Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lumpen

Re: Днес умира ФК Ботев Пловдив

Мнениеот lumpen » 28 апр 2009 12:14

ktulu. написа:
lumpen написа:Оффф - вие луди ли сте??? Кви напове, прокоратури, политици и т.н. - я си спретнете една скромна панахида и готово....
ООО забраих, че комунистите не вярват в Господ и не прават панахиди, извинявам се идеята беше тъпа :evil: :evil: :evil:

Абе циганин, отивай да правиш свирки на батковците ти левент и зеки, турска подлого миризлива и си измитай черния задник от тук.

Аз ако съм циганин, значи майка ти се чука с мангали и не е препоръчително да ми държиш такъв тон - мое да съм ти тати, Асане :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 28 апр 2009 12:15

LordVOODOO написа:Добре де едно нещо не разбирам. Никой не купува нещо, за да го унищожи, защото така се набутва с парите! Да последните 2 години селският не дава пари за отбора ви, да отбора се издържа сам, с продажбата на играчи излезли от школата. Но това е така последните 2 години, а Христолов е собственик от преди това. Преди това той даваше пари за отбора! Та защо му е да си вкарва такъв автогол? Защо му е да се набутва така с парите? Т.е. какво го е накарало да намрази толкова много клуба ви, че да пожелае да ви затрие? Трябва да има все някаква причина и се чудя дали и вие феновете не сте виновни затова! Ок искахте отбора да е силен и да бие наред, ок селския ви лъга години наред с обещания за големи селекции и силен европейско "Ботев", но все пак той отначало издържаше клуба! И ако не се бяхте настроили така към него, а бяхте по-умерени и малко поне благодарни, че благодарение на него клуба ви съществува, сега нямаше да се стигне до тук и клуба ви да умира!!! Така че замислете се дали не сте сами виновни за съдбата на любимият ви клуб!
Вие започнахте тая война и това сега са последствията от нея! За мен лично не Димитър Христолов уби ПФК "Ботев" Пловдив, а феновете на отбора го убиха!!!

на чий гроб тъй грозно грачиш гарване и ти прицо проклета ...до преди една седмица ти разпитваше как била станала тази война ,ако можело некви подробности едно ,друго ,а сега се изписа много на бътре в нещата кой ква вина имал и кой бил убил отбора. Знаеш ли кво говедо , такива като тебе съсипват БГ футбол ,ти роднина на Митьо селския,ти форумен селски фен нестъпил дори 5 пъти на стадиона на "гранда",ти българино с турска душа,ти малко човече с слаба нет връзска ,крадящ кабелна телевизия,ти и ръководството на твоят клуб (БФС ЛЕФСКИ СОФИЯ) убивате футбола в БГ ...но трябва да знаеш едно нас ни е имало ,има и ще има и винаги ще сме кошмар за вас в един или друг аспект .ако не можем да ви бием на терена то е ясно ще яедете бой извън него. А ако ние изчезнем от картата на БГ футбол то ще с цената на построяаване на гробищен парк на герена .аиде въза с мазната синя прпаганда!!!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 апр 2009 12:17

terro написа:
LordVOODOO написа:Добре де едно нещо не разбирам. Никой не купува нещо, за да го унищожи, защото така се набутва с парите! Да последните 2 години селският не дава пари за отбора ви, да отбора се издържа сам, с продажбата на играчи излезли от школата. Но това е така последните 2 години, а Христолов е собственик от преди това. Преди това той даваше пари за отбора! Та защо му е да си вкарва такъв автогол? Защо му е да се набутва така с парите? Т.е. какво го е накарало да намрази толкова много клуба ви, че да пожелае да ви затрие? Трябва да има все някаква причина и се чудя дали и вие феновете не сте виновни затова! Ок искахте отбора да е силен и да бие наред, ок селския ви лъга години наред с обещания за големи селекции и силен европейско "Ботев", но все пак той отначало издържаше клуба! И ако не се бяхте настроили така към него, а бяхте по-умерени и малко поне благодарни, че благодарение на него клуба ви съществува, сега нямаше да се стигне до тук и клуба ви да умира!!! Така че замислете се дали не сте сами виновни за съдбата на любимият ви клуб!
Вие започнахте тая война и това сега са последствията от нея! За мен лично не Димитър Христолов уби ПФК "Ботев" Пловдив, а феновете на отбора го убиха!!!

Да го духа*ш, смотаняк!
Дей*ба и аксаковския селянин :evil:
Мижитуркооооооооооооооо, ти също започваш война и ще си носиш последствията :!:

Айде пък вие да се спрете малко,а!!!!!!Н еси избивайте компплексите в интернет прехвърлете ги на живо и се опитайте да спасите и малкото останало от отбротът ви!!!!Няма полза от интернет залахи-това е мнениеот на Лорда искате или не -ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ!!!!
Син Лъв виж темата във форума на Черно Море-такава има и във форума на Славия омръзна ми да говоря по този въпрос ;) То е обеснено всичко в двата форума-поразрови се и ще намериш ;)

