Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Re: ГОНЗО: ТРАВМАТА НЕ Е ЛЕКА, ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО, ЗА ДА

Мнениеот gonzofenka » 04 май 2009 03:58

hgfgvh написа:
kartago написа:В една друга тема, ме изкараха едва ли не червен фен, но това са глупости. Аз и преди казах, че в каквото и състояние да са "Левски" ще победят в дербито ! Иванов е важен в психологически план, но не трябва да се преекспонират нещата, футбола не се играе от 1 човек а от 11, така че нека другите да се вдигат ! За мен да останеш с контузия на терена е непрофесионално отношение, дано не е получил усложнение от това !( накрая пък, с това забави играта, което си беше срам "Левски" на свой терен да бави играта срещу "Сливен"!!!) Иначе, това е лидера на "Левски" в момента, заедно с Петков !

Най-напред искам да кажа,4е Гонзо е пример за подражание,пример за мъжество,пример как трябва да се държи един ЛЕВСКАР на терена!Гонзо показа,че неговото сърце е синьо и той е готов да даде всичко от себе си само и само ЛЕВСКИ да победи!Той милее за нашия любим клуб за разлика от смешниците,които бяха около него и днес,показа как трябва да се играе и най-важното не остави отбора,не се скри както го направи нашия "капитан" на националния отбор,а беше там на терена и дори на куц крак пак ритна топката два пъти,показа на мишките,които бяха умряли от страх как се прави.Това е лидерът това е човека отбор и всички левскари сме длъжни да му се поклоним до земята и да му балгодарим и ако не може да играе срещу чорбарите да не му се сърдим!ГОНЗО ТИ СИ ЕДИН ГОЛЯМ ЧОВЕК И НАЙ-ВЕЧЕ ГОЛЯМ ЛЕВСКАР ВСИЧКИ ТЕ ОБИЧАМЕ!!!Това беше отговор на мнението пич,защо ГОНЗО е останал на терена,защото е ГОНЗО и защото е ВЕЛИК!!!

Да,Георги,ОБИЧАМЕ ТЕ,глупчо(защо бре шашо такъв остана на терена-ясно мъж си,ама,пич преценявай.)Много ме кефиш,ей.Стискам палци да си на линия срещу ЦСКА
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
sedem_!_dva

ЛЕВСКАРИ, ОТДАЙТЕ ЧЕСТ НА ГОНЗО!

Мнениеот sedem_!_dva » 04 май 2009 05:33

Томето в неговия стил и дух....

Около 21 часа на 3 май стадион „Георги Аспарухов” потъна в смразяваща тишина. Георги Иванов падна на тревата, после бавно стана, опита се да стъпи на левия си крак, усети жестока болка и с куцане тръгна към лекарите на тъч-линията. Там го пообезболиха малко и Гонзо се върна. За да доиграе на един крак мача със Сливен. На Герена отдавна не е ставало толкова тихо. Няколкото минути неяснота изправиха на нокти феновете, които изригнаха в аплодисменти, защото централният нападател пак се върна на терена. Дори с маска, дори куцащ, Гонзо пак бе пазен от двама, докато гостите биеха корнер!

Всичко това в новия безумно слаб мач на Левски. Двубой, в който сините за пореден път през изминалите две години показаха, че с различни треньори и селекции на терена е пълно със страхливци. Които изпадат в ужас да не сгрешат, ако усетят топка в краката си. Само защото играят в Левски и всеки ход се следи под лупа, а напрежението е смазващо.

Затова Гонзо е толкова голям. Докато другите се крият като мишоци из игрището, той пак стоя до края. И пак вкара победния гол. Враговете му са много и от години му търсят кусури, само за да развалят ореола му. Пробват, но не успяват. Защото и маската не може да скрие характера на роден победител.

