Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Re: Сезона на Левски до момента!

Мнениеот bor-don » 30 апр 2009 10:43

забрави мача със Сливен на Герена, когато треперихме (от студ) 2 часа и половина и ни спаси възможно най-патравия от целия състав и после случаен рикушет в продължението

donchev
Контакти:

Мнениеот donchev » 30 апр 2009 10:47

Ей това Левски са голяма работа - незнам как не ги е срам да носят синята фанелка тези ЛЮХМАНИ. А за Велев, ако иска да е мъж и публиката да го уважава сега е момента да си подаде оставката -просто не става за треньор на Левски. Може би за детско-юношеска школа да, за помощник треньор да, но за старши НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ВЕЛЕВ ИДИ СИ
ВЕЛЕВ ИДИ СИ
ВЕЛЕВ ИДИСИ
:o :o :o :o :o :o :o

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 30 апр 2009 10:49

bor-don написа:забрави мача със Сливен на Герена, когато треперихме (от студ) 2 часа и половина и ни спаси възможно най-патравия от целия състав и после случаен рикушет в продължението

Мерси да, наистина забравих този мач за купата... ;)

valio_av написа:Ай стига с тоя Гонзалес бе и той е един слабак и сега избива комплекси на фона на слабия Левски да го направим герой.Трябва свежа кръв,трябват нахъсани малди кадри,нов тереньор,ново ръководство-изгонване на Боре,(който не знае защо е там или и той иска да си построи къща като на Сираков) и още някои "младежи".

Ама това, което съм написал не е да възхвалява Гонзо, изобщо не съм имал такова намерение, защото той няма нужда от това, достатъчно е направил за Левски, просто написах за мачовете ни през моя поглед и накрая кой според мен е виновен за състоянието на отбора и че вчерашния ни мач не беше единствения слаб мач, в който нищо не играем, както си мислят някои...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Мнениеот Mehanika » 30 апр 2009 10:49

е нали публиката щеше да застава зад велев , кво го плюете ? или ще застане само до мача с нас ЦСКА и после ще си го гоните . добър ход , но при малко доверие и велев и КО се издъниха или както казват някой Мустакатият ви шев продаде мача .

Потребителски аватар
beguna44
Контакти:

Мнениеот beguna44 » 30 апр 2009 10:57

Май трябват пари а на БАТК-OFF не му се дават .

m174ka
Контакти:

Re: Спрете гаврата с Левски!

Мнениеот m174ka » 30 апр 2009 10:59

На всички ни е ясно, че вчера не играха нарочно, въпроса е защо? Аз толкова слаб Левски не съм виждал. Единственото спасение е с "голямата метла".

Кокъл, ако имаш поне малко достойнство подай си оставката
Велев к**во!!!

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 30 апр 2009 11:00

Смешно е това което става в отбора в последните 2 год.Нямаме спечелен един важен мач а и футболистите си не дават много зор .И пари да има пак ще купи некадърници както Да Коща .
Последна промяна от gpp1981 на 30 апр 2009 11:03, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 30 апр 2009 11:00

Mehanika написа:е нали публиката щеше да застава зад велев , кво го плюете ? или ще застане само до мача с нас ЦСКА и после ще си го гоните . добър ход , но при малко доверие и велев и КО се издъниха или както казват някой Мустакатият ви шев продаде мача .

Последно-издънихме ли се или продадохме мача? Че нема как и двете да са?

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Мнениеот Mehanika » 30 апр 2009 11:11

tprodanov написа:
Mehanika написа:е нали публиката щеше да застава зад велев , кво го плюете ? или ще застане само до мача с нас ЦСКА и после ще си го гоните . добър ход , но при малко доверие и велев и КО се издъниха или както казват някой Мустакатият ви шев продаде мача .

Последно-издънихме ли се или продадохме мача? Че нема как и двете да са?

написах или , незнам истината .

Потребителски аватар
pivcoto
Контакти:

Мнениеот pivcoto » 30 апр 2009 11:23

Ти говориш за миналото,а аз ще се опитам да споделя мнението си за бъдещето.Има едно момче в Миньор,казва се Николай Дюлгеров.От доста мачове го гледам и ми прави много добро впечатление.Ако не бъркам,е наш кадър,и си мисля,че има качествата на Ричи.Ще се обоснова защо мисля така:борбен,нахъсан,отнема топката почти без нарушения.Да,Миньор не е Левски,но много ми се иска да го видя до Влади Гаджев във средата на терена.Сърмов,горкия,тича,бори се,но КПД-то му е равно на нула.Ясно е вече,че трябва промяна някаква.Велев 100% използва тактиката на Мъри,която вече не носи нищо(справка мачовете на Литекс).Напълно разгадаема от всички противникови отбори.Видяхте ли чорбата какво направи с Ботев,като им поведоха?Скъсаха ги от положения и головете неминуемо падаха,независимо от лудия късмет на вратаря им,а ния...едно такова джаскане на тая пущина,че ако можеше тя(топката),щеше да избяга сама от терена :) .За Борето...горкия попадна на това място точно когато не трябва и си няма на идея кво да прави там.Увъртел се е като магаре в калчища.Кой да сложат за треньор?...незнам,може би Бисер Хаздай ще успее да сглоби някакъв отбор,предвид това,че е работил с всички таланти на клуба и им знае и кътните зъбчета,и ако е възможно Наско да се върне,за да имат футболистите респект от някого в този клуб.Ако стане така,ще е нужно малко търпеливост от наша страна и нещата ще си дойдат на мястото.Колкото до Батков,мнението ми е,че върши това,за което е там,а именно ОБЕЗПЕЧЕН ОТВСЯКЪДЕ КЛУБ.Това е,така си мисля аз...

Върни се в “Архив”