Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Договорката Литекс -Левски

Мнениеот james » 29 апр 2009 19:17

Чичо Минчо написа:Литекс и Левски се разбраха : Литекс пуска на Левски, напъва се срещу ЦСКА, а Левски културно им освобождава пътя към купата. Гледайте мача с Пирин!

Ако си мислиш че цска не е в схемата сериозно се лъжеш гледай следващия цирк и ще видиш

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Феновете на Левски

Мнениеот jore1914 » 29 апр 2009 19:18

Подкрепете отбора нека бъдем едно цяло какво цяло бе Батков.. ?! Какво цяло ше си дереме гърлото всеки мач Какъв е Велев според нас !? Емо Велев пе****с и накрая ше вика... явно жените им нз си кво и идват да си го искарат на футболистите и треньора е той си е прав до някаде трябва на него да си го искараме. Давам луди пари ходя всеки път с рейсове влакове и т.н до София за да гледам любимия ми отбор с най лошата си игра може би от.. 20 години на сам и сега се чудя кое по напред да изключа телефона ли скайпа ли .. но заслужава другия мач да отидат 20 заблудени стареца и да си стоят да си люпят семки да си гледат селското мачле и да няма Велев пед***с ... Велев на кафево розово жълто и нз си какво дано да е доволен тогава защото така или иначе от нас полза няма според неговите думи ходили сме убиждали сме не знам си какво в София Левски играл слабо ми да му е*а майката да се спасява както може и да не кара хората да си дават парите защо не отговори на въпроса на журналистите цитирам: - Господин Батков защо карате феновете да гледат тези мачове и да си дават парите.. продължи напред като първа к*рва .. сега кво да очакваме да каже очаквам с ЦСКА сектора ни да е пълен и да подкрепим отбора а също така и ТРЕНЬОРА ... може и сп. технически директор и той се справя много добре само че нещо и той почна да се крие явно и на него му писна всеки мач да вика съдията е виновен не знам си какво сега с ЦСКА ако пак сме с такава игра отново съдията ше ни е виновен или ГОСПОД затова че ни е помогнал да биеме ако сме с игра подобна на тази , някои може да не са на моето мнение но ми омразна вече единствения човек който играе с хъс.. желание и т.н това е Гонзо макар че всички го плюехте когато се върна Гонзо защо се върна нямаш място няма няма но колко мача извади ако не беше той сега да сме на 8,9 място може би ... сега очакваме пресконференция на която да се заяви че отбора е играл добре но не е имал късмет.. а чорбари.. вие не се радвайте защото може да играете с повече желание и малко по добре ( в момента ) но и вие не сте процъфтяли и вобще футбола ни е на ниво.. нз какво да кажа може би в Малта се играе по добре Литекси митекси.. едвам биха Миньор , Локото бил номер 1 ако първенството било чесно да като гледам е номер едно последните 2 мача особено и те са супер добри. Сега остава да стискаме пални на новите Евро Звези - Пирин тук в нашето първенство може да бият но.. чужд отбор няма да ги пропусне така ще им го вкара че.. ше се реваншира за всички голове които са вкарали на Левски на ЦСКА и на всички такива професионалисти..

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Re: Феновете на Левски

Мнениеот kronos » 29 апр 2009 19:24

Като цяло много точен коментар :!: :!: :!: :!: :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 29 апр 2009 19:25

И почти всичко което казвам е така.. първенството ни не е било толкова слабо от не знам колко време насам.. играя и еврофутбол и уинър.бг и кво ?! До сега почти нямам хванат мач в шибаното ни българско първенство , играя го уж на сигорно.. коефициент 1.80 примерно то излезне 5.00 2-ка.. хубаво играя друг мач на изненада уж 5,6,7,8..10 няма значение то излиза единица всички отбори или си уреждат както си знаят или просто всичко е въпрос на .. ГОСПОД Е ОТ ... еди каде си .. който му дойде касмета и вкара някой случаен гол тоя бие.. кога запоследно е имало някое дерби с голове ? Единствения по интересен мач беше с Черно Море - Локо Сф останалите пълен смях да ти е жал да ги гледаш..

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 29 апр 2009 19:28

Миналия път с Локото получих СМС - " ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ ОТ МАРТИН КАМБУРОВ. ОТ ГЛОБУЛ "

За това викам дай днес да си изключа телефона докато му е време туко виж получа

" Весело посрещане на лятото от Пеев.. "

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 29 апр 2009 19:30

jore1914 не се хаби- не си струва! просто ми покажи едно нещо наред в България, че да искаме и футбола(спорта като цяло) да ни е наред! Няма такъв филм! И аз се ядосвах, от около 5-6 месеца не много, а от мача с Мездра вече майвзе да ми е смешно, няма да пиша чак безразлично, но натам са тръгнали нещата! Един бе мамицата му 1(един) истински мач искам да изиграят тия бездарници, ама нямаааа! Затова си гледам ШЛ и не ги мисля нашите палячовци!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

helll
Контакти:

Мнениеот helll » 29 апр 2009 19:39

жоре абсолютно споделям мненията ти.основното зло е нито велев нито пут...е(играчите),основния ни проблем е че един абсолютен безхаберник за футбола някакъв адвокат е начело на любимия ни отбор.няма кинти това е,няма мангизи,за какво ни е такъв смешник дето ако не беше левски никои нямаше да го знае,затова господин мустакатко вземи си чукалата и ВЪН от ЛЕВСКИ!били сме такива били сме онакива комплексари жените ни биели и т.н.а ве смешно копеле не се ли усети вече че без пари голям футбол не се прави,толкова голям мазохист ли си,спри да ни мъчиш и нас.събирай си свитата начело със борчето заберски и се махайте.продай отбора продай го и левски ще бъде пак номер едно.

