Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Да дадем криле на Велев!!!
Моето мнение е ,че с Велев ни чакат само резили в Европа,просто няма качества за наш треньор!Тука можем да излъжем някого,че играем нещо,но ...какво,да ви напомням ли есен 2007,а 2008?!А важна е именно Европа,каквото и да си говорим!
Re: май не трябваше да левски да продават жеан карлош
Жеан Карлуш беше класен футболист отвсякъде, повтярям класен футболист, не нападател! Има разлика. Не му дадоха толкова шанс, колкото дават на Георги Христов.
Re: май не трябваше да левски да продават жеан карлош
Съвсем правилно беше продаден, достатъчно шанс му беше даден да се докаже в Левски несе възполза от него.А и не виждам къде муя видяхте тая класа, можеби в мача срещу Жилина като изпусна на празна врата 

- Levskarq_1914
- Контакти:
ЛЕВСКИ БЕЗ ПОЛОВИН ОТБОР СРЕЩУ БЕЛА

Отборът на Левски остана без половината си футболисти за гостуването на Беласица в неделя от 13:00 часа.
Наказания за натрупани жълти картони получиха Зе Соарес, Дарко Тасевски и Георги Сърмов. Тримата бяха санкционирани в срещата с Локомотив Мездра.
Мароканците Рабех и Бензукан твърдо отпадат от двубоя в Благоевград. На всичкото отгоре контузените араби скоро няма да се завърнат в строя. По-близко до това е Шакиб Бензукан, но и той не тренира днес със съотборниците си.
За Беласица готови ще бъдат Жоазиньо и Живко Миланов, но възможността да играят като титуляри е минимална. По-вероятно е двамата, които доскоро бяха контузени, да поиграят малко, за да бъдат в по-прилична форма за мача с Пирин от турнира за Купата на България, който ще се играе идната сряда.
-
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ БЕЗ ПОЛОВИН ОТБОР СРЕЩУ БЕЛА
смятам че ще се справим и без тях
-
- Контакти:
ели зизов
някой знае ли нещо за него ,защото смятам че ще загубим много без него
Ако и от Бела се плашим , не ми се мисли изобщо ! Що за тъпи нивини са това. Бела трябва и със старшата възраст да ги бием.
Защо си искарват картони,като всичко е нагласено.Уреждат си мача с Мездра,а после ще чакаме пробив в УЕФА.От вчера съм потресен.Повече БГ футбол няма да гледам.Нещастници!Те не заслужават да носят синия екип.Велев е една голяма П...ка.Батков изби парите от Шампионската лига тази година.
- Levskarq_1914
- Контакти:
Re: ели зизов
Младият халф на Левски Ели Зизов напуска клуба и се прибира в Израел. 18-годишният талант не е доволен от заплатата, която са му предложили, за да подпише първи професионален договор. Зизов пътува днес за Израел заедно с баща си, който бе последните две години заедно с него в София.
- Като се прибера в Израел, ще говорим с мениджъра ми - каза Зизов пред "7 дни спорт". - Всичко се движи от баща ми. С Левски на този етап не се разбрахме за договор. В следващите седмици трябва да стане ясно бъдещето ми. Баща ми ще продължи да контактува с Левски от Израел.
Ели Зизов пристигна на Герена преди повече от 2 години след препоръка на Емил Велев. Той влезе в историята на Левски с дебют в "А" група на 16 години, 2 месеца и 15 дни срещу Родопа.
Ели Зизов е и най-младият чужденец, дебютирал в "А" група. Халфът минаваше за любимец на бившия треньор Станимир Стоилов.
Междувременно израелският канал "Спорт 5" излъчи обширен материал в страната за таланта на Левски и Израел Ели Зизов, публикуван в novsport.com.
Телевизията е направила материал, в който описва живота на смятания за футболист чудо млад играч.
- Ако Ели Зизов имаше друг паспорт, сега вероятно щеше да играе в някои от най-големите испански клубове. Преди време Барселона бе вперила поглед в младото момче, но се оказа, че наличието на израелски паспорт няма да помогне много. Така Зизов остана в страната, но не за дълго. Представители на Левски гледаха младия играч в Ейлат и го привлякоха в тима си. Тогава Ели бе само на 15 години. Вече той е 3 години в столицата на България. Зизов стана и най-младият играч, който печели шампионата, тъй като той бе едва на 16 години, когато отборът му вдигна титлата - коментират в Израел.
Зизов, който празнува 18-ата си годишнина, все още не може да попадне в мъжкия състав, добавя каналът.
- Разбира се, че предпочитам да играя при мъжете. Там е по-интересно и има повече адреналин. Аз обаче не се притеснявам, знам, че и това време ще дойде - казва Зизов.
Треньорът на Левски Емил Велев, който няколко години игра в Израел, също смята играча за голям талант.
- Зизов е огромен талант и има страхотно бъдеще. Той просто трябва да продължи да се развива и не се съмнявам, че ще достигне най-големите европейски отбори - твърди Велев.
- Огромен талант с невероятен удар с левия крак - анализира играта на футболиста неговият бивш наставник, при когото е играл 8 години в Макаби (Тел Авив), Зеев Зелцер.
По-нататък "Спорт 5" разказва, че и бащата на Ели - Майкъл, е дошъл в България, за да живее при сина си. Така той оставил две деца и съпругата си в Израел. Според таткото Ели не може да живее сам в София и му трябва подкрепа, затова той е избрал този път. Майкъл Зизов каза още, че понякога ръководството на Левски помага финансово на семейството, като осигурява самолетни билети на майката на Ели, за да може да дойде в България.
Иначе младият играч всеки ден се чува със своите братя и майка си в Израел по телефона.
Според медията Зизов на няколко пъти е бил убеждаван да вземе българско гражданство и да започне да играе за националните гарнитури на България, но момчето било непреклонно. "Ще играя само за Израел. Не съществува вариант да нося друга фланелка". Иначе мечтата на Зизов е да играе в елитните дивизии на Англия или Испания. Според него това са първенствата на най-високо ниво.
Ето това зная за Ели дано ти е от полза
- Като се прибера в Израел, ще говорим с мениджъра ми - каза Зизов пред "7 дни спорт". - Всичко се движи от баща ми. С Левски на този етап не се разбрахме за договор. В следващите седмици трябва да стане ясно бъдещето ми. Баща ми ще продължи да контактува с Левски от Израел.
Ели Зизов пристигна на Герена преди повече от 2 години след препоръка на Емил Велев. Той влезе в историята на Левски с дебют в "А" група на 16 години, 2 месеца и 15 дни срещу Родопа.
Ели Зизов е и най-младият чужденец, дебютирал в "А" група. Халфът минаваше за любимец на бившия треньор Станимир Стоилов.
Междувременно израелският канал "Спорт 5" излъчи обширен материал в страната за таланта на Левски и Израел Ели Зизов, публикуван в novsport.com.
Телевизията е направила материал, в който описва живота на смятания за футболист чудо млад играч.
- Ако Ели Зизов имаше друг паспорт, сега вероятно щеше да играе в някои от най-големите испански клубове. Преди време Барселона бе вперила поглед в младото момче, но се оказа, че наличието на израелски паспорт няма да помогне много. Така Зизов остана в страната, но не за дълго. Представители на Левски гледаха младия играч в Ейлат и го привлякоха в тима си. Тогава Ели бе само на 15 години. Вече той е 3 години в столицата на България. Зизов стана и най-младият играч, който печели шампионата, тъй като той бе едва на 16 години, когато отборът му вдигна титлата - коментират в Израел.
Зизов, който празнува 18-ата си годишнина, все още не може да попадне в мъжкия състав, добавя каналът.
- Разбира се, че предпочитам да играя при мъжете. Там е по-интересно и има повече адреналин. Аз обаче не се притеснявам, знам, че и това време ще дойде - казва Зизов.
Треньорът на Левски Емил Велев, който няколко години игра в Израел, също смята играча за голям талант.
- Зизов е огромен талант и има страхотно бъдеще. Той просто трябва да продължи да се развива и не се съмнявам, че ще достигне най-големите европейски отбори - твърди Велев.
- Огромен талант с невероятен удар с левия крак - анализира играта на футболиста неговият бивш наставник, при когото е играл 8 години в Макаби (Тел Авив), Зеев Зелцер.
По-нататък "Спорт 5" разказва, че и бащата на Ели - Майкъл, е дошъл в България, за да живее при сина си. Така той оставил две деца и съпругата си в Израел. Според таткото Ели не може да живее сам в София и му трябва подкрепа, затова той е избрал този път. Майкъл Зизов каза още, че понякога ръководството на Левски помага финансово на семейството, като осигурява самолетни билети на майката на Ели, за да може да дойде в България.
Иначе младият играч всеки ден се чува със своите братя и майка си в Израел по телефона.
Според медията Зизов на няколко пъти е бил убеждаван да вземе българско гражданство и да започне да играе за националните гарнитури на България, но момчето било непреклонно. "Ще играя само за Израел. Не съществува вариант да нося друга фланелка". Иначе мечтата на Зизов е да играе в елитните дивизии на Англия или Испания. Според него това са първенствата на най-високо ниво.
Ето това зная за Ели дано ти е от полза

