Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Да дадем криле на Велев!!!

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 24 апр 2009 16:59

Моето мнение е ,че с Велев ни чакат само резили в Европа,просто няма качества за наш треньор!Тука можем да излъжем някого,че играем нещо,но ...какво,да ви напомням ли есен 2007,а 2008?!А важна е именно Европа,каквото и да си говорим!

yasen
Контакти:

Re: май не трябваше да левски да продават жеан карлош

Мнениеот yasen » 24 апр 2009 17:16

Жеан Карлуш беше класен футболист отвсякъде, повтярям класен футболист, не нападател! Има разлика. Не му дадоха толкова шанс, колкото дават на Георги Христов.

reebok
Контакти:

Re: май не трябваше да левски да продават жеан карлош

Мнениеот reebok » 24 апр 2009 17:24

Съвсем правилно беше продаден, достатъчно шанс му беше даден да се докаже в Левски несе възполза от него.А и не виждам къде муя видяхте тая класа, можеби в мача срещу Жилина като изпусна на празна врата :roll:

Потребителски аватар
Levskarq_1914
Контакти:

ЛЕВСКИ БЕЗ ПОЛОВИН ОТБОР СРЕЩУ БЕЛА

Мнениеот Levskarq_1914 » 24 апр 2009 17:33

Изображение
Отборът на Левски остана без половината си футболисти за гостуването на Беласица в неделя от 13:00 часа.

Наказания за натрупани жълти картони получиха Зе Соарес, Дарко Тасевски и Георги Сърмов. Тримата бяха санкционирани в срещата с Локомотив Мездра.

Мароканците Рабех и Бензукан твърдо отпадат от двубоя в Благоевград. На всичкото отгоре контузените араби скоро няма да се завърнат в строя. По-близко до това е Шакиб Бензукан, но и той не тренира днес със съотборниците си.

За Беласица готови ще бъдат Жоазиньо и Живко Миланов, но възможността да играят като титуляри е минимална. По-вероятно е двамата, които доскоро бяха контузени, да поиграят малко, за да бъдат в по-прилична форма за мача с Пирин от турнира за Купата на България, който ще се играе идната сряда.

ronaldo200
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ БЕЗ ПОЛОВИН ОТБОР СРЕЩУ БЕЛА

Мнениеот ronaldo200 » 24 апр 2009 17:40

смятам че ще се справим и без тях

ronaldo200
Контакти:

ели зизов

Мнениеот ronaldo200 » 24 апр 2009 17:44

някой знае ли нещо за него ,защото смятам че ще загубим много без него

milanov69
Контакти:

Мнениеот milanov69 » 24 апр 2009 17:50

Ако и от Бела се плашим , не ми се мисли изобщо ! Що за тъпи нивини са това. Бела трябва и със старшата възраст да ги бием.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 24 апр 2009 17:50

Защо си искарват картони,като всичко е нагласено.Уреждат си мача с Мездра,а после ще чакаме пробив в УЕФА.От вчера съм потресен.Повече БГ футбол няма да гледам.Нещастници!Те не заслужават да носят синия екип.Велев е една голяма П...ка.Батков изби парите от Шампионската лига тази година.

Потребителски аватар
Levskarq_1914
Контакти:

Re: ели зизов

Мнениеот Levskarq_1914 » 24 апр 2009 17:52

Младият халф на Левски Ели Зизов напуска клуба и се прибира в Израел. 18-годишният талант не е доволен от заплатата, която са му предложили, за да подпише първи професионален договор. Зизов пътува днес за Израел заедно с баща си, който бе последните две години заедно с него в София.

- Като се прибера в Израел, ще говорим с мениджъра ми - каза Зизов пред "7 дни спорт". - Всичко се движи от баща ми. С Левски на този етап не се разбрахме за договор. В следващите седмици трябва да стане ясно бъдещето ми. Баща ми ще продължи да контактува с Левски от Израел.

Ели Зизов пристигна на Герена преди повече от 2 години след препоръка на Емил Велев. Той влезе в историята на Левски с дебют в "А" група на 16 години, 2 месеца и 15 дни срещу Родопа.

Ели Зизов е и най-младият чужденец, дебютирал в "А" група. Халфът минаваше за любимец на бившия треньор Станимир Стоилов.

Междувременно израелският канал "Спорт 5" излъчи обширен материал в страната за таланта на Левски и Израел Ели Зизов, публикуван в novsport.com.

Телевизията е направила материал, в който описва живота на смятания за футболист чудо млад играч.

