Отдавам чест на" Генерал Гонзо"!
Той е най -големия мъжкар в Левски.
Другите са като педеруги и се крият. Снощи като го видях котузен ми стана болно, защото си мисля, че е аут от големия мач!
Дано да вдъхне малко мъжество на останалите в Левски и те да изиграят поне един голям мач в живота си и той да е на 9 май!
Гонзо, ако влизаш този форум не се обиждай от проостотиите, които някои пишат по твой адрес. Тези писачи не са наясно първо със себе си и после с всичко останало.
Аз съм на 42 години, гледал съм Левски в почти всички мачове през годините, и смятам, че Гонзо е Истински и Незаменим!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ГОНЗО: ТРАВМАТА НЕ Е ЛЕКА, ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ЗА ДА
L_Messi написа:smash_the_reds написа:ivooou написа:надявам се Гонзо да играе,защото с него и без него ще ви спукаме от бой,а предпочитам и той да е един от фигурантите със син екип.КУР ЗА РОГАТИТЕ ДОБИТЪЦИ
Те и миналата година щаха да ни смачкат, но добре че беше доктор Генов, който не ни позволи да им развалим празнуването на титлата.
Направо забравих колко пъти щяха да ни бият като магарета

а през това време направиха поне 5 пъти НАЙ-СЛАБИЯ и БЕЗДУШЕН мач за всички времена.
Факт ГОНЗО е мъжкар , много тестостерон, и понеже мисли с него е и толкова умен. Тъпанар като него би играл на 9-ти. И това ще му е последния мач в кариерата.
Не се наемам да кажа кое е по-добро за него: Да завърши като герой или да се пази за ШЛ. (майтап) ...за другия сезон.
- mistreated
- Контакти:
Добре, чудя се как веднъж не погледнахте реално на нещата вие говедата. Кажете ми имате ли идея как с тази игра ще победите в събота. Никога, ама никога отбора ви не е изглеждал толкова жалко. Дори и когато изоставате на 16 точки миналата година имаше някакъв живец в играта ви. Сега сте трагедия, пълна трагедия. Абсолютно никаква идея какво да се прави с топката, защитата ви пък е като разграден обор. Досега поне в 7-8 мача късмета ви покрива на 100% и по някаква голяма случайност и неумение на другите отбори да вкарват ви спасява. Но кажете ми как ще се спасите в събота. Никога през целия си живот не съм бил толкова убеден в победата ни в дербито. Факт е, че винаги вие сте излизали много мотивирани в тези мачове и често сте ни побеждавали или сте изкарвали хиксове, когато сте по-слаби от нас. Но сега това няма нищо общо с Левски, тези играчи са изключително зле. Оставете ЦСКА, те се страхуват от много по-слаби отбори от нас. Ако играем така, както с Черноморец минимална загуба ще е най-доброто, с което може да се отървете. Поне веднъж погледнете реално на нещата, поне веднъж.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
Левски е велик, заради такива играчи като Гонзо!
predi imahme GUNDI,GIBONA.SIRAKOV i sega GONZO
mistreated написа:Добре, чудя се как веднъж не погледнахте реално на нещата вие говедата. Кажете ми имате ли идея как с тази игра ще победите в събота. Никога, ама никога отбора ви не е изглеждал толкова жалко. Дори и когато изоставате на 16 точки миналата година имаше някакъв живец в играта ви. Сега сте трагедия, пълна трагедия. Абсолютно никаква идея какво да се прави с топката, защитата ви пък е като разграден обор. Досега поне в 7-8 мача късмета ви покрива на 100% и по някаква голяма случайност и неумение на другите отбори да вкарват ви спасява. Но кажете ми как ще се спасите в събота. Никога през целия си живот не съм бил толкова убеден в победата ни в дербито. Факт е, че винаги вие сте излизали много мотивирани в тези мачове и често сте ни побеждавали или сте изкарвали хиксове, когато сте по-слаби от нас. Но сега това няма нищо общо с Левски, тези играчи са изключително зле. Оставете ЦСКА, те се страхуват от много по-слаби отбори от нас. Ако играем така, както с Черноморец минимална загуба ще е най-доброто, с което може да се отървете. Поне веднъж погледнете реално на нещата, поне веднъж.
Брат прав си че говедата по-жалки не сме ги виждали , само че нашите пичове и те са уником- руй мигел е моя любимец-пропуска по 3 гола и вкарва 2!!!! скаутите на локо мз никога не бъркат когато купуват футболисти!!! А за гонзо просто няма какво да се каже той си е свършил работата преди години и сега само се разхожда и изобщо не му пука какво се случва....и именно за това бележи , защото др футболистчета (били те в л-с или цска) са големи дупета ма на терена нещо ги стяга отзад и до там.....дано той играе в събота , за да не се оплакват после....а иначе на 9 мачът е 0-0 или 1-1 просто те толкова си могат!!!
