Ясен Петров/Георги Иванов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ясен Петров/Георги Иванов
При Достанич със сигурност имаше бойкот.Аз ако бях на Батков нямаше да изгоня треньора,а всички жени.(футболистите)
-
LaRgO написа:При Достанич със сигурност имаше бойкот.Аз ако бях на Батков нямаше да изгоня треньора,а всички жени.(футболистите)
Мда ... по доста слухове, бойкот воден от - "Гонзо" ...

Ееее много ги разбирате нещата.....нали Гонзо лично,със собственната си кола отиде до Сърбия да доведе Достанич
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ.
-
toonarmy написа:Ееее много ги разбирате нещата.....нали Гонзо лично,със собственната си кола отиде до Сърбия да доведе Достанич
Това не пречи в последствие нещата да се объркат ...
Особенно при наличието на възможност, той сам ( Гонзо ) ... да стане шеф или треньор в отсъствието на доведеният от него лично - Достанич.
THE G.A.M.E написа:LaRgO написа:При Достанич със сигурност имаше бойкот.Аз ако бях на Батков нямаше да изгоня треньора,а всички жени.(футболистите)
Мда ... по доста слухове, бойкот воден от - "Гонзо" ...
Може и Гонзо да е замесен.Примерно Достанич не е искал да му се бърка в работата и Гонзо решава да го махне по някакъв начин и да сложи негов човек- Ясен Петров.
Гонзо е виновен и за глобалното затопляне! Да знаете

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
-
Aми не, за глобалното затопляне не е виновен ...
Но е един от виновниците за глобалната криза в Левски ...

Но е един от виновниците за глобалната криза в Левски ...

Мда. Основния виновник е той. На него му вкарват от всеки втори шут гол, той си забива автоголове след 5 секунди игра, той е с наднормено тегло, той е мързелив, той е виновен, че играч до миналия сезон играел по 30 мача в Ередивизия и то в топ отбор не може да спре топката или друг доскоро национал на вицесветовния шампион го мързи да тренира, той е виновен и че съдийте подариха аванса на ловеч... Викаш всеки друг би докарал по-добри играчи от настоящите без да има пари за селекция (защото селекцията на Гонзо е безплатна или за символични пари) ... Той е виновен, че треньора е страхлив плъх и не смее да вземе едно решение сам .... изобщо за всичко е виновен той. Друго си беше боримиров ... по цял ден краката на масата и готово... няма проблеми, няма скандали, няма нищо... просто защото нищо не се прави.. а да и пред медиите обяснения не трябваше да дава... защо? Ами как ... Гонзо беше виновен за всичко и той беше на жаравата... ама както винаги... през 3-4 години се намират някой разбирачи който започват да плюят Гонзо и да му намират кусури
винаги той е виновен за всичко и пречи на отбора... и винаги когато Гонзо им запуши устенцата и отново задърпа отбора на боксир сам самичък се почва "аа браво, наш Гонзо ... Кога на Гонзо паднете... ще му лапате, Гонзо, Гонзо, Гонзо..." и така през няколко години.
Единствено има вина, че продължава да е държи ясен за треньор на Левски и че не успяха с Батков да намерят пари за свестен треньор и свестен медицински щаб...
винаги той е виновен за всичко и пречи на отбора... и винаги когато Гонзо им запуши устенцата и отново задърпа отбора на боксир сам самичък се почва "аа браво, наш Гонзо ... Кога на Гонзо паднете... ще му лапате, Гонзо, Гонзо, Гонзо..." и така през няколко години.
Единствено има вина, че продължава да е държи ясен за треньор на Левски и че не успяха с Батков да намерят пари за свестен треньор и свестен медицински щаб...

A.Pinochet
-
Че кой е докарал "Гонзо" ?
Май само Дембеле, ама и там заслугата е по скоро на Коко, щото е бил обещан от преди това.
Холандците ги докара Петьо Заберски ... Гонзо и хал хабер си нямаше за тях !
Гонзо е виновен, че се застъпва за дружките си - Яско и Йовов !
И докато за вторият вината му не е чак толкова фатална, то за първият ...
Приятели, приятели, но сиренето е с пари !
Май само Дембеле, ама и там заслугата е по скоро на Коко, щото е бил обещан от преди това.
Холандците ги докара Петьо Заберски ... Гонзо и хал хабер си нямаше за тях !
Гонзо е виновен, че се застъпва за дружките си - Яско и Йовов !
И докато за вторият вината му не е чак толкова фатална, то за първият ...
Приятели, приятели, но сиренето е с пари !
Мда ... всъщност не петьо заберски, а Здравка Баткова реши какви играчи ще са нужни на Левски и кои ще са те. А коко понеже е голям Левскар и гадател решил на ни направи добро като ни пробута този добър напаадтел и едвам обедил Гонзо да го вземе. Пратил му бившите и настоящите си жени за да го обедят.
Евала!
Евала!

A.Pinochet