Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

liverpul5

Re: време е в левски да си види дали има истниски мъже

Мнениеот liverpul5 » 05 май 2009 15:59

само да спомена че че по ме е страх от гошко христов отколкото гонзио ,що сте са фанали като удавници за сламка за тоз гонзио,отдавна залезе

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: levski e velik zaradi takiva igra4i kato GONZO,

Мнениеот L_Messi » 05 май 2009 16:11

Казуса написа:Ако говорим за странни периоди при спечалване на много титли за кратко време, нека не забравяме първите шест първенства в епохата на комунизма, когато "Левски" печели четири титли - с една повече отколкото е спечелил преди 1945 г. за над 20 шампионата ;)
И да не забравяме, че май скоро комунизма във Франция ще падне, защото Лион изглежда няма да стане за осми пореден път шампион. А в "синята" представа за света няма начин да не си подкрепян от властта, щом си станал повече от три поредни сезона първенец. Нали така? ;)

Айде сега, това което става във Франция с Лион или преди време в Шотландия с Рейнджърс и в Норвегия с Розенборг е много по-различно от това, което е било през 50те години с ЦСКА.
Казуса написа:Що се отнася до Гонзо и неуспеха му в Европа ти изтъкваш причини, които го правят неуспял на фона на цесекарите-нападатели, които сега играят във водещи отбори в най-силното първенство. Но какво от това? Поради една или друга причина не е успял. Не че съм съгласен с твоите аргументи, но това не променя нищо.

Че защо трябва някой непременно да е успял в чужбина за да бъде герой у нас? Ето това не го разбирам. Вие се радвате на Бербо, Мартин, Стилиян (както и много фенове на други бг отбори), но те не са играчи на ЦСКА, играли са при вас по 1-2 години. [/quote]
Казуса написа: Както например смъртта на Гунди не променя това, че не е постигнал значим успех в националния отбор на България. Както Стоичков, който взе бронзов медал и стана голмайстор на СП. Това, какво щял да постигне Гунди, ако не бил починал, е само в сферата на догадките за бъдещето.

Тук няма смисъл да коментирам, темата за Стоичков и Гунди няма нищо общо със спорът ни. Пък и дори Гунди да не беше загинал, нямаше как да играе в чужбина, така че примерът ти е много неподходящ.
Казуса написа:Така е и с Гонзо - всичко е в сферата на догадките за миналото - какво щяло било да стане, ако нещата се били стекли по друг начин.
Нека боравим с факти - никой голям отбор на Запад не го припозна като голям нападател и не го привлече. Затова Гонзо се връща толкова пъти в "Левски". Защото следва принципа "По-добре първи на село, отколкото втори в града". (Не че щеше и да е втори, де :lol: ).
А и защото в "Левски" нямат класни нападатели след него.

Значи, аз не правя догадки какво е щяло да стане с Гонзо при други обстоятелства. Факт е, че той се провали в чужбина, но както ти казах по-горе - това за мен не е критерии, по който да определя стойността и важността на даден играч за Левски. Хакан Шукур също няма успехи на запад, но за феновете на Галатасарай е легенда. Иначе за последното си прав - нямаме по-класен нападател от Гонзо през последните десетина години. Но това важи и за останалите бг отбори. За мен единствено Мартин Камбуров с головете си за двата Локомотива може да съперничи на Гонзо.
Казуса написа:Нека да е дал много на "Левски", но какво се сещате, когато искате да покажете най-големия му успех? 15-те гола срещу ЦСКА. Което по-скоро подчертава комплексите на привържениците на Вечно вторите, нежели съпричаността към постижението на нападателя.
Пак ти повтарям: хората са еднакви и винаги са склонни да си създават кумири. Публиката на "Милан" винаги аплодира най-силно Гатузо. Защо? Ами защото винаги се раздава. Има далеч по-бляскави играчи от него, но хората харесват това, че той се раздава за отбора.
Така е и в "Левски", така е и в ЦСКА.
Аз, когато ходех в агитката, непрекъснато скандирах с останалите "Гай, Гай, Гай!", защото той се раздаваше за отбора и с това печелеше сърцата ни. Сега същото прави и Тошко Янчев. Както и Владо Манчев, който за съжаление е контузен и затова е малко встрани от емоцията на стадиона.
Затова никога не казвай, че никога няма да имаме играч-символ като Гонзо. Защото ние ги имаме и понастоящем. Просто вашият е единствен сред море от некадърници и затова събира повече любов.:geek:

Ти постоянно даваш погрешни примери. Та в Милан са Шевченко, Кака, Малдини, нима тях не ги аплодира публиката им колкото Гатузо. Това за комплексите също е смешно. Сигурно вие нямаше да се радвате, ако Евгени Йорданов ни беше вкарал 10-15 гола и ви беше донесъл 3 титли с другите си голове. И как може да твърдиш, че в ЦСКА има играчи като Гонзо, изброявайки ми Янчев, Гай и Манчев, след като приносът им и на тримата събрани заедно към ЦСКА е по-малък от този на Гонзо за Левски.

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 05 май 2009 16:14

не само мъже, а и футболисти които могат да заместят гонзо и да са достойни заместители.
събота ВСИЧКИ на стадиона! :!: ! само ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Левски е велик, заради такива играчи като Гонзо!

Мнениеот L_Messi » 05 май 2009 16:15

plamen_che написа:За този "велик" Гонзо не разбраха нито в Рен,нито в Самсун ,нито в Риека....Интересно защо? А като имформация за размисъл на "сините" какво ще кажете за отговора на Петер Чех на въпрос на нашенски "журналист" "Не се ли страхувате,че бившият ви съотборник може да отбележи във вашата врата?"-"Не,когато играехме заедна той/Гонзо/ не ми е бележил дори на тренировка."

