Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sandri4ka_1914
Контакти:

Re: Нов треньор на Левски!!!

Мнениеот sandri4ka_1914 » 26 апр 2009 09:49

Хора, колкото и да се потим тук над клавиатурата, да измислим кой ще е най-добрият вариант, дали Люпко е "добре дошъл", няма ли да е по-добре еди кой си ... и тн.. Докато Батков не се заеме по-сериозно с нещата, не махне манджата с оглозгани псевдо кокали, танцьори в дискотеки и подобни, работата няма да стане. Всичко в момента е едно "заслепяване" (поне на мен ми е такова). Не е нормално, според мен, отбор с високи цели ( в момента Левски, принципно може и друг отбор) да допуска гол на собствен терен в началото на мача от отбор като Локомотив Мездра (нищо против феновете и отбора, но все пак класите уж трябваше да са дота различни). Отношение треньор - футболисти - ръководство - фенове да не кажем че сички сме се хванали за гушата. Реално последният ни добър мач беше в надежда ( завършил 2:5), и среу Литекс, и срещу Мездра, а за Локо Сф не говоря ( там е ясно) си бяха май чиста доза късмет. Литекс - вкарахме 2 гола и се затворихме отзад като мишки, тва футбол ли е ? На ниво? Срещу Мездра май и класата си каза думата, обаче кво става като дойде някой добре сработен отбор? Шаш и паника ...
Та, време е Кокалчето да се разкара от този пост - не му отива. Дали Люпко е добър вариант , незнам, но знам че ще даде всичко от себе си, защото обича Левски и няма да нарече феновете пияници и наркомани.
Но като вземем в предвид връзките на Велев с Чорни ( а и други фактори) , чудя се колко още ще паднем преди и двамата ( Чорни и Батков) да се осъзнаят. А до тогава ние ще си пеем на стадиона, и не защото футболистите ни "молят" за подкрепа, а защото обичаме Левски !
Само Левски! ЗАВИНАГИ ВЕРНИ!
Там, под синьото небе,
под светлините на "Герена",
бушува синьото море,
притихва цялата вселена.

Там, под синьото небе,
Левски пак лети напред.
Смело лъвското сърце
смазва всички врагове.

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Re: Как ще завърши утре мача на Левски ?

Мнениеот levskar in CY » 26 апр 2009 10:07

Yoda написа:В много от букмейкърските къщи отказват залог за мача при точен резултат 3:17 !!!! Това какво ви говори ? :D :D :D
Интересно какво ще обясни агент Виктор от Канал3 ??? :D :D

:D :D :D Много добре казано!!!Никои друг ли не разбира от шега бе пичове! ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Re: ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛЕВСКИ МОЛЯТ ЗА ПОДКРЕПА

Мнениеот levskar in CY » 26 апр 2009 10:17

Истинските фенове на ЛЕВСКИ не се нуждаят от молба за да подкрепят своя отбор!!!ВИНАГИ ВЕРНИ!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!
Изображение

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Как ще завърши утре мача на Левски ?

Мнениеот Yoda » 26 апр 2009 12:14

levskar in CY написа:
Yoda написа:В много от букмейкърските къщи отказват залог за мача при точен резултат 3:17 !!!! Това какво ви говори ? :D :D :D
Интересно какво ще обясни агент Виктор от Канал3 ??? :D :D

:D :D :D Много добре казано!!!Никои друг ли не разбира от шега бе пичове! ;) ;)

Не им се чуди ! Когато си дрогиран или пиян как да разбереш шегата ?!?!?! Същото е и ако страдаш от онова психично заболяване дето почва с Ц .... Предава се по полов път от агент Виктор .... Вечер към 19.00-20.00 часа се надупват пред Канал3 и се почва заразяването ....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: ЗАЩО С.ДИКОВ ТЪРСИ УГОВОРКИ В МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ?

Мнениеот Yoda » 26 апр 2009 12:22

Кашчей написа:Йода, ти, като юрист би трябвало да знаеш някои неща за недоказани и недоказуеми твърдения.
Ако държиш да разбереш, дали може или не може, може и да се пробваш при него.Груб съм, но такива глупости, като за Аня Пенчева, ми писна да ги слушам от 10 години насам..или повече.Имам чувството, че те са единствените, които са се развели, и други няма.Просташко е да се ползват такива факти, като аргументи, защото не могат да бъдат аргументи.
Всеки, който иска да уязви Сашо, ползва два израза:болен мозък и Аня Пенчева....което показва липсата на речник и езикова култура, чиято липса и не позволява на едноклетъчните да измислят нещо по-оригинално срещу Диков.

ПП-Не работя в Канал3 и не харесвам Сашо Диков!

През седмицата някакъв журналист е писал във вестник "Уикенд", че Сашо Диков е агент Виктор. Вчера Диков, с пяна на уста, в някакво теле предаване подскачаше до небето от яд по този повод. Звънна на журналиста и го пита от къде има доказателства за това ?!?!
Ето така става в живота : Плюеш, плюеш, плюеш и в един момент плюнките ти се връщат всички накуп. С.Диков искаше доказателства !!! Ами той какви доказателства представя, .... като твърди, че този или онзи мач са уредени, или разни други глупости дето бълва .... Вижте му изказа и доводите : "Гьобелс през 1943 година, едно към едно "
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

gun175
Контакти:

Беласица-Левски

Мнениеот gun175 » 26 апр 2009 12:52

Да коментираме тук, стартовия състав и събитията в самата среща.
Според мен на мястото на М.Иванов можеше да играе Да Коща (ако няма някаква контузия - не съм запознат)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Стартовия състав срещу Беласица

Мнениеот turbogena » 26 апр 2009 12:57

абе няма лошо да му се даде шанс и на Деко ,само малко ме притеснява Бистрон ,че ще е титуляр ,дано да не осере работата в защита и дано Божо Митрев се справи с мача :)
САМО ЛЕВСКИ!!!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 26 апр 2009 13:02

не е лош състава

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 26 апр 2009 13:03

Трябвашеда се даде шанс на някой от младите :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 26 апр 2009 13:04

emo написа:не е лош състава

не казвам че е лош състава, просто според мен на Да Коща ще се разчита повече занапред и има нужда повече да се сработва с останалите от Миро
Дано да бием лесно!

Върни се в “Архив”