Литекс - ЦСКА 0:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

redpride
Контакти:

Re: Литекс - ЦСКА 0:0 (FT)

Мнениеот redpride » 11 апр 2011 14:51

Не разбирам, как може да има хора, коита са гледали мача и да продължават да твърдят, че е уговорен. Смятам, че резултата е лош за ЦСКА, но за Литекс е приемлив след 120 минути в сряда. Според мен трябваше да ги биеме, но ще остане за Купата, където със сигурност ги отвяваме. Особенно ако мача е на Армията. Искам да поздравя Коста Стоянов, защото мъжки издържа почти цяло полувреме на един крак и пак не сгреши и беше полезен. Дано контузията му да не е тежка и да го видим още срещу Славия. Недоумявам, какво става с Маркиньос. Предишния полусезон влачеше отбора на гърба си, а сега е пълна дупка. И то не само в този мач, а във всичките през пролетта. Ако беше вкарал Литекс нямаше, как да ни изравнят, но по това се познават големите играчи-едно положение и един гол.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 11 апр 2011 16:15

redpride написа:Не разбирам, как може да има хора, коита са гледали мача и да продължават да твърдят, че е уговорен. Смятам, че резултата е лош за ЦСКА, но за Литекс е приемлив след 120 минути в сряда. Според мен трябваше да ги биеме, но ще остане за Купата, където със сигурност ги отвяваме. Особенно ако мача е на Армията. Искам да поздравя Коста Стоянов, защото мъжки издържа почти цяло полувреме на един крак и пак не сгреши и беше полезен. Дано контузията му да не е тежка и да го видим още срещу Славия. Недоумявам, какво става с Маркиньос. Предишния полусезон влачеше отбора на гърба си, а сега е пълна дупка. И то не само в този мач, а във всичките през пролетта. Ако беше вкарал Литекс нямаше, как да ни изравнят, но по това се познават големите играчи-едно положение и един гол.

Чета ви глупостите и се чудя може ли да има такива хора ? Някакъв ми пише отгоре , че мача е бил уговорен за Х , а ако беше завършил 1-ца пак щеше да е уговорен,а ако беше 2-ка пак щеше да е уговорен.Това са някакви няма да казвам какви същества защото не искам да ме блокват и коментират мача.Аз съм доволен от отбора,Марки сгреши не може да го виним , както каза Радуканов "Който не е на терена,той не греши" Браво играхме добре,но ми се стори че много грубо играха Литекс.Имаше лежане по терена от тия 90мин, лежаха около 20 мин, това значи,че футбол се игра само 70 минути :)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 11 апр 2011 16:15

redflag написа:чета мненията и голяма част от тях са е ,че мача е бил уговорен за Х,не знам дали е така,но ако нее е по-лошо за нас,защото за пореден път се видя ,че от този Радуканов треньор не става.как може след 30 минути игра нашите да се скапят и да не могат да бият тези селяни ,при положение че преди няклко дена един друг селски отбор като Левски 120 минути ги разиграваше както си иска и ги направи за смях и ако не бяха куриозните им пропуски щяха да ги бият с разлика.Ние стояхме много зле ,без никаква идея никаква залаха не създадахме за тях ,,а те бяха готови да получават голове до спукване .и за това е виновен само един-самозвания треньор Радуканов и докато този е в цска нищо хубаво не ни чака,единственото ни постижение ще бъде 3-4 място.СРАМОТА това е ЦСКА ,а не опитно поле.Радуканов ,върви си !

Ясно ми е ти си фен на ЦСКА откогато бихме Левски :) А когато Левски ни бий през август ти стана фен на Левски :mrgreen:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 11 апр 2011 16:39

redflag написа:чета мненията и голяма част от тях са е ,че мача е бил уговорен за Х,не знам дали е така,но ако нее е по-лошо за нас,защото за пореден път се видя ,че от този Радуканов треньор не става.как може след 30 минути игра нашите да се скапят и да не могат да бият тези селяни ,при положение че преди няклко дена един друг селски отбор като Левски 120 минути ги разиграваше както си иска и ги направи за смях и ако не бяха куриозните им пропуски щяха да ги бият с разлика.Ние стояхме много зле ,без никаква идея никаква залаха не създадахме за тях ,,а те бяха готови да получават голове до спукване .и за това е виновен само един-самозвания треньор Радуканов и докато този е в цска нищо хубаво не ни чака,единственото ни постижение ще бъде 3-4 място.СРАМОТА това е ЦСКА ,а не опитно поле.Радуканов ,върви си !

Бих ти предложил ти да се скриеш някъде. Изгледай повече от 2 мача и тогава давай мнение.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 12 апр 2011 16:23

Маркиньос наистина не е във форма и това го показват мачовете през пролетта. Той самия си го признава в интервю пред Спортал. Не знам на какво се дължи, но се надявам да е временно. Бразилеца е в ЦСКА вече пет години и играта му е приливи и отливи. Вярно е, че всеки пропуска, но пак ще кажа: Големите играчи от едно положение вкарват гол. Вижте играта на Пипо Индзаги-винаги където трябва и когато трябва-гол.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 14 апр 2011 16:51

redpride написа:Маркиньос наистина не е във форма и това го показват мачовете през пролетта. Той самия си го признава в интервю пред Спортал. Не знам на какво се дължи, но се надявам да е временно. Бразилеца е в ЦСКА вече пет години и играта му е приливи и отливи. Вярно е, че всеки пропуска, но пак ще кажа: Големите играчи от едно положение вкарват гол. Вижте играта на Пипо Индзаги-винаги където трябва и когато трябва-гол.

Виж ти цената на Пипо Индзаги и тогава сравнявай Марко с него.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 19 апр 2011 17:59

Смятам темата за изчерпана!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “Архив”