Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: БОЯН ТАБАКОВ С ХЕТРИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот milen.hrisrov » 25 апр 2009 22:12

Определено има характера на Гонзо,но дано продължава да си развива качествата,защото само със желание не става.Определено обаче искам да го видя напред с Гонзо и Жоро Христов.Кокала трябва да се замисли поне за половин час да го пусне някой мач.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ писа две тройки на ЦСКА!!!

Мнениеот milen.hrisrov » 25 апр 2009 22:21

Браво на децата на това вече се вика терор.Те вече си го знаят останалото:
БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА! БИЙ,БИЙ,БИЙ!
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Re: Нов треньор на Левски!!!

Мнениеот dobrotiza » 25 апр 2009 22:28

То в момента всеки вариант е по-добър от настоящия. Грешка! Може и по-зле да е! Например т.нар. Дуци, Вили Вуцов, Ераносян и всякакви измислени герои със "сериозни" визитки, а някои и без дипломи даже!
Въобще уволнението на Мъри беше много голяма грешка, последвана от назначението на Вили (щото бил голям левскар - вероятно това значи, че в България има около 2 млн. потенциални треньори на Левски).
Фигурата на треньора в футбола е изключително важна. Факт, който явно убягва на БГ "президентите", за справка броя на трньорските рокади за 1 сезон - към 20 сигурно.

Аз съм за Люпко, или млад човек и интелект като Илия Груев или Ясен Петров!

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Re: Жоазиньо, чакаме те отново в игра!

Мнениеот dobrotiza » 25 апр 2009 22:34

В момента в Левски има 3-4 играчи, които имат качества - Жоазиньо, Гаджев, Тасевски ( не броим Г. Петков). Всички други са под всякаква критика - Гонзо и Йовов са бледи подобия на самите себе си!
Така, че чакаме Жо!

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 25 апр 2009 22:41

Батков говори само за юношите на клуба, но всъщност...едно голямо нищо! Трябваше да се стигне до некадърната покупка Бистрон и липсата на централен защитник, че да видим Генев!

Аз съм готов да гледам и загуби, ама на момчета с левскарски сърца!
Така, че стискам палци на Генев, Цачев, Табаков, Киров , сигурен съм, че има и още!

skunksa
Контакти:

Мнениеот skunksa » 25 апр 2009 22:50

да, така е, има още доста от дублиращия отбор на които трябва да се даде шанс- Георги Чакъров, Борислав Балджийски, Димитър Димитров

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 апр 2009 23:13

Да ще е хубаво да залагате на млади момчета както ние правиме!Все пак това са бъдещите национали! ;) ;) ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 25 апр 2009 23:16

dobrotiza написа:Батков говори само за юношите на клуба, но всъщност...едно голямо нищо! Трябваше да се стигне до некадърната покупка Бистрон и липсата на централен защитник, че да видим Генев!

Така, че стискам палци на Генев, Цачев, Табаков, Киров , сигурен съм, че има и още!

БРАВО1 ДА ПУСКАТ СИНИТЕ ЮНОШИ ,ТЯХ ИСКАМЕ
Изображение

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 26 апр 2009 00:21

dakota написа:ТОВА МОМЧЕ ама наистина трябва да му се даде шанс в първия отбор иначе ще се изям от яд.ОХ дано и велев мисли така,защото май това момче е готово за ниво А-ГРУПА.

Говорил съм си с него, мога да ти кажа, че е истински левскар. Има самочуствие, но не прекалено много. Според мен му се очертава добре бъдеще, не само заради головете, които вкарва непрекъснато за дубъла :)
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 апр 2009 00:47

dobrotiza написа:Батков говори само за юношите на клуба, но всъщност...едно голямо нищо! Трябваше да се стигне до некадърната покупка Бистрон и липсата на централен защитник, че да видим Генев!

Ей това не ми допада! Да има Левскари, които не знаят даже и имената на футболистите??? Как така си сигурен бе? Не ги ли знаеш кои са, само тези четирима та ли? Знаеш ли колко са още?

Трябва да се знае, че младежите, които хвали делянски, са връстници на наши юноши, които отдавна играят в отбора - живко, митрев, хичо, лъчо..

Табаков, Киров, Чакъров, Зизов, Балджийски, Симеон Иванов - те са малки още, да не гоморим за Стефан Станчев, даниел шмедин, мишел...,Школата ни е класа и децата оттам имат релизация 1-2 години преди другите!

Върни се в “Архив”