Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bomberman64

Re: Ако съм аз, на почивката уволнявам и кокала ...

Мнениеот bomberman64 » 03 май 2009 23:33

govedo написа:Леле, бомберман, стой си в Шумен и си гледай Волов ако ще си толкова посран. Добре, че в Левски има играчи като Гонзо, а не с мислене като твоето, щото тогава верно щеше да е тегаво полоението.
Ясно е че в момента отбора е слаб ама с такива смотани коментари нема да помогнете, вземете поне отидете на стадиона. Ясно е също и че след края на сезона се очертават сериозни промени, особено с идването на Сираков, затова единственото, което ни остава е да подкрепяме отбора и в настояшият му вариант.
А вие прасета си мълчете - имало, нямало дузпа - вие най-малко имате право да говорите. Още предния мач с Ботев вас ви спаси съдията да не стане 0:2 и бая по-голям щеше да е резила тогава. А оня, дето разправя, че срещу Славия първата дузпа била чиста, не знам просто какво да му кажа. Абе въoбще не сте цвете за мирисане и бая ще има да се молите Гонзо да не играе в събота.

ГОВЕДО - МИСЛЯ ЧЕ ГОСПОД НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РЕВАНШ НА ЦСКА ЗА ОНЕЗИ НАШИ ПОБЕДИ 7:1 И 7:2 ДАНО ДА НЕ Е РЕШИЛ ЧЕ ТОЗИ ДЕН Е 09 .05 .2009 А ИМА ВСИЧКИ ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ТОВА,ПОСЕРКОВЦИТЕ ИГРАХА СЪС ЛОКО СФ И ПИРИН ,ПОСРАХА СЕ ТА ЗАСМЪРДЯ ЧАК ВЪВ ШУМЕН.МОИТЕ КОМЕНТАРИ ТЕ НЕ ГИ ЧЕТАТ НЯМА КАК ДА ИМ ПОВЛИАЯТ.НЕ МИ ХАРЕСВА КАК ИГРАЯТ И СПОДЕЛЯМ МОИТЕ ОПАСЕНИЯ.ТОВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ НЕ СЪМ ЛЕВСКАР , САМО ЛЕВСКИ
Изображение

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Re: А без Гонзо накъде?

Мнениеот valdi » 03 май 2009 23:33

al_ex1 написа:
valdi написа:А за Гонзо какво да кажа.Чорбарчетата като го зърнат и...то израженито по лицата на защитниците им казва всичко

По същия начин можем да кажем,че Гонзо симулира травма за да не играе в дербито,без никаква причина се строполи!Това е голям страх! :lol: :lol: :lol:

15 гола във вратата на ЦСКА и да изпитва...страх е това не го бях чувал.Май е по скоро състрадателен отколкото страхлив :D

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 03 май 2009 23:38

Вярваш ли си? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Голът на Левски е 90% на Жо и 10% на Гонзо

Мнениеот lisynger » 03 май 2009 23:39

al_ex1 написа:Вече ще се разплача, като на телевизионна сапунка - ЗОРО!Боже до къде могат да стигнат почитателите на отборчето!

:shock: само да ти кажа че съм от цска :oops:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Гонзо със скъсани мускулни влакна - аут до края на сезона

Мнениеот groti » 03 май 2009 23:40

Среден за кокалчето,дето е толкова страхлив и пусна Гонзо в този мач.Среден за кокалчето дето в 60 минута вече е направил и 3-те си смени.Това е цял полусезон.Среден за ония дето злорадстват за сериозна контузия на футболист.Независимо от кой отбор.Някои хора се побъркаха да няма 16 (?) гол в дербито.Ако не се лъжа би бил 16? Иначе,Гонзо не е единствения който може да вкара гол.Пък и в цска няма кой знае какви нападатели,тъй че очаквам пак да няма много голове на дербито и топката да се мъчи цял мач.
110 години любов!

DJOCK
Контакти:

Мнениеот DJOCK » 03 май 2009 23:42

НЕ СЕ САМОЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ПРИЯТЕЛИ , ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО. КАК МОЖЕ ДА СЕ ДОПУСНЕ СЛИВЕН ДА БИЕ ЛЕВСКИ НА ГЕРЕНА. ТА ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО/ ЩЕ СТАНЕ КАТАКЛИЗЪМ У СОФИЯТА/. НАПРАВО МИ СЕ ГАДИ ОТ ЛЕФСКИ, ЦСКА..... , И ВСИЧКИ ПРЕХВАЛЕНИ В БЪЛГАРИЯ 'ГРАНДОВЕ". НАПРАВО СМЯХ В ЗАЛАТА . КАКВО СЕ ХАБИТЕ В С ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ ИГРАЧИ, ТРЕНЕРИ, КЛУБОВЕ И Т.Н. МИ ТЕ СА ТРАГИЧНИ , И КАто вземете да ми се карате като , че ли не гледате диема и тв7 . / СПРАВКА ЕЛ КЛАСИКО/ , ЕТО ТОВА Е ИСТИНСКАТА ИГРА "ФУТБОЛ" , А НЕ ИЗМЪЧЕНОТО КОПИЕ "БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ". И УТРЕ ПАК ОНИЯ ВЕЛИКИ РАЗБИРАЧИ ОТ ГОНГ ЩЕ УМУВАТ КАК ГОНЗО СЕ Е КОНТУЗИЛ И КАК ЩЕ Е НАЙ - ГОЛЯМАТА ЗАГУБА ЗА ЛЕВСКИ, И КАК ЦСКА ИМАТ ПО ГОЛЯМ 6АНС ЗА ПОБЕДА. МИ ТОВА СИ Е ЧИСТА ТРЕНЕРСКА ГРЕ6КА. 6ТО НЕ ИЗКАРА ГОНЗО / КАК МОЖЕ ДА ОСТАВИ6 НАЙ- ДОБРИЯ СИ ИГРА4 ДА СЕ ВЛА4И ПО ТЕРЕНА КОНТУЗЕН УЖАСНО . / МИ ТОЙ ГОНЗО НАКРАЯ НАПРАВО СИ УМРЯ ОТ БОЛКА ПИ4А.НАЛИ СА ГОЛЯМ ОТБОР ЛЕВСКИ , МАЙ НЕ Е ЧАК ТАКА ЩОМ И КОНТУЗЕНИТЕ ИГРА4И НЕ ИЗКАРВАТ , МАЙ ГИ ДОСТРАША И ТО ДОСТА , И ТОЙ ОТ КОЙ? ОТ СЛИВЕН /" СЕЛСКИЯ ОТБОР"/, МИ ТО ПОТАЯ ЛОГИКА И БАРСА СА СЕЛСКИ ПТБОР / НАЛИ НЕ СА ОТ СТОЛИЦАТА НА ИСПАНИЯ.ГОЛЯМ СТРАХ.