Ами ти ако си фен на Лориен, Анкарагюджю или Цибалия, тогава имаш пълното право да се подиграваш на Гонзо за провала му в Рен, Риека и Самсун. Но като фен на ЦСКА, който е страдал неистово от головете на Гонзо във вратата на любимия му отбор, е малко смешно да коментираш колко "бездарен" играч е той.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Събота всички на стадиона!!!

Мнениеот L_Messi » 05 май 2009 16:21

turbogena написа:Messi според мен ще има и в дена на мача за Б ,аз ще си взема в четвъртък от Герена ,както ще направят почти всички левскари от София ,но 1000-1500 ще останат за Б и в събота според мен ;)

Дано да е така, но при положение, че за Г ще се отпечатат всичките 14 000, а за Б по-малко, значи има квотен принцип.

koi4i

Re: Събота всички на стадиона!!!

Мнениеот koi4i » 05 май 2009 16:23

КАЧЕСТВЕНИ СМЕ СИЧКИИТЕЕЕЕ АЙДЕ ЛАВИНОООООО!ЧАКАМ ГО ТОЯ МАЧ С НЕТЪРПЕНИЕ!СЕГА Е МОМЕНТА НА ХРИСТОВ!ГОШО ШЕ ИГРАЕ И ТОЙ ШЕ ГИ МОТИВИРА,НАСКО СЪЩО!ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! :lol: :lol: :lol:
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

manoll
Контакти:

Мнениеот manoll » 05 май 2009 16:29

пичове, едно и моето скромно мнение - първо, постарайте се да пишете без правописни грешки, особено пък в заглавието на темата, че излагате четата и дразните всеки по-грамотен от Вас;
и второ - загубата на Гонзо е много тежък удар, но стратегически ни е по-важен Гошо Петков - сметките показват, че ако удържим и равен можем да станем шампиони (стига разбира се да успеем да бием Славия, Спартак и Миньор, което не знам как ще стане...)

и разбира се - всички на "Васил Левски" !

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Харесва ли ви играта на Левски?

Мнениеот L_Messi » 05 май 2009 16:33

Едва ли има някой син фен, на когото да му харесва играта на отбора. Но това трябва ли да е задължителна причина, за да не подкрепяме момчетата?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 май 2009 16:37

Момчета стратегически при 0:0 или 1:1 в дербито и три хиска на ЦСКА до края шампион ще е ЦСКА.
Така, че ако Левски иска да става шампион то трябва да победите ЦСКА или най-малко дербито да е с резултат 2:2.

Друг е въпроса, че Левски незаслужава да шампион, защото по разпасана команда не съм виждал.
Изображение

Потребителски аватар
Казуса
Контакти:

Re: Левски е велик, заради такива играчи като Гонзо!

Мнениеот Казуса » 05 май 2009 16:40

Ще се разберем накрая, за какво иде реч, Меси. ;)
Примерите, които давам с Лион, естествено, че не са подходящи. Те са сакркастични и неслучайно правя уговроката, че са според "синята" представа за света. ЦСКА е можел да бъде 9 години подред шампион, най-малкото защото тогава съставите на отборите са били далеч по-статични, изграждали са се дълго време и веднъж изградени е било трудно да се свалят от върха. Затова е глупаво, когато левскарите ни обиждат с изказвания, че Партията ни е помагала за титлите.
Що се отнася до това, защо да не може неуспех в кариерата в чужбина да бъде критерий за класа, аз пък бих ти репликирал: А кое може да бъде критерий? Нали това е един лакмус за качествата на един футболист? Ако е качествен неминуемо ще стигне до водещ отбор. Дори още когато е млад. Мартин Петров дойде в ЦСКА и само след половин сезон отпътува за Женева, защото този отбор има шанса да играе с "червените" в ЕКТ и да забележат първи таланта му.
Мислиш ли, че ако Гонзо беше качествен играч, щеше да остане няколко сезона в "Левски", та да има време и да го направят двукратен футболист на годината?
Съгласен съм да оставим темата за Стоичов и Гунди - използвах я само като пример (и само да вметна, че не съм писал за Гунди и кариера в чужбина, а сравнявах постиженията на Стоичков и Гунди с националната фланелка; нека внимателно четем, какво е написал другия).
По принцип използвам сравнения, за да онагледя, какво точно имам предвид. И винаги съществува риск примерите да не се подходящи в една или друга посока, защото 100% аналогия няма никъде в света (освен може би при клонирането :lol: ).
Защо си мислиш, че Гонзо е дал три пъти повече от Янчев, Гай и Манчев? Пиши с конкретни аргументи.
Това че, е единственият що-годе читав играч сред посредствените футболисти на "Левски", ккато и упорството в характера му, го превръща волю-неволю в лидер, който тегли отбора след себе си.
А това, че в това време в ЦСКА има такива двама, трима или четирима лидери, или има по-читави футболисти, които не се нуждаят от подтикване от лидери като Гонзо, както са настоящите при "сините", не означава, че те не са такива лидери ;) Просто далеч по-лесно е да светиш силно, когато си сама звезда на небосклона.
А има и един друг много значим фактор: преекспонирането на образа на Гонзо от услужливите "сини" медии. Има и такива "червени", но определено "сините" доминират. А знаеш, че обикновено става това, което кажат медиите, а не това, което се случва реално.
Ярък пример за това е истерията с един обикновен груп, който тресе целия свят ;)
Първият и истински форум на "Гонг": http://forum.radiogong.net

Върни се в “Архив”