Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Hiddink
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Hiddink » 23 мар 2011 15:24

[center]Чех: През 2002 Арсенал ме искаха, сега можех да играя на "Емиратс"
Изображение
"В последния момент обаче главният скаут на клуба прецени, че не съм достатъчно добър за Висшата лига", сподели стражът на Челси
Стражът на лондонския Челси Петър Чех разкри, че преди няколко години е бил пред трансфер в Арсенал, но в крайна сметка нещата не са се получили, тъй като "Артилеристите" са сметнали, че той не притежава нужната класа да пази за водещ клуб от Висшата лига.
Столичният английски клуб е следял изкъсо ситуацията около вратаря през 2002 година, когато той все още е бил твърде млад.
"Артилеристите" са имали възможност да купят чешкия национал преди той да премине в Рен от Спарта (Прага), но в крайна сметка са се отказали от него.
"Преди да премина в Рен, бях наблюдаван от Арсенал. Не можех обаче да получа разрешително за работа и нещата не станаха. Мисля обаче, че освен това точно в последния момент главният скаут на "Топчиите" прецени, че не съм достатъчно добър за английската Висша лига. В крайна сметка тогава нещата не се получиха", коментира Чех, връщайки се няколко години назад в миналото.
Определено скаутът на Арсенал не е преценил добре качествата на чеха и със сигурност Арсен Венгер съжалява, че не го е привлякъл в редиците си, тъй като в момента 28-годишният голкипър е сред лидерите на Челси и успя да се докаже като един от най-добрите вратари в света.
През уикенда Чех и съотборниците му успяха да постигнат трудна победа с 2:0 над Манчестър Сити, благодарение на която все още са в играта за титлата, макар че шансовете им за трофея не са особено големи.
"В последно време успяхме да спечелим няколко мача и направихме добри неща на терена. От съществено значение за нашия клуб е да играем в Шампионската лига през следващия сезон. Мисля, че все още имаме шансове да вземем титлата, но за тази цел ще трябва Манчестър Юнайтед да допуска грешки, а ние да се възползваме от тях", завърши чешкият национал.

Гуус Хидинк все по-близо до Челси
Изображение
Националният селекционер на Турция намекна, че може скоро да напусне поста си
Националният селекционер на Турция Гуус Хидинк даде сигнал на Челси, че може да се върне в клуба, пише в днешния си брой английският таблоид "Сън".
"Сините" от Лондон искат на всяка цена да се възползват от големия опит на холандския специалист и през ноември, миналата година, от клуба му предложиха да стане директор.
Тогава обаче опитният наставник отказа дискретно предложението на лондонския клуб, заради ангажиментите си с националния отбор на Турция.
Оказа се обаче, че Хидинк може и да напусне поста си, ако страната се провали в предстоящите европейски квалификации срещу Австрия и Белгия.
Целта, поставена от турската футболна федерация пред Хидинк, е да класира тима на Евро 2012, но при провал в следващите два мача, шансовете на страната за еврофинали ще бъдат минимални.
В момента Турция се намира на 3-ото място в своята квалификационна Група "А" с актив от шест точки, една по-малко от втория Австрия и шест по-малко от лидера в групата Германия.
Ако турците допуснат две загуби в предстоящите два мача, тогава страната на практика ще има много минимални шансове да направи нещо.
"Опитвам се да направя по-добър отбор, но ако това не стане, ще поискам да си тръгна", коментира Хидинк.

Тери: Капело не трябваше да ми отнема капитанската лента
Изображение
"Тогава бях много разочарован. Радвам се обаче, че си я върнах", сподели новият-стар капитан на Англия
Новият-стар капитан на Англия Джон Тери разкри, че в отбора няма да има разделение заради това, че Фабио Капело е решил да му върне лентата.
Опитният защитник ще изведе "Трите лъва" отново с капитанската лента на ръката си, след като тя му бе отнета преди година заради грандиозния секс скандал с екс-половинката на бившия му съотборник в Челси Уейн Бридж.
Впоследствие обаче дон Фабио реши да върне лентата на опитния футболист, който ще я сложи на ръката си за предстоящите срещи с Уелс и Гана, които ще се играят в следващите дни.
Самият Тери настоява, че нито един от футболистите в отбора не са противоречили на решението на Капело да му върне лентата и обясни, че това няма да предизвика вътрешен срив.
"Когато Капело излезе на терена, за да оповести пред отбора, че отново ще бъда капитан, нито един от футболистите не каза нищо. Абсолютно никой не каза и дума за мен", коментира Тери моментът, в който съотборниците му официално са научили, че той ще им бъде отново капитан.
"Това е решение изцяло на националния селекционер и ние всички го приемаме", добави бранителят.
"Мисля, че всички футболисти, които са в представителния отбор, горят от желание да играят с националната фланелка и да защитават интересите на страната. Момчетата нямат търпение да излязат на терена и да започнат да играят", каза още 30-годишният футболист, който отсече, че той и съотборниците му нямат търпение до предстоящите срещи.
Тери заяви също, че не е губил страстта си да играе за Англия, когато лентата му е била отнета.
"Много съм доволен от факта, че получавам честта да нося лентата отново. Хората могат да видят ясно, че дори и когато тя не беше в ръцете ми, аз давах всичко от себе си за отбора", заяви той.
Капитанът на Челси отсече също, че наистина е получил телефонно обаждане от Рио Фърдинанд, който му е пожелал успех.
"Рио ми се обади и се получи много хубав разговор, той е наистина страхотен човек. До известна степен Фърдинанд беше разочарован, но най-важното е Англия да печели. Съчувствам на Рио, наистина"
Тери се върна малко назад за времето и коментира отнемането му на капитанската лента през миналата година, когато се забърка в секс скандала с Ванеса Перонсел, тогава жена на Уейн Бридж.
"Тогава бях наистина много разочарован. Нормално бе да не съм съгласен с решението на Капело да ми отнеме лентата, но продължих напред. Казах на него и на Балдини, че ще давам всичко от себе си за отбора, въпреки че бях без лентата в ръцете ми", каза той.[/center]