Re: Да дадем криле на Велев!!!
BPK написа:Хвани му дай възпитание и мозък. Та той не знае кво да прави с отбора. Едни и същи тъпи смяни. ПРОВАЛИ ДА КОЩА !!! Таман се разигра и тоа почна да не го пуска, щото му се е изрепчил. На селяндур е нормално да се говори по селски начин. Стига глупости. Поредният добър футболист, като треньор кръгла нула. Не може с една и съща тактика да играем срещу Литекс и срещу Мездра. Същата грешка прави и Мъри. Той също си знае тая пробита тактика 4-5-1, която при атака става 4-3-3. Видя се, че не знаем какво да правим с топка в крака. Трябва ни чужденец треньор да ги научи. 1-вото полувреме ми идваше да си тръгна от стадиона. Цел живот съм на тоа стадион, ма тоя полусезон играем ужасно слабо. Просто не е тва, човека който ще оправи отбора. А като ги гледам свинете как играят, ще имаме много сериозни проблеми с тех. Дано Жо се оправи, че без него е просто трагедия в атака.
Кокала е хашлак! Спор няма, но дали ти или аз, или повечето оттук пишещите са с по-добра езикова култура, познания по етикет и отлични позназния по дрескода?

Усещам страх в думите ти относно мача с чорбалетата. Недей, споко - винаги когато сме били "слаби" са им най-тежките проблеми.
И още нещо, запомни го от мен /не е задължително/ - притеснения преди мач мужду "Левски" - "ЦСКА" са имали, имат и ще имат само в редиците на поделението от Панчарево и техните фенове!

И дайте да спрем с оплюването на треньор и собственик на "ЛЕВСКИ" - не са най-доброто, за което мечтаем, но какво ли искаме, може би да го докараме до положението на пловдивският "Ботев"! Ако е така, предлагам и химн "BLUE CANARY" / Песента е световен хит преди има-няма 50-60 години/