Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ники Михайлов: Идва моят ред в националния
Като е толкова талантливо момчето защо не изпълните мечтата на средно статистическия фен армеец-на вратата на Левски да "пази" Татьовото и капитан на отбора да е Дядовото?
-
- Контакти:
Re: Боян Табаков вместо Гонзо,ЦСКА са и негови абонати!!!
Въпрос: И Томето и Табаков точно преди 2 кръга говореха за "тендеция" и "съдийски критерии" но сега ми обягва нещо тази тема от техните материали?
-
Re: Време е да млъкнете!
Няма как да забравите Гонзо! Ясно е защо! Докато сте живи ще ви стряска и насън! Ето затова Гонзо е икона за Левски! Ето защо и слиповете си да опъне на гредата на вратата ви,вече сте загубили! Защото сте страхливи комплексари! И защото Гонзо е мъжкар до мозъка на костите! Треперете си,отива ви! Треперете си,това е съдбата ви! Само Левски!!!
- POPCORN
- Контакти:
Re: ДИМО МОМИРОВ : ИМАШЕ НЕ ЕДНА ,А ДВЕ ДУЗПИ СРЕЩУ ЛЕВСКИ
Sagittarius написа:batbozho написа:И все пак най-бруталното съдииство и подпиране на даден отбор си остава за това първенство на оня клоун-ветиринар на мача Черно море-Ботев
Най-брутално си остава това на Цецо Баницата в мача Левски-Черно Море(2 дузпи и ЧК),
Аз пък най-бруталното мисля, че беше на Сливен - ЦСКА!Това на Левски - Сливен също се конкурира!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Я се осъзнай бе прасе да няма после 70 минута празен сектор гей
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
UltraBlue написа:Абе като съдиите подпират Левски, защо не искате съдия от чужбина, а това прави Левски![]()
Много сте ми интересни- хем ви сърби, хем ви боли
![]()
![]()
Смешни сте
Съдия от чужбина не искаме защото Боби Михайлов Все намира някакви немци от 3та дивизия замесени и обвинени в уговорени мачове за да свирят за лефски
Харесва ли ви играта на Левски?
За мен не е оправдание,че футболистите толкова си могат и ако го няма Гонзо и край
треньорът е фактор в един отбор,а треньорът е слаб и зотова отборът е такъв.
треньорът е фактор в един отбор,а треньорът е слаб и зотова отборът е такъв.
- bomberman64
Re: Харесва ли ви играта на Левски?
ТОВА ТАМ НЕ Е ЛЕВСКИ ТО Е НЕЩО СРАМНО,ДА ПУСКАТ ЮНОШИТЕ СРЕЩУ ЦСКА,ТЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ДА СЕ ОПЪЛЧИШ НА ЧЕРВЕНИТЕ,АКО ПАДНЕМ НЯМА ДА МЕ Е СРАМ.

Това е ФК "Левски". Много мачове до сега са показвали, че в тези дербита, резултата въобще не зависи от моментното състояние на отборите !
Мисля,че е безсмислено да питаш това.На всеки е ясно,че играта е безобразно слаба.Не виждам как ще бием чорбата.Тайно се надявам да ме опровергаят,но се съмнявам.Много е важно кой ще играе отзад,защото там сме направо трагикомични.Нито Милиев,нито Генев,да не говорим за Бистрон,могат да противодействат в момента на атаките на ЦСКА.Според мен двойката централни в този мач трябва да са Рабех и Бензукан,ако са здрави.Напред каквото стане,ама без Гонзо мисля,че нищо няма да стане...незнам,незнам,дано само не ни опукат с много,че жална им майка тогава на тия мишленца.