Литекс - ЦСКА 0:0 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - ЦСКА (10.04.2011 21:00ч)
0-1 Литекс от край време не могат да играят срещу нас 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
1:3 или 4 за ЦСКА, играем доста по-добре от Литекс в последно време.
- B__A__N__DA__TA
Какво правят "големите отбори " в такива срещи: Първото полувреме играта се накъсва , руши, повечко тактически нарушения и второто започва с тотална преса и скоростна игра с къси подавания с едно докосване.Следва леко снижаване на темпото, след като домакина си помисли,че вече госта е уморен и готов да получи гол,следва ново повишаване на темпото,контри, изненадващи удари и ако има поне малко качество в отбора, който го прави,победата е за него.Моите уважения към Любо Пенев, но този Литекс е най-предвидимият отбор.Неутрализират Янев и Дока и истината лъсва...ЦСКА няма да загуби този мач,дори може да го спечели с разлика
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
Литекс бият без проблем.
Вчера гледах Латекс-Уефски и ми направи впечатление само Том , Дока и Янев от Латекса, всичко останало беше кюскане и дърпане. Ако играем както в мача срещу Уефски, Латекса ще загубят но ако играем както срещу Видима...лошо.
Мисля че за големите мачове мотивацията е различна и затова залагам на ЦСКА.
Мисля че за големите мачове мотивацията е различна и затова залагам на ЦСКА.
като видях как вчера за пореден път ограбиха Левски в ловеч и то чужд съдия направо ме е страх какво ли ще се случи с нас като се има впредвид ,че от ловеч 1000% вече са хванали този дето ще свири на нашия мач.сигурно повече ще игаят с ръце отколкото с крака и кой знай как ще се премятат още от центъра за дузпи.И ние трябваше да искаме чужд рефер,но нашите спят,така все пак по-малко щяха да ни ограбят.А иначе ако се играе честно можем да ги опухаме поне с два гола разлика,щото те в честен мач нямат шанс срещу който и да било БГ отбор
КАРТОФ, ВЗИМАЙ СИ КАЛПАВОТО ПРАВИТЕЛСТВОТО И СИ ВЪРВИ !
Този мач е Х-2 !
- Udoji90
- Контакти:
След вчерашната игра на Литекс съм дори по-уверен, че ще ги бием в неделя. Сигурно много цесекари ще ми се разсърдят, но си мисля, че Левски вчера беше по-добрият отбор и повече заслужаваше да се класира. (Лично мнение - никого не ангажирам с него.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- mistreated
- Контакти:
Udoji90 написа:След вчерашната игра на Литекс съм дори по-уверен, че ще ги бием в неделя. Сигурно много цесекари ще ми се разсърдят, но си мисля, че Левски вчера беше по-добрият отбор и повече заслужаваше да се класира. (Лично мнение - никого не ангажирам с него.)
Както казах, този мач зависи от жребия... Ако се "играе" имаме големи шансове за победа, но според мен ще се намесят други фактори и интереси на двата отбора... Литекс не може да си позволи да загуби точки в този мач, защото има много трудни двубои до края, а разликата от 8 точки с Левски лесно може да бъде стопена. От друга страна ЦСКА играе само за купата, друго не остана. Както казах, въпрос на интереси....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...