Пращане на SMS от чужбина ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: Моля,помогнете!

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 24 мар 2011 17:39

boston celtics написа:
runnersa написа:Направо с телефона без код пробва ли?
Да,пробвах...

А само с кода на въпросния щат без този на Америка? :roll: Се трябва да има верен вариант ;)[/quote]Хм,не съм пробвал така,просто ми се стори нелепо,но сега ще пробвам :) А да не би да е първо кода на щата и после на САЩ? :roll: :)[/quote]
аз като момиче което живее в Америка ще ти помогна най-лесно
като пращаш смс за САЩ трябва да е задължително с 001 и след това кода на града който е първите 3 цифри от номера и после пускаш останалите цифри
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Мнениеот boston celtics » 25 мар 2011 02:01

emi_loko_plovdiv_usa написа:
boston celtics написа:
runnersa написа:Направо с телефона без код пробва ли?
Да,пробвах...

А само с кода на въпросния щат без този на Америка? :roll: Се трябва да има верен вариант ;)
Хм,не съм пробвал така,просто ми се стори нелепо,но сега ще пробвам :) А да не би да е първо кода на щата и после на САЩ? :roll: :)[/quote]
аз като момиче което живее в Америка ще ти помогна най-лесно
като пращаш смс за САЩ трябва да е задължително с 001 и след това кода на града който е първите 3 цифри от номера и после пускаш останалите цифри[/quote]Мерси много.Аз се оправих вече :D Но мерси за помощта ;)
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 мар 2011 18:44

След като авторът се е оправил, темата я архивирам за да е полезна за други потребители със същия проблем. Също така променям заглавието,за да е по-лесно при търсене ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”