Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: на мача с Сливен да му поискаме оставката на ВЕЛЕВ

Мнениеот baligo » 01 май 2009 09:58

BOCA написа:Какво става с вас бе хора?Единият иска да разтури отбора 10 дни преди мача с чорбата,другият пък не знае на колко години е ФК ЛЕВСКИ,а третият си пожелава да паднем от цска и Батков да изрита Велев.Луди ли сте и знаете ли изобщо какво искате?.......или сте скрити чорбари?

Значи има надежда все пак. Мислех, че всички са почнали да се зомбират и да си вярват, че като сринем отбора и ще стане много добре. Хубавото е, че автора на темата говори за оставката на Велев, а не за к.у.р.в.и...
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Re: За смяната на Кокала и за идеята "ЛЕВСКИ"

Мнениеот kronos » 01 май 2009 10:15

АБСОЛЮТНО ТЕ ПОДКРЕПЯМ :!: :!: :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

m174ka
Контакти:

Мнениеот m174ka » 01 май 2009 10:54

Лично мое мнение е, че на Кокала му дадохме достатъчно време и имахме търпение към него помолиха ни за подкрепа Ние им я дадохме, а те какво направиха (ср*ха ни в устата-мача с Пирин). Според мен няма значение, че има 9 дни до мача с ЦСКА треньора трябва да бъде сменен незабавно. Няма никаква тактика всички тичат нанякаде безидейно, а някои дори и не тичат. Зимната подготовка ни е много лоша щом всички се контузват толкова често и всичкото това говори за едно нещо и то е неумението на Кокала, щом е истински Левскар да си подаде сам оставката, а не днес да му четем безсмислените интервюта, които само подсказват че въобще не знае за какво става въпрос !!!

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 01 май 2009 11:19

Това е най-слабият Левски за всички времена. ФАКТ!

Потребителски аватар
isark77
Контакти:

Мнениеот isark77 » 01 май 2009 11:30

Съгласен съм с вас,отбора няма никаква тактика и идея за игра.Нещата трябва да се променят.Щом няма да се дават пари за добри треньори, Левски трябва сам да ги изгради като такива.Трябва да се пращат младите треньори (играчи-легенди на Левски) на курсове по треньорските школи в европа.Трябва да се ходи на стаж по големите европейски клубове ,за да видят и да се научат нашите треньори, как се тренира за физическа подготовка,как се тренира за тактическата постройка на тима, как се изгражда тактиката на тима в отделни мачове.Аз мисля че нашите млади треньори трябва да се научат първо на тези неща и тогава ще знаят как да прилагат свойте виждания за играта и отбора!
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ, ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ
Опитват се с ЛЕВСКИ да крачат и крачат,но ЛЕВСКИ лети!!!

пелинат

Мнениеот пелинат » 01 май 2009 11:46

Момчета какво общо имат тези разглезени млади футболисти с Васил Левски.Не виждате ли ,че хора като Батков и агент Николай само си правят реклама с Апостола.Идеите ,духът ,каузата Левски умря преди доста години.Сега всичко се върти около парите.За няколко хиляди евро и най-големите левскари ще станат цесекари.И тъй като съм от ЦСКА да не кажете ,че гледам само в чуждия двор ще кажа ,че същото се отнася и за ЦСКА.Футболисти които години взимаха космически заплати от ЦСКА без да ги заслужават в момента когато отбора фалира започнаха масово да съдят отбора за 2или3 неполучени заплати.Гъргоров ,който беше дълбока резерва във втора лига на Франция,беше прибран в ЦСКА да се възстановява и поддържа формата си.След това за благодарност също осъди отбора,а за цял полусезон изигра 4-5 мача.Сега предполагам ,че ще кажете,че вече сме в Европа и договорите трябва да се спазват.Но мисля ,че темата беше за морал и т.н.Ако тези футболисти нямаха средства да издържат семействата си ,аз бих ги подкрепил,но те карат коли по за 100 000 евро.Ще ви дам и един пример ,по-възрастните от вас си спомнят за нападателя на ЦСКА П.Жеков.Той беше в Топ 5 на централните нападатели в Европа през 70-етте години на миналия век.Носител на Златна обувка за голмайстор на Европа,колата ,която караше беше 20годишна Жигула. В момента всички футболни клубове са частни ООД-та и е кощунство да свързваш ФК Батков с ФК Левски създаден 1914г.,както и Христолов с ФК Ботев.Те само от куртоазия не сменят имената на клубовете и не ги кръщават на своята фирма ,но може и това време да дойде.За Томов въобще не ми се коментира защото темата е много дълга.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 01 май 2009 11:51

Все по- трудно е да покрпям Велев с тази игра и резултати.Но една е истината! До мача с цска, трябва да застанеме зад отбора, и зад треньора. :roll: Мисля че след мача с Пирин, останахме по- малко тези които дори и в този момент таят надежда, че нещо ще се промени.
Относно обидите които се скандират по адрес на Велев, не е добре тази работа! До тук той просто има слаби резултати. Но не е предал отбора! И е Левскар до мозъка на костите си! И е поел отбора мъжки в най-трудния момент! Можеше и да откаже, но имаше ли към тази дата друга алтернатива? И вие на този човек му викате "КУ*ВО" ? :o Нека му искаме оставката след като има слаби резултати но да не го обиждаме! Велев е истински мъж! И съм сигурен че сам ще си тръгне когато се намери ново име за ст.треньор на Левски!