ТАКА , 4Е СПОРЕД МЕН ГОНЗО ПОВЕЧЕ ДА НЕ СИ МЪЧЕ ЗДРАВЕТО В ТОЗИ ОТБОР , А ДА СЕ ОТДАДЕ НА ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА ЩОТО Е ИСТИНСКИ БОЕЦ И ИГРА4 .ТОЙ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ДАДЕ НА ЛЕВСИ ПОВЕЧЕ. ТЕ САМО ГО ЗАКОПАВАТ . САМ ЛИ СА ИГРАЕ?

УСПЕХ НА ВСИЧКИ ОТБОРИ В БЪЛГАРИЯ И НАЙ- МНОГО НА ТЕЗИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА . ТАМ Е ИСТИНАТА/ НАЙ- ВЕЛИКИТЕ ОТБОРИ В СВЕТА НЕ СА ИЗОБЩО ОТ СТОЛИЦИТЕ НА СТРАНИТЕ СИ/, САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОПРАВИ РАБОТАТА У НАЩА БЪЛГАРИЯ.

УСПЕХ..

МНОГО МИ ИНТЕРЕСНО УТРЕ КАКВО ЩЕ КОМЕНТИРАТ ТОМИСЛАВ И КОМПАНИЯ. ПАК ПОЗНАТОТО НА ТОМИСЛАВ"АЗ ПО СЛАБ ЛЕВСКИ НЕ СИ СПОМНЯМ". СТИГА СТОВА ТОМЕ, КАЗВАЙТЕ НЕЩАТА КАКТО СА НАИСТИНА, ЧЕ ЛЕВСКИ Е СЛАБ И С ГОНЗО И БЕЗ ГОНЗО, И ЧЕ НА БАТКОВ МУ ДРЕМЕ ЗА ФУТБОЛА , ЛЕВСКИ И ЗА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ИГРАТА "ФУБОЛ", А ИСКА ДА СИ ПЕЧЕЛИ МАНГИЗИТЕ ВСЕ ПОВЕ4Е И ПОВЕ4Е . А НА ФЕНОВЕТЕ МАЙНАТА ИМ.

ПОЗДРАВЕТЕ НИКИ ОТ МЕН , И НАМЕРЕТЕ КОРЕСПОНДЕНТ ЗА СЛИВЕН , ЗАЩОТО ЗА ПО НАТАТЪК ШЕ ВИ ТРЯБВА ТАКЪВ. ИМА ХЛЯБ В ТОЗИ ОТБОР.

ПОЗДРАВИ
Г. ГЕОРГИЕВ

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 03 май 2009 23:42

elito_1912 написа:що не му дадете и една патерица ,така и така се прави на герой с маска играе тва онова ,поне и на ващо дерби да блесне като герой-да пишат с патеца и маска ,националния герой,изигра мача на живога си.Голяма трагедия го направихте тва ,че гонзо нямало да играе във вечното софийско дерби-много важно,с гонзо и без гонзо ЦСКА пак ще ви бият ,вие сте пълна скръб .

Ти нашите дербита не ги мисли.Стягайте се за големите мачове в Б групата.
110 години любов!

Потребителски аватар
valdi
Контакти:

Мнениеот valdi » 03 май 2009 23:43

Вярата ме крепи

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Велев: Заслужена победа, дано Гонзо се оправи

Мнениеот sedem_!_dva » 03 май 2009 23:49

пешо пешо написа:
sedem_!_dva написа:Левски се опитаха да им легнат на Сливен, щото Сливен даде на сините за купата бе, за да може Литекс да я вземе накрая... Вие не схванахте ли цялата далавера, ама нещо не се получи... Ние затова играхме мача, както през целия сезон и по-специално, както последния мач с Пирин, на които им легнахме... Требва да зацепвате малко. :D

не бе
съдята просто не беше в далаверата
и прецака работата

Немаше го у целата схема, съглaсен съм :geek: :D
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Голът на Левски е 90% на Жо и 10% на Гонзо

Мнениеот SAMP » 03 май 2009 23:49

al_ex1 написа:Ами те и подуенци му викат зоро!А и ЦСКА се пише с главни букви!

пич,ти си тотален смешник ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Архив”