Hiddink
Контакти:

Мнениеот Hiddink » 23 мар 2011 21:59

Кога ще правите темата за мача с Стоук ?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2011 09:44

Определено добър избор е направил Чех ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 24 мар 2011 11:34

[center]Челси започна да мисли за лятната селекция, заплю си Пасторе[/center]
[center]Изображение[/center]

[center]Английският шампион Челси иска на всяка цена да привлече в редиците си плеймейкъра на италианския Палермо Хавиер Пасторе, пише в днешния си брой таблоидът "Мирър".Младият аржентински национал се представя много силно през този сезон и успя да привлече интереса на едни от най-големите грандове в Европа.Цената, която му е поставена от неговия клуб, е 60 милиона паунда, а освен Челси, той е обект на интерес още за отборите на Реал (Мадрид) и Барселона.
Мениджърът на "Сините" Карло Анчелоти е голям почитател на футболиста и вярва, че ще може да го привлече на "Стамфорд Бридж" през лятото.Според италианския специалист, аржентинецът може да помогне изключително много на рекордната трансферна покупка Фернандо Торес.Пасторе играе зад нападателя и Карлето смята, че той може да изиграе много важна роля за отбора по пътя към успехите, към които лондончани ще се целят през следващия сезон.
Иначе талантливият футболист, който премина в Палермо през 2009 година срещу скромната сума от 6 милиона евро, подписа нов дългосрочен договор с клуба през миналата година.Президентът на сицилианци Маурицио Дзампарини от своя страна обяви публично, че е отказал оферта от 23 милиона евро, идваша от Реал (Мадрид), за таланта.
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 мар 2011 15:05

Това с Пасторе ще бъде велоколепно, ако стане !
След привличането на на младия бразилец - Пизон, който също е офанзивен халф ... едно привличане и на Пасторе, ще ни върже гащите в халфовата линия за години напред !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 24 мар 2011 16:19

[center]Пауло Ферейра: Щастлив съм в Челси, искам да сложа край на кариерата си тук[/center]

[center]Португалският защитник на английския шампион Челси Пауло Ферейра призна, че е щастлив в клуба и отсече, че иска да завърши кариерата си на "Стамфорд Бридж".Бившият национал на Португалия премина в състава на "Сините" през 2004 година от Порто и успя да изиграе около 200 мача за клуба.По неговите думи, той се чувства добре в английската столица, макар че в последно време не е титуляр в състава на Карло Анчелоти.Ферейра има още две години до края на договора си и няма никакво намерение да играе за друг клуб, освен за Челси. "От седем години съм тук и Челси е отборът, в който съм прекарал най-много време", сподели защитникът."Моето семейство е много щастливо тук, така че ще видим, дали мога да сложа край на кариерата си в този отбор", добави той.
След като се откаже от футбола, Ферейра има ясни планове за бъдещето. Неговата идея е да създаде футболна академия в Португалия и по-точно в родния си град Ещорил.
"Имам като идея в главата да направя футболна академия в родния ми край. Искам да помогна на децата да се научат да играят футбол", завърши защитникът.
[/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 24 мар 2011 17:09

[center]Днес играчите който няма да играят за националните си отбори по-една или друга причина останаха във клубната база Кобъм за да проведат седмичната си тренировка.Под зоркото око на Анчелоти тренираха по -двойки Адам Филип , Никола Анелка ,Микаел Есиен, Жозе Босингва , Рос Търнбул , Иларио , Карл Магнай, както и Пауло Ферейра.Всички останали играчи заминаха със националните си отбори.[/center]

StoqNKO
Контакти:

Мнениеот StoqNKO » 24 мар 2011 18:02

някой може ли да ми каже причината , защо Есиен не е с Гана ?

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 24 мар 2011 18:14

Отказа се временно, както и Дрогба, но той вече се върна.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 24 мар 2011 18:29

Днес Рамиреш имa рожден ден, става на 24. Да е жив и здрав и да спечели много купи в западен Лондон !
Последна промяна от Frankie Lampard на 24 мар 2011 19:09, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”