- mistreated
- Контакти:
DelPierro написа:mistreated написа:Добре, чудя се как веднъж не погледнахте реално на нещата вие говедата. Кажете ми имате ли идея как с тази игра ще победите в събота. Никога, ама никога отбора ви не е изглеждал толкова жалко. Дори и когато изоставате на 16 точки миналата година имаше някакъв живец в играта ви. Сега сте трагедия, пълна трагедия. Абсолютно никаква идея какво да се прави с топката, защитата ви пък е като разграден обор. Досега поне в 7-8 мача късмета ви покрива на 100% и по някаква голяма случайност и неумение на другите отбори да вкарват ви спасява. Но кажете ми как ще се спасите в събота. Никога през целия си живот не съм бил толкова убеден в победата ни в дербито. Факт е, че винаги вие сте излизали много мотивирани в тези мачове и често сте ни побеждавали или сте изкарвали хиксове, когато сте по-слаби от нас. Но сега това няма нищо общо с Левски, тези играчи са изключително зле. Оставете ЦСКА, те се страхуват от много по-слаби отбори от нас. Ако играем така, както с Черноморец минимална загуба ще е най-доброто, с което може да се отървете. Поне веднъж погледнете реално на нещата, поне веднъж.
Брат прав си че говедата по-жалки не сме ги виждали , само че нашите пичове и те са уником- руй мигел е моя любимец-пропуска по 3 гола и вкарва 2!!!! скаутите на локо мз никога не бъркат когато купуват футболисти!!! А за гонзо просто няма какво да се каже той си е свършил работата преди години и сега само се разхожда и изобщо не му пука какво се случва....и именно за това бележи , защото др футболистчета (били те в л-с или цска) са големи дупета ма на терена нещо ги стяга отзад и до там.....дано той играе в събота , за да не се оплакват после....а иначе на 9 мачът е 0-0 или 1-1 просто те толкова си могат!!!
Съгласен съм за Мигел, но като цяло отборът с изключение на един-два мача през пролетта създава много положения. Вярно е, че се вкарват може би не повече от 30% от тях, но поне има идея в играта, има скорост. Нещо което даже Овчия призна в предаването си, а знаем какво говедо е той. Левски нямат абсолютно никаква идея бе човек, те не знаят за какво са излезли на терена. Аз за Гонзо лоша дума няма да кажа, защото е играч със сърце. Ама без него загуба с един-два гола ще ви се струва приемлива. Просто защото играчите ви се насират като го няма на терена. По същия начин за нас е важен Янчев - играч, който не блести със супер качества, но е истински лидер и капитан на отбора ни.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
Re: ЛЕВСКАРИ, ОТДАЙТЕ ЧЕСТ НА ГОНЗО!
Томислав е напълно прав за две неща-Гонзо е мъж и в спорта и в живота.Никога не е бил в центъра на папараците,защото ежедневието му е повече от скромно.Другото вярно нещо е че в Левски всички са се спекли и бързат когато получат топката да оттърват от нея за да не сгрешат,защото от това зависи бъдещето им в отбора или обратно на село.Сираков в този момент е много необходим от психологическа гледна точка.Той е човекът,който трябва да обясни на играчите,че трябва да се нагърбват с тежеста в дадена ситуация за да може да се изострят нещата на терена,а не да си подаваме по хоризонталата.Ако играем срещу чорбарите,както на Герена през тази пролет нищо добро не ни чака.Трябва да сме затворени и при отнемане на топката взривно да нахлуваме едновременно по крилата и центъра с поне 3ма 4ма човека.
- стичо
- Контакти:
Re: ЛЕВСКАРИ, ОТДАЙТЕ ЧЕСТ НА ГОНЗО!
BlueHealer написа:Томислав е напълно прав за две неща-Гонзо е мъж и в спорта и в живота.Никога не е бил в центъра на папараците,защото ежедневието му е повече от скромно.Другото вярно нещо е че в Левски всички са се спекли и бързат когато получат топката да оттърват от нея за да не сгрешат,защото от това зависи бъдещето им в отбора или обратно на село.Сираков в този момент е много необходим от психологическа гледна точка.Той е човекът,който трябва да обясни на играчите,че трябва да се нагърбват с тежеста в дадена ситуация за да може да се изострят нещата на терена,а не да си подаваме по хоризонталата.Ако играем срещу чорбарите,както на Герена през тази пролет нищо добро не ни чака.Трябва да сме затворени и при отнемане на топката взривно да нахлуваме едновременно по крилата и центъра с поне 3ма 4ма човека.
Много вярно. Още повече че всички се затварят в защита срещу нас, и с постоянен масиран натиск, само се добетонират и става много трудно. Трябва да има изненада в нападението ни. А наш'те се увличат в някакви еднотипни, лесно разгадаеми и бавни атаки. Това не носи успех, и ми се струва че ги отчайва!

-
- Контакти:
Re: levski e velik zaradi takiva igra4i kato GONZO,
За дузпата е вярно-200 процентова дузпа за Сливен,но да не припомняме чорбарските дузпи срещу нас в последните две дербита и съдийството на ЦЕЦКА със Славия и Ботев
Re: levski e velik zaradi takiva igra4i kato GONZO,
"Като няма риба и рака е риба" - нар.поговорка. Като няма кой и Гонзо ще е герой. И с какво толкова стана велик. А , да сетих се. Маска на главата, шина на краката но говори това , което ви се иска да чуете. А защо не беше толкова велик срещу Бате и Жилина? Защо го пресрещахте на Герена и го карахте да се маха. Пичове, това не е високо спортно майсторство, това е психология. Той и кокала е велик, след като при всеки слаб мач на Левски твърди, че сте смачкали противника, а всъщност вадите голям късмет.