Във Бургас пребиха сектанти от "Свидетелите на Йехова"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Re: Във Бургас пребиха сектанти от "Свидетелите на Йехова"!

Мнениеот South_Park » 18 апр 2011 18:04

Bourgas написа:Тъй като искам да отговоря на всичките обвинения, ще ги напиша тук накуп. Не вярвам в никаква Божествена сила и не смятам, че трябва да вярвам в такава. Не отричам верите на хората по никакъв начин, всеки е свободен да си вярва в каквото си иска, НО само ако то не вреди на останалите! В това вярвам аз! И още нещо, аз НЕ съм доволен от побоя и го написах няколко пъти (въпросът е дали някой чете въобще!) Казах, че съм против забранените и вредните секти, но че това не е методът и че трябва прокуратурата да се самосезира и да ги изгони от държавата ни, за да няма друг път такива простотии!

Честно казано аз съм 50:50 за вярата , но по скоро да я има , тъй като ако я няма ще остане само чалга , разврат и курветини , също така не смятам че някой трябва да ти казва как да живееш , а Библията и Корана правят точно това ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Botev_Music
Контакти:

Мнениеот Botev_Music » 18 апр 2011 18:12

Абе не разбирам, какво имате против хората. Всеки сам преценява в какво да вярва. Не е верно , че са забранени по света и ги имало само тук. Аз знам , че повечето тук сте на много ниско духовно ниво, но умния човек се въздържа от крайни възгледи. Що направо на кладата да не ги сложат а? Атеистът междудругото е човек който не вярва в нищо включително и в себе си. Оставете религиите, почретете малко книги на велики хора и пророци, Петър Дънов, Айнщайн и други, но кво ли обяснявам на хора които четат само форум гонг.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 18 апр 2011 18:14

Като ми пратят пари ще се регна в библиотеката и ще си взема сичките книги на Дейвид Айк :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 18 апр 2011 18:17

Браво! Само бой за тия.
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 апр 2011 18:20

Botev_Music написа:Оставете религиите, почретете малко книги на велики хора и пророци, Петър Дънов, Айнщайн и други, но кво ли обяснявам на хора които четат само форум гонг.

ДА ЧЕТА ДЪНОВ?! Аре у лево бе!!! :evil: :evil: :evil:
Ей зат'ва ви мразим!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 18 апр 2011 18:22

Botev_Music написа:Абе не разбирам, какво имате против хората. Всеки сам преценява в какво да вярва. Не е верно , че са забранени по света и ги имало само тук. Аз знам , че повечето тук сте на много ниско духовно ниво, но умния човек се въздържа от крайни възгледи. Що направо на кладата да не ги сложат а? Атеистът междудругото е човек който не вярва в нищо включително и в себе си. Оставете религиите, почретете малко книги на велики хора и пророци, Петър Дънов, Айнщайн и други, но кво ли обяснявам на хора които четат само форум гонг.

Не е зле първо ти да почетеш малко(напр. за атеизма) и после да пишеш, умнико!
Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 18 апр 2011 18:25

crap написа:Aз също не съм вярващ и точно това ме кара да ги ненавиждам още повече. Според мен всеки трябва сам да избира житейският си път и вярата, която да изповядва. Обаче те, както ти самият каза, ходят и зарибяват деца! В моят блок(като дете) имахме евангелисти, които редовно правели най-различни подараци на сестра ми, без знанието на майка ми, от всякакъв вид, доста често и разни библии и тем подобни... Разбира се, след като майка ми разбрала за това, полудяла и взела мерки. Семейството ми са доста вярващи източно-православни християни.

Евангелистите не са сектанти !
Цял живот съм ходил на Евангелска църква и съм видял само добро за мен и за познатите ми !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 18 апр 2011 18:32

и аз като малък съм ходил на Евангелска църква супер си беше това ако е секта пък :lol: а иначе тоя идиот горе къв го изкара Петър Дънов сектант ли айде у лево ти бе :mrgreen:

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 18 апр 2011 18:33

Unscrewed написа:и аз като малък съм ходил на Евангелска църква супер си беше това ако е секта пък :lol: а иначе тоя идиот горе къв го изкара Петър Дънов сектант ли айде у лево ти бе :mrgreen:

Бялото братство за теб нормално явление ли е?!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 18 апр 2011 18:34

Angoff написа:
Bourgas написа:Атеист съм, но съм чел Библията. Не виждам къде е проблемът? Аз си имам мои си тълкувания относно християнството, но никого не искам да карам да ми ги чете, за това не ги и пиша. Въпросът тук е, че експлоатират лабилните, слабите и разочарованите хора, защото разбира се, те са най-уязвими. Това в другите страни са го видяли и са го забранили, а ние тук сме им дали терен и поле за изява. Само да кажа, че се намира между 2 детски градини, начално училище, СОУ, учителски институт, а в близост има още 1 училище и една детска градина...

Пич , какво ще рече атеист ? Защото на мен ми звучи обидно ... Атеисти са всички тези слепи хора дето вярват в това дето не съществува и се обиждат и цупят , като дечица , когато им кажеш , че тъпотия , като господ бог , Исус Христос и т.н. не съществува ... а това с пребиването си е пълна комплексарщина !
Едните са за затвора и другите също ... едните че пропагандират глупости другите че сеят омраза и осъществяват насилие !

Днес от Глобул едни момичета раздаваха рекламни брошури... и те са за затвора!Но първо можем да ги понатупаме и тях!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Архив”