В крайна сметка ако станем шампиони? С цялата тази помия просто сме пречили на отбора!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 01 май 2009 12:06

пелинат написа:Момчета какво общо имат тези разглезени млади футболисти с Васил Левски.Не виждате ли ,че хора като Батков и агент Николай само си правят реклама с Апостола.Идеите ,духът ,каузата Левски умря преди доста години.Сега всичко се върти около парите.За няколко хиляди евро и най-големите левскари ще станат цесекари.И тъй като съм от ЦСКА да не кажете ,че гледам само в чуждия двор ще кажа ,че същото се отнася и за ЦСКА.Футболисти които години взимаха космически заплати от ЦСКА без да ги заслужават в момента когато отбора фалира започнаха масово да съдят отбора за 2или3 неполучени заплати.Гъргоров ,който беше дълбока резерва във втора лига на Франция,беше прибран в ЦСКА да се възстановява и поддържа формата си.След това за благодарност също осъди отбора,а за цял полусезон изигра 4-5 мача.Сега предполагам ,че ще кажете,че вече сме в Европа и договорите трябва да се спазват.Но мисля ,че темата беше за морал и т.н.Ако тези футболисти нямаха средства да издържат семействата си ,аз бих ги подкрепил,но те карат коли по за 100 000 евро.Ще ви дам и един пример ,по-възрастните от вас си спомнят за нападателя на ЦСКА П.Жеков.Той беше в Топ 5 на централните нападатели в Европа през 70-етте години на миналия век.Носител на Златна обувка за голмайстор на Европа,колата ,която караше беше 20годишна Жигула. В момента всички футболни клубове са частни ООД-та и е кощунство да свързваш ФК Батков с ФК Левски създаден 1914г.,както и Христолов с ФК Ботев.Те само от куртоазия не сменят имената на клубовете и не ги кръщават на своята фирма ,но може и това време да дойде.За Томов въобще не ми се коментира защото темата е много дълга.

Напълно те подкрепям, просто истината си е тази, както я описа, дори, че съм Левскар се радвам,че има такива като тебе-ЕВАЛА ;)
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 01 май 2009 12:17

isark77 написа:Съгласен съм с вас,отбора няма никаква тактика и идея за игра.Нещата трябва да се променят.Щом няма да се дават пари за добри треньори, Левски трябва сам да ги изгради като такива.Трябва да се пращат младите треньори (играчи-легенди на Левски) на курсове по треньорските школи в европа.Трябва да се ходи на стаж по големите европейски клубове ,за да видят и да се научат нашите треньори, как се тренира за физическа подготовка,как се тренира за тактическата постройка на тима, как се изгражда тактиката на тима в отделни мачове.Аз мисля че нашите млади треньори трябва да се научат първо на тези неща и тогава ще знаят как да прилагат свойте виждания за играта и отбора!
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ, ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ

Абсолютно. Нека погледнем как почна Мъри - по точно този начин. Стажове в грандовете е истината. И според мен в Испания и Италия, защото онези са с подобен на нашия темперамент.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

galder

Мнениеот galder » 01 май 2009 12:20

1. Сега ще ви обясня как стоят нещата! Истината за Велев е, че се взе много насериозно и се опитва да надскочи боя си. Като футболист беше посредствен, като треньор още повече! Трудно вдъхва респект в играчите, камоли да ги мотивира или научи на нещо. Изказванията му пред медиите също не ми допадат, понякога дори е арогантен!
2. Винаги ми е било интересно когато Лефскарите започнат да пледират с т.нар. "синя идея" Тази идея се състои именно в задкулисни интриги и машинации, падания за дузпи, съдийски аванти, византийските номера на Томас Гафчис и издънките из Европа. Не случайно Лефски се слави като "отбора на всички власти" и "евроидиотите". Погледнете ръководителите им последните години - Томас Гафчист, Вл. Грашнов - господ го прибра заради прегрешенията му, Чорни - международен мафиот, Батков - адвокат на мафията, Сираков - събу си гащите и показва средни пръсти на тези дето го боготворят, Агент Николай - виден доносник на ДС и т.н. и т.н.
3. Държа да подчертая че и в ЦСКА положението не е по-различно. Самия аз съм фен на трети отбор и мога да подчертая че гледам обективно на нещата. Не съм убеден че Лефски има най-много фенове, но съм убеден, че това е НАЙ-МРАЗЕНИЯ отбор в БГ. И Венци Стефанов пропищя и сателитите Родопа и Спартак Плевен виждате докъде стигнаха. Когато пратиха Спартак в Б група преди 10 години, треньора им отчаяно възкликна "Който се е захванал с Лефски - добро не е видял" Добро не видя и Берое, които през 1981 г. отказаха да легнат и бяха пратени в долната дивизия. Подобни примери има още доста, но нека не отегчавам читателите на форума. Тези със сините очила нямат осъзнаване, мозъците им са промити и невиждат по-далече от носа си. Типичен пример - уважавания от мен журналист Томето Русев. Час преди дебюта на Лефски в ШЛ имаше предаване по Гонг, където надъхваше синята пасмина и сравняваше отборите на Барса и Лефски по линии. (искам да качат записа на сайта на гонг за пример и назидание) Гошко Петков бил по-добър от Виктор Валдес, защитниците Топчо и сие също са по-добри от испанците, единствено в халфовата линия каталунците имали леко превъзходство. После се разиграваше някакъв предварителен въображаем сценарий от мача, в който Барса повеждат, след това нашите куци коне изравняват и в 90-тата минута Гонзо обръща мача за 1:2. Боже господи! Онемях, слушайки докъде са стигнали в опиянението си. Точно в този момент разбах, че неизмерима е глупостта и падението, до което може да стигне всеки, пишещ се за Лефскар, включително и този, който е пуснал тази тема се изживява в ролята на голям разбирач.

Върни се в “Архив”