Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- david_villa
- Контакти:
Re: А без Гонзо накъде?
Един отбор се състои от 11 души, а за да има успех - трябва всички да се стараят. С Гонзо, и без него, "Левски" днес бе трагичен.
- daniel8cska
- Контакти:
оставете Гонзо ама след това положение в осмата минута срещу Миндев сега ще ли да съдят Бистрон за предумишлен опит за убииство.

- bomberman64
Re: Ако съм аз, на почивката уволнявам и кокала ...
ДА КОЩА МОЩА И ВСИЧКИ ЛЕКЕТА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ КОЙТО И ДА ИМ Е ТРЕНЬОР НА ТЕЯ ПЛЮНКИ ЦСКА ЩЕ НИ СМАЧКАТ НА 9 МАЙ,СТАХ МЕ Е ,НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ ВЪВ ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ,АБЕ НИЕ ПИРИН НЕ МОЖЕМ ДА БИЕМ .[/color]koi4i написа:Бастун пак играе ... ДЕКО?!?!?!?!?Цачев е юноша,не го виня.Сърмов се вижда,че не му върви играта...Да пусне да коща за кво сме го зели?
Последна промяна от bomberman64 на 03 май 2009 21:29, променено общо 1 път.

Колко жалко е да си съдия на Герена и футболист на лефски
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!
- На сватбата на Бербатов!
Цирк,цирк и пак цирк! В целия свят първо е грижата за човека(състезателя) и после всичко останало,но за синьото отборче, ако трябва и някой да умре няма да ги трогне! Пълна безчовечност и идиотизъм!

-
- Контакти:
Re: Ако съм аз, на почивката уволнявам и кокала ...
Искам един път да свирят дузпи с/у Левски и ЦСКА съответно на "Герена" и "Армията".
Нека се осъзнаят малко.Толкова жалък Левски от години не съм наблюдавал...
Нека се осъзнаят малко.Толкова жалък Левски от години не съм наблюдавал...
Левски че са слаби са славби това се вижда и цска бяха така помна преди 2 години мисля че беше когато играха Левски и цска а цска тогава бяха в изключителна криза и в мача правеха 2-3 подавания и губеха веднага топката и сигурно в целия мач имаха 3-4 положения докато Левски постоянно атакуваха но гол не вкараха само 1 от дуспа мисля че беше такаче тва е дербито на България в което се дават допълнително пари зада единия от двата обора ако е в криза да не загуби с разлика примерно от другия затова тея мнения цска с колко ще бият следващия кръг са излишни.....ще бият или с 1 гол или пък ще е 1-1 или пък Левски ще бие с 1 гол но повече от 2 гола няма да има просто така е планувано както всяка година !
чорбари прости в София сте гости ,цялаа турция подкрепя вас !Смърт за Сектор Гей ,смърт за вас свине,ще ви сереме на путките!
Защитата е отачайващо зле преди голямото дерби!
трябва Велев да помисли нови варианти. без Рабех защитата ни е ужасна, а Бистрон е пълно дърво.
- Боримечката
- Контакти:
david_villa написа:Един отбор се състои от 11 души, а за да има успех - трябва всички да се стараят. С Гонзо, и без него, "Левски" днес бе трагичен.
Другият мач е титуляр ве пич.Пак казвам ,знае как да го прави .
Ама иначе е футболист тая гад ве.

Я, фенчетата на отбора, до чийто технически директор се допитва шефът на съдиите са се развихрили.