ЦСКА - Славия - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА - Славия - 16.04 /21:00/

Мнениеот POPCORN » 17 апр 2011 11:34

Viktor4o_Rs написа:
POPCORN написа:
j0rka7aa написа:Наставникът на Славия Емил Велев демонстрира голямо неуважение към ЦСКА. След загубата на неговия отбор в днешния двубой Кокала заяви, че публиката на червения отбор е малобройна и затова клубът не бива да има претенции за кой знае какви успехи. По време на срещата треньорът на Славия показа неприличен жест към привържениците на ЦСКА, дошли да наблюдават двубоя в сектор "А" на националния стадион "Васил Левски".

По - голям наглец от тва кокалче не познавам...

какво се занимавайте с него бе?Той само на приказки е добър.Нали щеше да ни бие с 3 на 0?Нямаха едно полужение за гол!Добре,че бяха гредата и вратаря им иначе отиваха на резултат!Стискам палци за Пирин да ги отстрани!

И ние стискаме палци на Литекс да ви бие, което е доста по-вероятно, отколкото Пирин да отстрани нас :mrgreen:

Така ли и как го прецени?Вие откога станахте отбор?Така като гледам как играете, не може да се каже,че сте много по-добри от Пирин!Да не кажа,че в момента Пирин са във възход и може би играят и по-добре и смислено от вас!Не виждам какви претенции имаш, като отбра ти играе толкова слабо!От началото на пролетта нямате един смислен мач...
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
redflag

Re: ЦСКА - Славия - 1:0

Мнениеот redflag » 17 апр 2011 11:47

пореден резил за нашия отбор,с 300 зора бихме един средняшнки отбор.какви са тези нападатели ,особенно този платини от 2 метра не може да улучи празната врата.Но не само той ,ми целия отбор не прилича на нищо ,този радуканов опропасти и малкото хубаво което имаше в нашия тим,докога ще го държат,това е ЦСКА не опитно поле.не може да се мъчим срещу такива слабаци.май нашия треньор и този на Левски ще се борят за титлата най-калпав треньор,като гледам нашия може и да победи
КАРТОФ, ВЗИМАЙ СИ КАЛПАВОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО И СИ ВЪРВИ !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 апр 2011 11:53

redflag написа:пореден резил за нашия отбор,с 300 зора бихме един средняшнки отбор.какви са тези нападатели ,особенно този платини от 2 метра не може да улучи празната врата.Но не само той ,ми целия отбор не прилича на нищо ,този радуканов опропасти и малкото хубаво което имаше в нашия тим,докога ще го държат,това е ЦСКА не опитно поле.не може да се мъчим срещу такива слабаци.май нашия треньор и този на Левски ще се борят за титлата най-калпав треньор,като гледам нашия може и да победи

ей смешник такъв.вземи млъкни ,че почваш да ме дразниш вече.ела ти да играеш да те видим професоре.само плуеш.палячо!Това ли ти е подкрепата.ако въобще някога си подкрепял отбора!Вместо да плуеш ела на стадиона малко да подкрепиш хората.ебати смешниците има в тоя форум бе..направо незнам откъде са се пръкнали!псевдофенове!голями разбирачи сте всичките!Като не ти харесва стани от Левски.От такива фенове като тебе нямаме нужда!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 апр 2011 12:15

POPCORN написа:
redflag написа:пореден резил за нашия отбор,с 300 зора бихме един средняшнки отбор.какви са тези нападатели ,особенно този платини от 2 метра не може да улучи празната врата.Но не само той ,ми целия отбор не прилича на нищо ,този радуканов опропасти и малкото хубаво което имаше в нашия тим,докога ще го държат,това е ЦСКА не опитно поле.не може да се мъчим срещу такива слабаци.май нашия треньор и този на Левски ще се борят за титлата най-калпав треньор,като гледам нашия може и да победи

ей смешник такъв.вземи млъкни ,че почваш да ме дразниш вече.ела ти да играеш да те видим професоре.само плуеш.палячо!Това ли ти е подкрепата.ако въобще някога си подкрепял отбора!Вместо да плуеш ела на стадиона малко да подкрепиш хората.ебати смешниците има в тоя форум бе..направо незнам откъде са се пръкнали!псевдофенове!голями разбирачи сте всичките!Като не ти харесва стани от Левски.От такива фенове като тебе нямаме нужда!