Какво ли не му измисляха, за да го смачкат и свои, и чужди. Гониха го от Левски, съдбата все го връщаше. Защото обича смелите. И до днес има предостатъчно фенове и специалисти, които ни заливат с аргументи, че Гонзо всъщност е слаб футболист, който може само да се ръга с лакти и да разваля комбинациите на отбора си!? Убеждават ни, че не е професионалист, телевизията го показва как пуши, а хубавите жени го боготворят. На всичкото отгоре обикновено вкарва гол на вечния съперник...

Е, защо тогава стадионът все скандира името му?

Защото футболните фенове обичат истинските герои в любимите си отбори? А Гонзо е такъв. Точно такъв е!

Да, адски е непрофесионално да те оперират с пълна упойка, от „Пирогов” да дойдеш първо на Герена, после да летиш до Германия за маската, да направиш една тренировка и да се хвърлиш с всички сили срещу Сливен. Резултатът е логичен – разкъсваш мускул. Може би е далеч по-професионално да послушаш докторите, да почиваш десетина дни, още толкова леко да подтичваш, докато сезонът свърши. Тогава да се оправдаеш с контузията на лицето и да избягаш от вечното дерби, от битката за титлата. Много напудрени звезди точно това биха направили. Не и Гонзо. Този филм не е за него.

Но феновете го боготворят. Защото в момента не е половин отбор, цял е! Защото футболът, да му се не види, не е ли игра за истински Мъже? За ония дето са на изчезване. За ония, които оставят душата си на терена, без да им пука. Ей така, без капчица страх. Готови са да се потрошат, да вият като вълци от болка, но отборът им да побеждава. Там, където са измислили футбола, си мечтаят това да виждат от своите любимци. Затова на Олд Трафорд изпадат в делириум само при вида на Рууни или Гигс, примерно. От тях, в Юнайтед и къде ли не, е пълно с по-добри футболисти, но не всеки е готов да прежали банковата си сметка за кръв по главата и обич от трибуните.

Докато ни управляват тикви или педали, докато гадно и цинично от екрана искат SMS-те ни да избият хонорарите на разни долнопробни пияници, които поркат и псуват денонощно под формата на жалка благотворителност, не е лошо да имаме и примера на Гонзо.

Примерът на мъж, който вкарва гол с маска, после излиза с патерица и казва, че иска инжекции, за да играе в големия Мач. Нищо, че от години не го броят за жив в националния. Нищо, че враговете му го ненавиждат. Нищо, че играел демодиран и неправилен футбол. Нищо, че и в Шампионската лига го държаха резерва. Нищо, че пушел и жените го харесвали. Майната му, футболът все пак е игра за лошите момчета, на които добрите да завиждат.

За Гонзо важна е обичта на синята публика. А на нея й стига, че централният нападател на Левски не признава болката, защото играе със сърцето си.
NON MOLLARE MAI

vesodoc
Контакти:

Re: ЛЕВСКАРИ, ОТДАЙТЕ ЧЕСТ НА ГОНЗО!

Мнениеот vesodoc » 04 май 2009 06:06

Гонзо е мъжкар!!! Нема две мнения!!!
Не гледах тоя мач. Обаче ми се струва, че нещата са много, много зле. Що сме такива българите, не мога да разбера. Вечно трябва всичко да се прави с геройства, с мъка, с последни напъни, сметки и късмет...Тая формула не работи. Толкова голям медиен комфорт Чорбата не е имала от много време. Всички са вперили очи в Гонзо и в простотиите в Левски. А драмата е навсякъде. Големите успехи се постигат с малки стъпки, не с геройства. С ежедневен, скромен, но упорит труд!!! Щурмоващината не може да ни донесе нищо добро в дългосрочен план. Няма значение дали ще бъде Наско Сираков или Кокала или който и да е. Проблемът е не само в ръководството, но и в манталитета на всички футболисти. "Тоя мач ще си дадем зор, следващия ще почиваме..." Резултатът е безумни травми и безобразна форма. Ако се разчита на некви удари от типа: "Да вземем 6 милиона от ШЛ, за да закърпим бюджета!" Трябва дългосрочно да се гради боеспособен отбор, за да се участва всяка година в ШЛ. Така ще се спечели много повече, отколкото с еднократни удари, последвани после от петилетки срам и суша.
Само Левски!!! И респект към Гонзо!!!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Ако съм аз, на почивката уволнявам и кокала ...