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 29 апр 2009 19:40

Човече кво не се хаби.. аз толко се изхабих вече че... всеки мач ходя почти до София бия 40 км във Варна ходих 30 лв дадох за екскурзията и кво да гледам.. и на всичко от горе с кола няма как да се прибирам че преди мач.. употребявам малко алкохол.. и всяка вечер след мач.. летя като луд от герена до централна гара.. ако няма маршрутки трамваи и такива простотии тичаме с мойта компания за да хванеме шибания влак и нищо пак на другия мач същатата история и пеша ше си ходя от София цяла нощ ако трябва но да знам че сме били както трябва а не че сме паднали или били по някаква случайност.. с Жилина и с Бате.. след мача пуснаха лаф и всички бяхме толкова отчаяни че всички почнаха да викат верно ли верно ли?! След като казаха ГОЛА НА ЖИЛИНА Е ОТМЕНЕН ... а след това всички почнаха да звънят по телефони ало баща ми гледаш ли мача верно ли гола е отменен.. и всичко не няма такова нещо и след това всички побеснели.. на шофьора не му завиждам .. трамвайа беше пълен тоя спира на спирките .. ние почти изпускаме влака всички които бяхме си тръгнали след мача и само се чува ЕЙ пе**л карай по барзо че всички сме бесни и ше ти се изпразниме на ГЛАВАТА ако изпуснеме влака.. и тоя повече никаде не спря.. винаги съм подкрепял отбора и пак ще го подкрепя но с тази игра.. и по телевизията ми е гадно да го гледам

BlueHealer
Контакти:

Агонията Батков ще повтори Христоловата

Мнениеот BlueHealer » 29 апр 2009 19:47

За съжаление нищо добро не очаква Левски в следващите 3-4 години.Отборът е без всякакво лице-повечето играчи въобще не стават за нищо-Бистрон,Миланов,Бензукан,Прехваленият Хичо,Балтанов,Йовов,Вагнер.Забелязвам как на много качествени чужденци им пада формата след известен период в България-както бе с Бардон и Еромоигбе,а сега с Жо и Зе.Велев е невероятен тъпанар,класически простак,който демнострира арогантната си простотия постоянно.Дори и да го изгоним отборът има нужда от нова селекция на три четвърти от сегашния състав и всякакви приказки за някакви юноши са безсмилени.Балтанов,Цачев,Хичо в по-малка степен Сърмов и Гаджев от сега си личат,че никога няма да се научат да играят и ще трябва да ги търпим както търпим нещастника Миланов,защото ни бил юноша.Отбор се прави с пари, последователност ,силен мениджър-треньор по Английски образец доказан в друго първенство и с дългосрочен кредит на доверие.Треньор от когото да не ме е срам когато започне да говори като Велев или Мъри,да не говорим за психопата -Овча глава.
Това обаче не е по джоба на Батков,а Левски е емблема,която ти прави невероятна реклама,но изисква сериозни инвестиции в дългосрочен план с несигурна късна печалба пряко от самия отбор.Навремето Лафчис разпродаде отбора и порвалът бе невероятен,Грашнов не изпълни селекцията на Любко и видяхме ШЛ през крив макарон.Когато пък влязохме 10 год.по-късно Наско и Батко прибраха парите,не купиха нищо качествено и провалите не закъсняха.Дори обаче и да дойде нов кандидат за собственик Батко няма да продава и ще стане като Христолов и Ботев.Чак до без заплати няма да се стигне,но за Левски липсата на трофеи за дълъг период от време е като Ботев в Б група.Съдийството в България е много слабо,но не то ни е виновно,че изоставаме с 4 точки зад чорбарите и само невроятно стечение на мачовете би ни донесло титлата.Титла,но каква-такава като тази на Интер-за местна консумация,за разлика от рядко ставащия шампион Милан,но редовно мачкащ в Света и Европа.Защото мачовете с Марсилия Оксер и Удинезе не могат да се сравняват с вътрешните трофеи,а 14те мача за един сезон разбиха мита за червения евробоец,който брои именно 31 титли спечелени до голяма степен по Български-комбинативно.Левски не може да си позволи политиката на Арсенал или Аякс.Левски не трябва да бъде училище за играчи с неясно бъдеще,а отбор консуматор на най-добрите футболисти в България в комбинация от 3ма 4ма чужденци от класата на Бардон.Собственика на Левски трябва да печели от бизнеса си,а не от отбора-справка-Берлускони,Абрамович и много други.В България единственият който има такава възможност е Черепа.Да-парите са му с неясен първоначален произход,но сега са на светло,а и това е животът.Останем ли на сегашното положение мачът днес с Пирин ще ни се вижда като победа.

delta.e
Контакти:

Re: Агонията Батков ще повтори Христоловата

Мнениеот delta.e » 29 апр 2009 19:50

Да , това е най-трезвото мнение , за разлика от тези на влаха и мустака :D

Върни се в “Архив”