Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Re: Маската на Гонзо!

Мнениеот Angoff » 28 апр 2009 23:28

Пак ли бръкнах на дълбоко ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 апр 2009 23:36

Гонзо ще ви бръкне надълбоко спокойно!Псувахте Бербатов,а сега свирки му правите! :D Аз не помня Бербатов да има изигран важен мач за Цска.Според вас,някой футболист като е минал през вашия отбор и вече е ваш играч доживот!Нищо,че Ст.Петров си признава,че е левскар ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 28 апр 2009 23:36

от Angoff на 28 Апр 2009 18:28
Пак ли бръкнах на дълбоко ?

Не,не си.Просто винаги ми е било чудно защо припознавате успехите им там, като че ли тези успехи са ги постигнали като футболисти на цска.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 28 апр 2009 23:41

от delqnski47 на 28 Апр 2009 18:25

Изобщо не съм съгласен с тебе!Всички може би без Бербата и Марто, останалите се развиха напълно в ЦСКА и от там ги продадоха в известни западни грандове!Това дето ги говориш са пълни глупости! :) ;)Но не изключвам Бебатов,който има за ЦСКА вскарани 25 гола от 50 мача(САМО ЗА ПЪРВЕНСТВОТО) и добавяме още около 10-ина гола от останлите турнири! ;)

Искаш да кажеш,че ако бяха останали в цска щяха да постигнат същата известност и успехи ли?
Невъзможно е!
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 апр 2009 23:45

lakito7 написа:

Изобщо не съм съгласен с тебе!Всички може би без Бербата и Марто, останалите се развиха напълно в ЦСКА и от там ги продадоха в известни западни грандове!Това дето ги говориш са пълни глупости! :) ;)Но не изключвам Бебатов,който има за ЦСКА вскарани 25 гола от 50 мача(САМО ЗА ПЪРВЕНСТВОТО) и добавяме още около 10-ина гола от останлите турнири! ;)

Искаш да кажеш,че ако бяха останали в цска щяха да постигнат същата известност и успехи ли?
Невъзможно е!

Брато,ми тези футболисти като Камата,като Любо и останалите вече си бяха постигнали тази ''известност''!За кво им е повече при положение,че тези велики отбори като Барса и Валенсия са ги забелязали!Какво повече от това искаш!?!?! :shock:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 28 апр 2009 23:47

Хайде престанете с този offtopic. :o :twisted: Говорете по горещата тема. Аз лично май, ще избера маската с кукера. :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

cigov_brqs
Контакти:

Мнениеот cigov_brqs » 29 апр 2009 08:14

спорет мен 5-та му най отива :D

shammi
Контакти:

Re: Пак за Кокала - при 1:7 това не е нормално!!!!!!

Мнениеот shammi » 29 апр 2009 08:23

Бижутера написа:
bigbonusprize написа:
Бижутера написа:[offtopic]Бе тука във форума сме големи,ама пак ше има изцепки в сряда за купата....подозирам някои хора от бившето синьо ръковоство в опит за саботаж срещу Велев с поставени фенове,които да скандират някои неща :twisted: :twisted: Сещате се кой е,тоя дето е от Левски само докато е на заплата там[/offtopic] :evil:

Чак поставени фенове ли да има?

оо ти нищо не знаеш чадо :lol: Преди години докато Иванков още се клатушкаше титуляр-резерва в Левски плащаше на 20-тина човека да скандират името му на стадиона.И още примери знам,но за да не развалям атмосферата няма да ги кажа :)

Що ли и аз за нещо подобно се сетих......
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 29 апр 2009 11:05

Най ми харесва спартканския шлем. А ако говорим сериозно, най-вероятно маската ще е нещо такова:

Изображение

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 29 апр 2009 11:12

lakito7 написа:

Невъзможно е!

Ти добре ли си ле момче те играха полуфинал,а ако бяхме запазили отбора в следващите 2-3 години съм сигорен че щяхме да вземем поне купата на КНК,а вие щяхте да гледате отблизо как всяка година ставаме шампиони със разлика ;)
И ако си спомняш как Стоичков стана голмайстор на Европа със ЦСКА,и вкара няколко гола на Барса и съвсем нормално е да бе взет от БарЦелона ;0
Изображение

Върни се в “Архив”