vladitol написа:Отбора е без ляв защитник,Минев всяко нарушение му е за картон имам чувството,че този човек,когато излезе на терена главната му цел да е удари,ритне и т.н някой,с/у Литекс направи 3 БЕЗУМИЯ : 1то ; 2ма бяха спъна играч на Литех даде картон на Милиев не знам защо![]()
2то ; човек от публиката хвърли някакъв предмет, и той го взе и върна пак в публиката със страшна сила 3то ; изтърва си човека на центъра и вместо да го гони отзад го спъна -> жълт картон
Отбора е без КРИЛА
как може да продадеш Жо и да не му намериш заместник,Гонзо за какво е спортен директор ? Матондо без коментар. Младенов момчето ни спаси в много важни мачове,ама няма как да не може да излъжеш поне един защитник един с/у един![]()
ВРЕМЕ е за треньорски рокади ! Не може 2ра поредна година да я зануляваме,ей така![]()
"...1то ; 2ма бяха спъна играч на Литех даде картон на Милиев не знам защо ..."
Защото Милиев го спъна,а Минев просто падна отгоре му.Добре е да се гледа,преди да се пише.
"...човек от публиката хвърли някакъв предмет, и той го взе и върна пак в публиката със страшна сила..."
Може би трябваше да си го пъхне в гащите?
"...изтърва си човека на центъра и вместо да го гони отзад го спъна -> жълт картон ..."
Ти познаваш ли защитник,който да не е получавал ЖК?Аз-не!
Какво мислиш за Видич?Той добър защитник ли е,според теб?Знаеш ли колко картона е получил?