Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Събота всички на стадиона!!!
всички сме там мн ясно
никога не е имало страх от чорбата,и никога няма да има.Ние сме Левски!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- Калоян Атанасов
- Контакти:
В Събота да смачкате жалките чорбарчета!!!! Писна ми да чувам обиди към Гунди,писна ми...
Явно хората си нямат понятие от това,да пееш(обиждаш,става дума за страна от ЦСКА) за човек който не е жив и който е дал толкова много за България!
Явно хората си нямат понятие от това,да пееш(обиждаш,става дума за страна от ЦСКА) за човек който не е жив и който е дал толкова много за България!
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Гонзо-истински професионалист
delqnski47 написа:tihomir_rs написа:вижте коментара на Томислав Русев
ето това те кара да настръхнеш
истински професионалист
Гонзо ще играе срещу ЦСКА-сигурен съм в това.
Реално погледнато това няма да стане!Все пак Гонзо не е Бог или магиосник за да може да ходи със скъсано мускули!С тия коментари накрая го извъдихте такъв!Той е перфектен футболист за нашите стандарти,но за ''навън'' той си е най-обикновен футболист!Аз наистина искам да играе!Все пак той е вашия лидер,а без него някак си става тъпо да играем с вас!
Евала на цесекари като теб

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Re: Харесва ли ви играта на Левски?
OBI4AM LEVSKI написа:Играта прилича на отбор от "Б" група,най-вече заради Велев!Дори и да не паднем случайно на 9-ти,трябва незабавно този аматьор да бъде освободен,защото ще сме свидетели и на още резили!САМО ЛЕВСКИ!!!
Това ми беше мисълта ,че с този треньор нищо не става.
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Левски започна преговори и с Муслин
a boy named goo написа:Ако дойде нов треньор, то той трябва задължително да промени мисленето на играчите ви. В момента проблемът на Левски идва от там, че с изключение на Гонзо и Георги Петков, нямате футболисти с левскарско мислене. Играчите ви не са толкова лоши, но основният им проблем е в това, че са просто едни страхливци, които като получат топката се чудят как да се оттърват от нея. В момента на Левски им трябва хора с мислене като Телкийски и Топузаков например, хора които дори и в най-трудния момент биха се нагърбили да поемат отговорност и да решат даден мач.
Радвам се ,че има момчета от ЦСКА, които виждат какво е състоянието на Левски и мислят по въпроса.Така трябва да бъде.

Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
ПЕТЪК 10:30ч НА ПАМЕТНИКА НА АПОСТОЛА В ГРАДИНКАТА ДО ГЕРЕНА !!! ВСИЧКИ СЕ СЪБИРАМЕ ТАМ И ОТИВАМЕ НА ПОСЛЕДНАТА ТРЕНИРОВКА ПРЕДИ ДЕРБИТО ДА ДАДЕМ СИЛИ НА МОМЧЕТАТА !!! РАЗДУВАЙТЕ НА ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ !!! БЕЗ ТЪПИ ОПРАВДАНИЯ ЗА ОТСЪСТВИЕ !!!
Не само на стадиона!
Не само на стадиона!
- stefan_bg2
- Контакти:
Аз съм пред телевизора, защото съм по-далеч от София, но ще викам все едно съм там 

Re: Левски започна преговори и с Муслин
Твърдо съм за Муслин! Доказан професионалист и не е без значение, че има висше образование по футбол и то завършено във Франция. Спомням си навремето, че покойния професор Шойлев каза за него, че тренира по някаква специална методика, благодарение на която футболистите му нямаха почти никаква контузия и това наистина беше факт! А сега какво е при Велев - ми то повече са контузените отколкото здравите!
Дано да е истина, че Муслин ще наследи Велев. Даже нямам против това да стане и преди дербито в събота!
Дано да е истина, че Муслин ще наследи Велев. Даже нямам против това да стане и преди дербито в събота!
Re: Гонзо-истински професионалист
Макар да съм от ЦСКА пожелавам на Гонзо по бързо да се оправи от неприятната контузия.Надявам се че скоро и в моя любим клуб ще има толкова сърцат футболист а не наемници за които ЦСКА е поредната банка.Нека в събота да има едно истинско дерби.
Ако всички играят с желание и хъс... а не като предишните мачове ще разберат много хора какво е ЛЕВСКИ .. но ако играят както предишните мачове няма да е много добър резултата в края на мача и въпреки всичко.. на стадиона до последната минута да ги подкрепиме