Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София)
Равностоен мач! Този Дембеле колко атаки пропиля в края на мача?! Звездъ от всякъде но поне вкара гол! Честито на Литекс имат 4 дена за радост!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Middlesbrough написа:тактиката на Ясен
Иванов към Милиев
Милиев с дълга топка напред и така докрая на мача тва не е футбол ;(
Не е само тактика на Ясен това е и в целия свят,но когато се пази резултат.
- Santiago Munezz
- Контакти:
Съдиите неискам да ги коментирам,разочарован съм от Дарко,Гаджев и Иса макето никакъв го няма от началото на пролетта,само адмирации за Пламката Илиев страхотен мач за него има огромен потенциал дано продължава да се развива.
Според мен в по-голяма част от мача стояхме по-добре на терена и нямаше да е несправедливо ако бяхме спечелили в редовното време,но увии при дузпите бях сигурен,че падаме.
Сега може и тая година да я закръглим към нулевите.
Според мен в по-голяма част от мача стояхме по-добре на терена и нямаше да е несправедливо ако бяхме спечелили в редовното време,но увии при дузпите бях сигурен,че падаме.

Сега може и тая година да я закръглим към нулевите.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
важните мачове и "треньорът" на Левски
според вас, колко важни мача от първенството спечели отборът ни с този "треньор"?
- milen.hristov
- Контакти:
Deluxx написа:blue avalanche написа:Без да съм чел коментарите преди мен,накратко:
Пл.Илиев-БЛЕСТЯЩ
Мюлдер-силен мач,спря Дока,заслужаваше да отбележи
Милиев,Иванов-справиха се сравнително добре,нямаше кой знае какви ситуации пред вратата(Литекс вкараха от дузпа)
Минев-сърцато,спря Том
Грийн-силно
Гаджев-не беше истински капитан,не поведе отбора,рано свърши "батериите"
Тасевски-слабо,изгуби единоборствата,мек,с два точни паса не се изкарва мач
Иса-проспа 75мин.,събуди се последните 15,изпълнението на дузпата беше върха на "сънливото" му състояние
Дембеле-можеше да реши мача още първото полувреме(през пролетта такива положения ги вкарваше)
Видович-не му е там мястото,но УПОРИТО го слагат
Кривалдо-още първото му влизане-за ЖК,много тичане и МНОГО брак,рано-рано свърши "батериите",дузпата-НЕСЕРИОЗНО
Матондо-без коментар
Огнянов-отдавна съм го изкоментирал,поне вкара дузпата
Гласувам ти да смениш Ясен Петров и когато почнеш да се дънещ да те сменят тебе и Гонзо да се пенсионира на Герена и ще се чудят защо няма успехи![]()
Защо ни кълнюеш толкова много днес.Моляте стига

Виновника е един и той се казвз Мюлдер.Беше длъжен да реши мача в двете положения,които имаше,особено това в 88 минута.
- milen.hristov
- Контакти:
Г.Иванов:Ако играем така ще станем шампиони,о боже моййййййййййййй

- blue avalanche
- Контакти:
Някои ни плашеха с "3 парцала",с Дока и Том,с Янев,с незнамси кой си...
Дрън-дрън.Неутрализирахме Дока,Том никога не ни е плашел,Янев си би редовните фалове и кво?
Дрън-дрън.Неутрализирахме Дока,Том никога не ни е плашел,Янев си би редовните фалове и кво?
sirius123 написа:Виновника е един и той се казвз Мюлдер.Беше длъжен да реши мача в двете положения,които имаше,особено това в 88 минута.
САМО ТОЙ ЛИ НИ Е ВИНОВЕН В ЖАЛКОТО ПОЛОЖЕНИЕ В КОЕТО СЕ НАМИРА ЛЕВСКИ БЕ ПАЛЯК ?
Middlesbrough написа:тактиката на Ясен
Иванов към Милиев
Милиев с дълга топка напред и така докрая на мача тва не е футбол ;(
+1111111111111111111111111