Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сезона на Левски до момента!
забрави мача със Сливен на Герена, когато треперихме (от студ) 2 часа и половина и ни спаси възможно най-патравия от целия състав и после случаен рикушет в продължението
Ей това Левски са голяма работа - незнам как не ги е срам да носят синята фанелка тези ЛЮХМАНИ. А за Велев, ако иска да е мъж и публиката да го уважава сега е момента да си подаде оставката -просто не става за треньор на Левски. Може би за детско-юношеска школа да, за помощник треньор да, но за старши НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ВЕЛЕВ ИДИ СИ
ВЕЛЕВ ИДИ СИ
ВЕЛЕВ ИДИСИ

ВЕЛЕВ ИДИ СИ
ВЕЛЕВ ИДИ СИ
ВЕЛЕВ ИДИСИ

- sedem_!_dva
bor-don написа:забрави мача със Сливен на Герена, когато треперихме (от студ) 2 часа и половина и ни спаси възможно най-патравия от целия състав и после случаен рикушет в продължението
Мерси да, наистина забравих този мач за купата...

valio_av написа:Ай стига с тоя Гонзалес бе и той е един слабак и сега избива комплекси на фона на слабия Левски да го направим герой.Трябва свежа кръв,трябват нахъсани малди кадри,нов тереньор,ново ръководство-изгонване на Боре,(който не знае защо е там или и той иска да си построи къща като на Сираков) и още някои "младежи".
Ама това, което съм написал не е да възхвалява Гонзо, изобщо не съм имал такова намерение, защото той няма нужда от това, достатъчно е направил за Левски, просто написах за мачовете ни през моя поглед и накрая кой според мен е виновен за състоянието на отбора и че вчерашния ни мач не беше единствения слаб мач, в който нищо не играем, както си мислят някои...
NON MOLLARE MAI
е нали публиката щеше да застава зад велев , кво го плюете ? или ще застане само до мача с нас ЦСКА и после ще си го гоните . добър ход , но при малко доверие и велев и КО се издъниха или както казват някой Мустакатият ви шев продаде мача .
Май трябват пари а на БАТК-OFF не му се дават .
Re: Спрете гаврата с Левски!
На всички ни е ясно, че вчера не играха нарочно, въпроса е защо? Аз толкова слаб Левски не съм виждал. Единственото спасение е с "голямата метла".
Кокъл, ако имаш поне малко достойнство подай си оставката
Велев к**во!!!
Кокъл, ако имаш поне малко достойнство подай си оставката
Велев к**во!!!
Смешно е това което става в отбора в последните 2 год.Нямаме спечелен един важен мач а и футболистите си не дават много зор .И пари да има пак ще купи некадърници както Да Коща .
Последна промяна от gpp1981 на 30 апр 2009 11:03, променено общо 1 път.
Mehanika написа:е нали публиката щеше да застава зад велев , кво го плюете ? или ще застане само до мача с нас ЦСКА и после ще си го гоните . добър ход , но при малко доверие и велев и КО се издъниха или както казват някой Мустакатият ви шев продаде мача .
Последно-издънихме ли се или продадохме мача? Че нема как и двете да са?
tprodanov написа:Mehanika написа:е нали публиката щеше да застава зад велев , кво го плюете ? или ще застане само до мача с нас ЦСКА и после ще си го гоните . добър ход , но при малко доверие и велев и КО се издъниха или както казват някой Мустакатият ви шев продаде мача .
Последно-издънихме ли се или продадохме мача? Че нема как и двете да са?
написах или , незнам истината .
Ти говориш за миналото,а аз ще се опитам да споделя мнението си за бъдещето.Има едно момче в Миньор,казва се Николай Дюлгеров.От доста мачове го гледам и ми прави много добро впечатление.Ако не бъркам,е наш кадър,и си мисля,че има качествата на Ричи.Ще се обоснова защо мисля така:борбен,нахъсан,отнема топката почти без нарушения.Да,Миньор не е Левски,но много ми се иска да го видя до Влади Гаджев във средата на терена.Сърмов,горкия,тича,бори се,но КПД-то му е равно на нула.Ясно е вече,че трябва промяна някаква.Велев 100% използва тактиката на Мъри,която вече не носи нищо(справка мачовете на Литекс).Напълно разгадаема от всички противникови отбори.Видяхте ли чорбата какво направи с Ботев,като им поведоха?Скъсаха ги от положения и головете неминуемо падаха,независимо от лудия късмет на вратаря им,а ния...едно такова джаскане на тая пущина,че ако можеше тя(топката),щеше да избяга сама от терена
.За Борето...горкия попадна на това място точно когато не трябва и си няма на идея кво да прави там.Увъртел се е като магаре в калчища.Кой да сложат за треньор?...незнам,може би Бисер Хаздай ще успее да сглоби някакъв отбор,предвид това,че е работил с всички таланти на клуба и им знае и кътните зъбчета,и ако е възможно Наско да се върне,за да имат футболистите респект от някого в този клуб.Ако стане така,ще е нужно малко търпеливост от наша страна и нещата ще си дойдат на мястото.Колкото до Батков,мнението ми е,че върши това,за което е там,а именно ОБЕЗПЕЧЕН ОТВСЯКЪДЕ КЛУБ.Това е,така си мисля аз...