- Ако Ели Зизов имаше друг паспорт, сега вероятно щеше да играе в някои от най-големите испански клубове. Преди време Барселона бе вперила поглед в младото момче, но се оказа, че наличието на израелски паспорт няма да помогне много. Така Зизов остана в страната, но не за дълго. Представители на Левски гледаха младия играч в Ейлат и го привлякоха в тима си. Тогава Ели бе само на 15 години. Вече той е 3 години в столицата на България. Зизов стана и най-младият играч, който печели шампионата, тъй като той бе едва на 16 години, когато отборът му вдигна титлата - коментират в Израел.
Зизов, който празнува 18-ата си годишнина, все още не може да попадне в мъжкия състав, добавя каналът.
- Разбира се, че предпочитам да играя при мъжете. Там е по-интересно и има повече адреналин. Аз обаче не се притеснявам, знам, че и това време ще дойде - казва Зизов.

Треньорът на Левски Емил Велев, който няколко години игра в Израел, също смята играча за голям талант.
- Зизов е огромен талант и има страхотно бъдеще. Той просто трябва да продължи да се развива и не се съмнявам, че ще достигне най-големите европейски отбори - твърди Велев.

- Огромен талант с невероятен удар с левия крак - анализира играта на футболиста неговият бивш наставник, при когото е играл 8 години в Макаби (Тел Авив), Зеев Зелцер.

По-нататък "Спорт 5" разказва, че и бащата на Ели - Майкъл, е дошъл в България, за да живее при сина си. Така той оставил две деца и съпругата си в Израел. Според таткото Ели не може да живее сам в София и му трябва подкрепа, затова той е избрал този път. Майкъл Зизов каза още, че понякога ръководството на Левски помага финансово на семейството, като осигурява самолетни билети на майката на Ели, за да може да дойде в България.

Иначе младият играч всеки ден се чува със своите братя и майка си в Израел по телефона.

Според медията Зизов на няколко пъти е бил убеждаван да вземе българско гражданство и да започне да играе за националните гарнитури на България, но момчето било непреклонно. "Ще играя само за Израел. Не съществува вариант да нося друга фланелка". Иначе мечтата на Зизов е да играе в елитните дивизии на Англия или Испания. Според него това са първенствата на най-високо ниво.

Ето това зная за Ели дано ти е от полза ;)

itelim
Контакти:

Re: Да дадем криле на Велев!!!

Мнениеот itelim » 24 апр 2009 17:52

BPK написа:Хвани му дай възпитание и мозък. Та той не знае кво да прави с отбора. Едни и същи тъпи смяни. ПРОВАЛИ ДА КОЩА !!! Таман се разигра и тоа почна да не го пуска, щото му се е изрепчил. На селяндур е нормално да се говори по селски начин. Стига глупости. Поредният добър футболист, като треньор кръгла нула. Не може с една и съща тактика да играем срещу Литекс и срещу Мездра. Същата грешка прави и Мъри. Той също си знае тая пробита тактика 4-5-1, която при атака става 4-3-3. Видя се, че не знаем какво да правим с топка в крака. Трябва ни чужденец треньор да ги научи. 1-вото полувреме ми идваше да си тръгна от стадиона. Цел живот съм на тоа стадион, ма тоя полусезон играем ужасно слабо. Просто не е тва, човека който ще оправи отбора. А като ги гледам свинете как играят, ще имаме много сериозни проблеми с тех. Дано Жо се оправи, че без него е просто трагедия в атака.

Кокала е хашлак! Спор няма, но дали ти или аз, или повечето оттук пишещите са с по-добра езикова култура, познания по етикет и отлични позназния по дрескода? ;) Хайде стига лозунги и коментари в стил "Канал Сашо Диков". Незнам колко е дълъг животът ти до днес, но със сигурност това не е най-слабият ни полу/или цял/ сезон.
Усещам страх в думите ти относно мача с чорбалетата. Недей, споко - винаги когато сме били "слаби" са им най-тежките проблеми.
И още нещо, запомни го от мен /не е задължително/ - притеснения преди мач мужду "Левски" - "ЦСКА" са имали, имат и ще имат само в редиците на поделението от Панчарево и техните фенове! :) Просто традиция или гузна съвест.
И дайте да спрем с оплюването на треньор и собственик на "ЛЕВСКИ" - не са най-доброто, за което мечтаем, но какво ли искаме, може би да го докараме до положението на пловдивският "Ботев"! Ако е така, предлагам и химн "BLUE CANARY" / Песента е световен хит преди има-няма 50-60 години/ :D ;)

Върни се в “Архив”