Deluxx написа:Задължително трябва да ги биемИмаме какво да им връщаме от септември и мисля че едно 3-0 ще е подарък за феновете на ЦСКА
Все пак това е първия мач на стадиона от доста време и 3-0 ще приляга добре !
Две седмици доста време

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Deluxx написа:Задължително трябва да ги биемИмаме какво да им връщаме от септември и мисля че едно 3-0 ще е подарък за феновете на ЦСКА
Все пак това е първия мач на стадиона от доста време и 3-0 ще приляга добре !

Разликата в този мач се казваше Грегъри Нелсън, наистина добър играч. Иначе мачът беше адски тъп, струва ми се, че и двата отбора се пазиха за Купата, затова не се и ядосвам
  Разликата в този мач се казваше Грегъри Нелсън, наистина добър играч. Иначе мачът беше адски тъп, струва ми се, че и двата отбора се пазиха за Купата, затова не се и ядосвам   Поздравявам и съдията Богомил Маринов, беше перфектен, така трябва да се свири
 Поздравявам и съдията Богомил Маринов, беше перфектен, така трябва да се свири   Нашият мач на сезона е с Пирин
  Нашият мач на сезона е с Пирин  

Уникална селяния от феновете на ЦСКА и на Кокала, едните само го псуват, вместо да си подкрепят  отбора, а простакът Велев показва средни пръсти, заслужава наказание
  Уникална селяния от феновете на ЦСКА и на Кокала, едните само го псуват, вместо да си подкрепят  отбора, а простакът Велев показва средни пръсти, заслужава наказание   И също, айде да не говорите и да се подигравате за малобройни фенове, щото днес всички видяхме колко са цесекарите, въпреки че отбора им върви и бие
  И също, айде да не говорите и да се подигравате за малобройни фенове, щото днес всички видяхме колко са цесекарите, въпреки че отбора им върви и бие   Мисля, че трезвомислещите ще се съгласят с мене, не го казвам да се заяждам
  Мисля, че трезвомислещите ще се съгласят с мене, не го казвам да се заяждам  

marmi52 написа:Tommi написа:Мачът е Х или победа за червените с 1 гол разлика.

Ето един човек, който наистина разбира от футбол !

[/center]
[/center] 

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта