение, че от феновете на Левски, в случая Ботев има подкрепа. При положение, че докато си слагахте плакатите против селския на някои чисто левскарски места бяхте оставени на спокойствие. И с право, но без ти да имаш заслуга затова. Ае марш да лижеш топките на селския![/quote]

Чобан смота, да не би феновете на Селтик да са фурнаджий ве селчо? Те също използват прословутото YNWA ,което за сведение на Чобаните като теб не е писано за Пулл. А що се отнася до Левски ,да ненавиждам ги и хамелионщината тук не е от моя страна ,а именно от тяхна .Правят се на загрижени за Ботев ,а всащност им се ще да си седим в групата но все така да си ни управлява Селянина и да сме си слаби и нещастни ,а те "Евро бойците" да правят героични победи срещу ни . Никой след 20 години няма да го интерисува Имало ли е некой си Христолов и ние в ква криза сме били ,а просто за статистиката ще си остават резултатите от мачовете помежду ни . Или с други думи "Геройските " резултати на "великият " Левски срещу Ботев. А ти си мизерник ,нещастен кучи син от неква гадна паланк и вместо да викаш за паланката си ,ти се правиш на гражданин и голем левскар . Трябва да знаеш ,че дори реалните софийски фенове на Левски те ненавиждат кво остава за мене. Умри си на село и гледай да си купиш карта за БДЖ-то ,че иначе нема Столицата нема и Левски ....ХАХАХАХАХАХ
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

botev_plovdiv_1990
Контакти:

Искаме Свободен Ботев !!!

Мнениеот botev_plovdiv_1990 » 06 май 2009 19:03

Цял Пловдив иска Свободен Ботев

BlackLeppard
Контакти:

Re: Искаме Свободен Ботев !!!

Мнениеот BlackLeppard » 06 май 2009 19:09

бавен ли си тези коментари и теми ги пускате секи ден и к'ф значение има вие какво искате ?!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 06 май 2009 19:11

BlackLeppard написа:бавен ли си тези коментари и теми ги пускате секи ден и к'ф значение има вие какво искате ?!

Аре у лево, тикво! Шушляк... Във форума на Ботев ще пускаме колкото си искаме теми, така че като не те кефи - разкарай се...

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 06 май 2009 19:18

Ами, успех! Начина е пререгистрация, ако наистина има толкова милеещи за отбора, за 3-4 годинки ще се върнете от зоните до А група, а сега съществуващия клуб на Христолов да си отмре, и без това догодина ще е във В група и така...

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 06 май 2009 19:19

седемнамалко написа:Ами, успех! Начина е пререгистрация, ако наистина има толкова милеещи за отбора, за 3-4 годинки ще се върнете от зоните до А група, а сега съществуващия клуб на Христолов да си отмре, и без това догодина ще е във В група и така...

То това остава като много краен вариант. Поживем - увидем, както казват руснаците. Все още има надежда Селтака да се разкара или да го разкарат, па макар и малка...

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 06 май 2009 19:49

Fallen_Angel написа:
седемнамалко написа:Ами, успех! Начина е пререгистрация, ако наистина има толкова милеещи за отбора, за 3-4 годинки ще се върнете от зоните до А група, а сега съществуващия клуб на Христолов да си отмре, и без това догодина ще е във В група и така...

То това остава като много краен вариант. Поживем - увидем, както казват руснаците. Все още има надежда Селтака да се разкара или да го разкарат, па макар и малка...

Дано се махне,но е важно и кой ще дойде на негово място.

botev_plovdiv_1990
Контакти:

Мнениеот botev_plovdiv_1990 » 06 май 2009 20:16

Дано се махне,но е важно и кой ще дойде на негово място.

Гергов :)

Върни се в “Архив”