Мнениеот Old_death » 04 май 2009 06:42

Masaba написа:Аз сега започнах да гледам мача.Дузпата спорна ли беше или 100%-ва?

На мен ми се струва, че дузпата за Сливен беше 100 %, тая за "Левски" никаква я нямаше.........

Аз пък имам малко по друго мнение по въпроса.Според мен и двете положения бяха чисти дузпи!За съжаление съдията не отсъди тая в полза на Сливен.Тогава щеше да се получи мач.Играта с ръка за дузпата на Левски си беше безпорна.Положението бе почти индентично с това при втората ни дузпа срещу Славия!Тогава някои сини фенове ореваха орталъка,а сега мълчат като мушнати шотландски гайди :lol: Не видях и коментари за още едно положение.Имаше събаряне с ръка на играч на Сливен в наказателното поле,подминато от съдията,а от там тръгна головата атака за Левски ;) Но това са дреболии на фона за поредната слаба игра на отбора.Вчерашния мач можеше като нищо да излезе копие на мача ви с Пирин!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

radi1949
Контакти:

Мнениеот radi1949 » 04 май 2009 06:52

ФЕН СЬМ Н А ЦСКА ОТ МАЛЬК,СЕГА СЬМ НА 60 ГОДИНИ И МОГА С ЧИСТА СЬВЕСТ ДА КАЖА,ЧЕ СВАЛЯМ ШАПКА НА ТАКИВА ИГРАЧИ КАТО ГОНЗО.МЕЧТАТА МИ Е ДА ИМАМЕ ТАКЬВ ИГРАЧ И В НАШИЯ ОТБОР.ГОНЗО ПРАВЯ ТИ ЕВАЛА.

koi4i

Мнениеот koi4i » 04 май 2009 07:14

Голям е ГОНЗО!!!ГОЛЯМ!!!СВАЛЯМ МУ ШАПКА!
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
hide_and_seek

Мнениеот hide_and_seek » 04 май 2009 07:21

От ЦСКА съм ...

Гонзо найстина е футболист с характер такъв какъвто би се радвал всеки отбор да притежава за жалост една птичка пролет не прави ... неможе цял сезон Гонзо да мъкне на гърба си тия другите .....
преди ЦСКА имаше Стоичков Левски сега има Гонзо жалко, че скоро няма да има други като тях защото това са хората който вдигат нивото на футбола в България

жалко, че няма да играе и срещу ЦСКА.. този мач е дерби, дерби но гогато има кой да ти се опълчи а сега левски просто ще бъдат боксова круша за ЦСКА ...

unufri
Контакти:

Мнениеот unufri » 04 май 2009 07:23

Жалко че няма повече такива футболисти като Гонзо в българския футбол

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 04 май 2009 07:27

ГОНЗО Е УНИКАЛЕН!!!
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 04 май 2009 07:53

В "А" група, в нашата футболна действителност, към тази дата Гонзо е жива легенда! Не се сещам за друг, с такова силно и трайно присъствие в родното ни първенство! Вчера оставаше седнал да вкара гол... :P Истински лидер, железен мъж!От тежките мигове около БАТЕ и "кака" когато той обра освиркванията, не се пречупи и сега излиза на носилка, но с гордо вдигната глава! В синонимния речник, спокойно може срещу "герой" да бъде изписано:
Георги Иванов

Остават въпросите:
1 Със футбола който демонстрира Левски и без героя, какво следва?
2 Със неориентираната ни защита, колко гола ще отнесем от цска?
3 Бистрон освен за средна греда за друго става ли?
4 И разбира се другия Георги (вратарчето) ще играе ли в дербито?

Върни се в “Архив”