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 28 апр 2009 12:17

lumpen написа:Аз ако съм циганин, значи майка ти се чука с мангали и не е препоръчително да ми държиш такъв тон - мое да съм ти тати, Асане :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"тати", на такива помияри като съм казвал и пак ще кажа - личните нападки само на ЛС и след това в очите. Само така ги приемам, мижитурко. Тук, във форума не ми се прави на мъж манго.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 апр 2009 12:19

trakia написа:

на чий гроб тъй грозно грачиш гарване и ти прицо проклета ...до преди една седмица ти разпитваше как била станала тази война ,ако можело некви подробности едно ,друго ,а сега се изписа много на бътре в нещата кой ква вина имал и кой бил убил отбора. Знаеш ли кво говедо , такива като тебе съсипват БГ футбол ,ти роднина на Митьо селския,ти форумен селски фен нестъпил дори 5 пъти на стадиона на "гранда",ти българино с турска душа,ти малко човече с слаба нет връзска ,крадящ кабелна телевизия,ти и ръководството на твоят клуб (БФС ЛЕФСКИ СОФИЯ) убивате футбола в БГ ...но трябва да знаеш едно нас ни е имало ,има и ще има и винаги ще сме кошмар за вас в един или друг аспект .ако не можем да ви бием на терена то е ясно ще яедете бой извън него. А ако ние изчезнем от картата на БГ футбол то ще с цената на построяаване на гробищен парк на герена .аиде въза с мазната синя прпаганда!!!

бе той е фен на Черно Море за 10 път с еказа какви Левски аккви 5 лева :lol: Спрете да се дървите в интернет няма полза,оставете Лорда на мира не му е сега времето!!!!!!!

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 28 апр 2009 12:20

Blue_Lion написа:П.П. Искам да ти задам въпрос,Lord Voodoo (без да се заяждам) : ФК Тича е основан през 1913 г. но основаването на ФК Черно Море е през 1945г. след като се обединяват Тича,Владислав и по-късно и Приморец,като първоначалното име на клубът е било ТВП-45 (първите букви на трите отбора и годината на основаване) следователно годината на учредяване е 1945-та по твойта логика ;) А защо тогава всички фенове на Черно Море смятат,че клубът е основан 1913 ?

Не е заяждене. ;) Ти го каза сливат се три отбора, но най-старият от тях е създаден през 1913-та! Т.е. продължаав да съществува клуба от 1913-та под друго име. Т.е. си оставаме основани през 1913-та! За да разбереш ще ти дам пример: Отиваш сега да си купиш апартамент, но той е построен примерно през 2002-ра година. Е въпреки, че ти го купуваш 2009-та, той кога е създаден през 2009-та или през 2002-ра??? ;) И ако ти след една година решиш да го продадеш не казваш, че това е апартаент на една година, а на 8, не е ли така? ;) Та същото е с нас. Ние сме погълнали ФК "Тича", но тя си е основана през 1913-та и затова ние имаме правото да твърдим, че сме създадени тогава. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Мнениеот Al_Abrashev » 28 апр 2009 12:21

rump_shaker написа:
CSKASUCK написа:Ботев отдавна беше бита карта, въпроса беше кой щеше да я изиграе.. Тоя "селяк" е типично олицетворение на Томов и Батковият. Иначе успех срещу Христолов, и незабравяй че деца и майки нямат нищо общо с него, че чак смърт да им пожелаваш..

Как може да говорите такива глупсоти бе. При батков играхте четвъртфинал за УЕФА и групи на ШЛ. Няколко пъти шамппиони и два-ти провала 2-ро място. Наред ли сте да сравнявате Батков и селския. Слексия заличава клуба в момента а вие чак се чудите дали не е по-голямо зло от Батков. МАЛЕ МАЛЕ
Абсолютно си прав за Батков, някои хора наистина много бързо забравят и титли и УЕФА и т.н., иначе не одобрявам да се замесват децата и хора които не са виновни за извръщенията на Д.Х. с Ботев.
Последна промяна от Al_Abrashev на 28 апр 2009 12:27, променено общо 1 път.
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

lumpen

Мнениеот lumpen » 28 апр 2009 12:21

ktulu. написа:
lumpen написа:Аз ако съм циганин, значи майка ти се чука с мангали и не е препоръчително да ми държиш такъв тон - мое да съм ти тати, Асане :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"тати", на такива помияри като съм казвал и пак ще кажа - личните нападки само на ЛС и след това в очите. Само така ги приемам, мижитурко. Тук, във форума не ми се прави на мъж манго.

Не си пиша на лични с индивиди от ромски произход, намиращи баща си за "помияр" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 28 апр 2009 12:25

trakia написа:

Ето заради такива като тебе Ботев си заслужава тази съдба.Жалко за истинските верни фенове,които са кулурни поне.Айде сега марш в Турция.За първи път някакъв селяк да ме ядоса.Марш и си гледай отбора,защото скоро твоят отбор ще има гробищен парк.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 28 апр 2009 12:26

Добре де , няма да споря с това момче от Черно море , защото сега не е момента , но ти трвърдиш , че сте създадени 1913 година.О.К , какъв е проблема ? Не виждам проблем , Ботев са създадени 1912.Простата аритметика показва , че Ботев са по-стари.

пс. Смърт за Селския !
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Върни се в “Архив”