Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трябваше ли Гонзо да играе срещу Сливен?
Гонзо даде надежда на всички ни и сега другите трябва да се напънат ако щете и само заради него,защото като капитан ги поведе и не ги остави.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
Re: Боян Табаков вместо Гонзо,ЦСКА са и негови абонати!!!
smash_the_reds написа:BGarmy написа:Ха табаков е на 20г. не е играл нито 1 мач за мъжете,а някакъв си мисли че ще реши мача![]()
![]()
![]()
Прекалил си със хапчетата,смениси аптеката поне
Така е ,ама не го обиждайте все пак.Не сме го виждали ,а и не е за титуляр в дербито,ок?
Не обиждам Тбаков!!!

А онзи, дето си мисли че ще реши голято мачле,впрочем Табаков в групата ли е?

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
-
- Контакти:
Re: Томислав Русев - за пореден път обективен
ИЗКЛЮЧИТЕЛНА МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ!
Моля ви дайте ми коментара на Томислав от 15.04.09 за големия мач!
Благодаря предварително.
Моля ви дайте ми коментара на Томислав от 15.04.09 за големия мач!
Благодаря предварително.
Само Томислав и "сините" пубери по душа, може да вярват, че той изобщо се доближава до качеството "безпристрастност".
Аз с интерес очаквам заключителната му пледоария (опиващ се от звука на собствения си глас, ах, ах, Нарцис и Нерон ряпа да ядат!
) за отминалото първенство.
Последният път, когато "Левски" стана шампион, двамата с Валентин се бяха наредили пред микрофоните и мед им капеше от устата да обясняват, колко прилично добро се било получило първенството ни, колко интересни мачове имало, как нивото се било покачило.
Дали защото "Левски" беше шампион? Не, не, не
Чисто съвпадение!
Вие какво си мислите?
Хайде да видим за този сезон този титан-разбирач на футбола, какво ще измисли.
Аз с интерес очаквам заключителната му пледоария (опиващ се от звука на собствения си глас, ах, ах, Нарцис и Нерон ряпа да ядат!

Последният път, когато "Левски" стана шампион, двамата с Валентин се бяха наредили пред микрофоните и мед им капеше от устата да обясняват, колко прилично добро се било получило първенството ни, колко интересни мачове имало, как нивото се било покачило.
Дали защото "Левски" беше шампион? Не, не, не

Хайде да видим за този сезон този титан-разбирач на футбола, какво ще измисли.
Първият и истински форум на "Гонг": http://forum.radiogong.net
-
- Контакти:
Re: Време е да млъкнете!
До Казуса-абе ти да не си от СС,гледам ти униформата.....
RED_FEN написа:Дузпи имаше,ама и за сливен вчера имаше три.
Не бе, 8 дузпи имаше за Сливен.
blue_ power1 написа:До Казуса-абе ти да не си от СС,гледам ти униформата.....
Естествено

Иначе това на аватара не е цел пропагадиране на национал-социализма, а е точно един определен филмов герой

Ignore написа:sedem_!_dva , ти си бил голям фанатик, брато![]()
За разлика от теб и Ромислав аз мога да видя и да призная, когато отборът ми е бутан и подпиран от съдиите и когато ни се свирят смешни дузпи (както беше в мача със Славия).
Аз на черното бяло не мога да кажа. Дузпата, която ни свириха срещу славия беше смешна. Факт !
И двете бяха смешни. Тази втората беше като вчерашната дето свириха за нас - пълна измишльотина.
-
- Контакти:
Казуса написа:blue_ power1 написа:До Казуса-абе ти да не си от СС,гледам ти униформата.....
ЕстественоОт привържениците на отбора, създаден покрай форума на радиото "Гонг" и играещи мачовете си на "Спортна София"; с други думи СС
![]()
Иначе това на аватара не е цел пропагадиране на национал-социализма, а е точно един определен филмов герой
Майтапя се,естествено,да не се обидиш нещо-НАЗДРАВЕ.....

blue_ power1 написа:
Майтапя се,естествено,да не се обидиш нещо-НАЗДРАВЕ.....![]()
![]()

Няма да се обиждаме, естествено

Това на аватара е филмовия герой Щирлиц - съветски разузнавач в Берлин през 1945 г. Нищо общо със СС, разбира се