11_best написа:Заклет ЦСКА-р съм, но поради обвързаността ми с Пловдив силно страдам много за Ботев.
Малко пъти са руквали сълзи през живота ми. Никога за друг отбор освен ЦСКА...
Но в момента плача от щастие за Ботев...
Успех! Знам, че ще е трудно, но който разбира от БГ футбол стиска палци за Ботев.
Лично ти благодаря за прекрасните думи,наистина звучат доста чувствително.НИЕ обаче,феновете на БОТЕВ,явно не се радваме така както се радват хората,които искат да гледат Ботев в "А" група,не за друго,а защото НИЕ искаме силен БОТЕВ,не просто БОТЕВ в А група,искаме БОТЕВ в борба за евротурнирите,а единствения начин нашата мечта да се сбъдне е лицето димитър христолов да се махне.Да ти кажа право,днес не се радвах на гола:1.Това не е моя БОТЕВ; 2.Не бях на мача ( умишлено ).Не съм изпускал мач на любимия си отбор от 7 години,въпреки че не съм на възраст човек,но днес просто бойкотирах,не исках да гледам тези мижитурки,тези футболти,които не знам дали си дават реална представа,че ако не беше въпросния христолоф,те едва ли биха и носили вода на истинските играчи на Ботев.Жалко,но факт.Но ние вярваме,че един ден БОТЕВ ще е там,където му е мястото и БОТЕВ ще е свободен от селски,нискокултурни и слабоумствени хора.
ХРИСТОЛОВ ВЪН ОТ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ !