Мнениеот galder » 01 май 2009 12:20
1. Сега ще ви обясня как стоят нещата! Истината за Велев е, че се взе много насериозно и се опитва да надскочи боя си. Като футболист беше посредствен, като треньор още повече! Трудно вдъхва респект в играчите, камоли да ги мотивира или научи на нещо. Изказванията му пред медиите също не ми допадат, понякога дори е арогантен!
2. Винаги ми е било интересно когато Лефскарите започнат да пледират с т.нар. "синя идея" Тази идея се състои именно в задкулисни интриги и машинации, падания за дузпи, съдийски аванти, византийските номера на Томас Гафчис и издънките из Европа. Не случайно Лефски се слави като "отбора на всички власти" и "евроидиотите". Погледнете ръководителите им последните години - Томас Гафчист, Вл. Грашнов - господ го прибра заради прегрешенията му, Чорни - международен мафиот, Батков - адвокат на мафията, Сираков - събу си гащите и показва средни пръсти на тези дето го боготворят, Агент Николай - виден доносник на ДС и т.н. и т.н.
3. Държа да подчертая че и в ЦСКА положението не е по-различно. Самия аз съм фен на трети отбор и мога да подчертая че гледам обективно на нещата. Не съм убеден че Лефски има най-много фенове, но съм убеден, че това е НАЙ-МРАЗЕНИЯ отбор в БГ. И Венци Стефанов пропищя и сателитите Родопа и Спартак Плевен виждате докъде стигнаха. Когато пратиха Спартак в Б група преди 10 години, треньора им отчаяно възкликна "Който се е захванал с Лефски - добро не е видял" Добро не видя и Берое, които през 1981 г. отказаха да легнат и бяха пратени в долната дивизия. Подобни примери има още доста, но нека не отегчавам читателите на форума. Тези със сините очила нямат осъзнаване, мозъците им са промити и невиждат по-далече от носа си. Типичен пример - уважавания от мен журналист Томето Русев. Час преди дебюта на Лефски в ШЛ имаше предаване по Гонг, където надъхваше синята пасмина и сравняваше отборите на Барса и Лефски по линии. (искам да качат записа на сайта на гонг за пример и назидание) Гошко Петков бил по-добър от Виктор Валдес, защитниците Топчо и сие също са по-добри от испанците, единствено в халфовата линия каталунците имали леко превъзходство. После се разиграваше някакъв предварителен въображаем сценарий от мача, в който Барса повеждат, след това нашите куци коне изравняват и в 90-тата минута Гонзо обръща мача за 1:2. Боже господи! Онемях, слушайки докъде са стигнали в опиянението си. Точно в този момент разбах, че неизмерима е глупостта и падението, до което може да стигне всеки, пишещ се за Лефскар, включително и този, който е пуснал тази тема се изживява в ролята на голям разбирач.