Ти мислиш, че е ЦСКА-р ли? Просто е маскиран с този никнейм :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 17 апр 2011 12:26

mistreated написа:
POPCORN написа:

Ти мислиш, че е ЦСКА-р ли? Просто е маскиран с този никнейм :)

не го знам какъв е, обаче е адски смешен!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 17 апр 2011 12:48

POPCORN написа:
vaskonti написа:Ако има нещо, което трябва да се отбележи като много положително в този мач, това са големият брой удари от далеч. Аз толкова удари от разстояние, пък макар и повечето неточни, не съм виждал от български отбор много отдавна. това е похвално при всички случаи. Все пак, обаче, някой трябва да напомни на Тонев, че не играе сам и е добре да подава поне понякога. Ако пък няма шанс да вдене, поне да подобри удара си, защото очаквам в скоро време защитниците на животните да скочат в защита на горките гълъби, летящи в района на стадиона.

Тонев ние е най-слабият.всеки мач играе по един и същ начин!

http://nezasada.neseriozno.com/files/2011/03/A.jpg 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 апр 2011 12:50

POPCORN написа:

Не му обръщай внимание на тоя, това е някакъв син хитрец, виж му останалите мнения и ще ти стане ясно. пълен игнор му давайте, пък той нека си се радва на шизофернното поведение.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 апр 2011 12:58

POPCORN написа:
vaskonti написа:Ако има нещо, което трябва да се отбележи като много положително в този мач, това са големият брой удари от далеч. Аз толкова удари от разстояние, пък макар и повечето неточни, не съм виждал от български отбор много отдавна. това е похвално при всички случаи. Все пак, обаче, някой трябва да напомни на Тонев, че не играе сам и е добре да подава поне понякога. Ако пък няма шанс да вдене, поне да подобри удара си, защото очаквам в скоро време защитниците на животните да скочат в защита на горките гълъби, летящи в района на стадиона.

Тонев ние е най-слабият.всеки мач играе по един и същ начин!

Абе проблемът не е, че играе по един и същ начин. В края на краищата и Меси играе по един и същ начин, ама...
Проблемът е начина, по който изиграва положенията защото причината за ниското му КПД е не, че противника го разгадава лесно, а просто защото няма уменията, за разлика от желанието. Сравнително лесно се справя с преодоляване на защитника пред себе си, но след това ударът му е много зле, да не говорим за паса, който почти липсва. Тоест не стилът му е проблем, напротив - стилът му хич не е лош, но просто не може да отиграва правилно ситуациите. Затова и казах, че щом не може да се научи да подава поне да потренира ударите си, да ги направи по-точни. Само това да направи, пак ще е добре.
Но наистина е добре да седне на пейката и на негово място да видим Костов или Томи - и двамата вече са добре, дори вкараха голове в мач за младежите.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 апр 2011 13:28

Момчета не се връзвайте на тоя клонинг бре
cska/viewtopic.php?p=1977199#p1977199
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 17 апр 2011 14:27

Като ти чета глупостите ми се струва,че или не си гледал мача или говориш наизуст,само и само нещо да кажеш!Пардон,да плюеш!По време на мача от 1-вата до последната минута ЦСКА изцяло контролираше нещата,играеше икономично с оглед на предстоящия мач за купата и не дадоха на Славия да гъкне!Ако нямаше мач в сряда,при това толкова важен,щяхме да ги попилеем,много хубави комбинации разиграваха,удоволствие беше да ги наблюдава човек!Успех,момчета!

Върни се в “Архив”