Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- LeVsKaR_3aBuHaru
- Контакти:
Re: Защо феновете............
Абе това, че падаме не зависи НЯКОЙ път от Кокала. Малко и футболистите имат вина за загубите. Сектор Б са ми любимци, ама Кокала е левскар, нека го уважаваме и с него да бием Цецето. 

Re: ДА СЕ РАЗБЕРЕМ ЗА ЛЕВСКИ ,А!!!!
Велев: Не обръщам внимание на публиката
Re: ВЪПРЕКИ ГОЛА - Кокалче, ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!
Ако мача Левски Локо Мездра е бил нагласен, то тогава какъв е бил мача цска Вихрен. Футболистите на Левски доста се поизпотиха и доста тичаха докато обърнат мача. Тези на цска нищо не играха, защото футболистите на Вихрен им стояха мирно, та те дори не се изпотиха. Обръщам се към феновете на Левски до мача ни с цска оставете на мира Велев. Ако обичате Левски не скандирайте повече срещу Велев поне до 9 май.
- LeVsKaR_3aBuHaru
- Контакти:
Re: Кокалче - ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!
PFC Litex написа:Като бихте Литекс в уговорения мач феновете помислите Левски за много силни
Спокойно, днес ще биете по някакъв начин, но от това, което виждам .........................
Абе като са ви събрали футболистите от гората, не означава, че е купен мача.

ами ти на негово място как щеше да се чустваш?
- heavymetal
- Контакти:
viroglav написа:Велев: Не обръщам внимание на публиката
И аз се издразних на тва... да си перде не значи да не мислиш кво говориш! И да не осъзнаваш че не можеш да се справиш и да нямаш сили да си тръгнеш сам...
Това първо полувреме беше толкова слабо... нямаше как да е по-зле

Re: ВЪПРЕКИ ГОЛА - Кокалче, ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!
Обикновено не раздухвам истории за уговорки (и особено за тото резултати), ама днес и за предубеден зрител като мен си пролича театралната постановка! Много съм разочарован - никакъв артистизъм, никаква драма! Жалко за добрия сюжет! А аз не бях чул нищо предварително, гледах мача по телевизията сам - и пак се усетих още по средата на първото полувреме! Ще почна да гледам Биг Брадър.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
LeVsKaR_3aBuHaru написа:Абе чорбата вече е сигурно, че са шампиони, ама да ги бием, че да им е мазно ! Това казва винаги баща ми !
то това винаги ви е спасявало сезона,жалко е за вас. Само се чуйте днес на мача и повече няма да коментирам.Мене ще ме е срам да кажа ,че съм левскар при такива фенове.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!!
Не мисля, че мача беше нагласен. Гледах го по телевизията и видях истинска борба по всички части на терена.Имаше удари, които самоотвержено бяха спасявани от Локомотивци. Вчера футболистите на Вихрен стояха мирно и правеха коридори, а днес не беше така. Футболистите на Локомотив се бранеха здраво и нямаше симулация в играта им. По отношение на феновете за скандиранията им срещу Велев е меко казано автогол или наливане на вода в мелницата на чорбата. Не може в такъв психологически момент да атакуваш ръководство, треньори и футболисти и да чакаш после сигурна победа над чорбата. Не се подавайте на провокациите на червените драскачи. Те точно това искат да настроят феновете на Левски срещу тренер и отбора, защото знаят, че нямата аргументи в дербито. Поведението Ви няма да помогне на любимият ни отбор, а ще го отслаби. Спрете псувни, обиди и ругатни срещу отбора и нека да се обеденим в един юмрук и силно да ударим чорбата по-главата.
- POPCORN
- Контакти:
plamak написа:Не мисля, че мача беше нагласен. Гледах го по телевизията и видях истинска борба по всички части на терена.Имаше удари, които самоотвержено бяха спасявани от Локомотивци. Вчера футболистите на Вихрен стояха мирно и правеха коридори, а днес не беше така. Футболистите на Локомотив се бранеха здраво и нямаше симулация в играта им. По отношение на феновете за скандиранията им срещу Велев е меко казано автогол или наливане на вода в мелницата на чорбата. Не може в такъв психологически момент да атакуваш ръководство, треньори и футболисти и да чакаш после сигурна победа над чорбата. Не се подавайте на провокациите на червените драскачи. Те точно това искат да настроят феновете на Левски срещу тренер и отбора, защото знаят, че нямата аргументи в дербито. Поведението Ви няма да помогне на любимият ни отбор, а ще го отслаби. Спрете псувни, обиди и ругатни срещу отбора и нека да се обеденим в един юмрук и силно да ударим чорбата по-главата.
е ДА бе аз не очквам да кажещ , че е уреден.Само ние си уреждаме мачовете нали?Кажи ми явно някой сайтове са наели ясновидци и познават резултата?Пълен фарс бе.Стегнете се!Не е само Левски, всичките отбори са такива.Дайте да измислеме нещо да направиме това не може да продъжава.3-ти кръг подред сайт познава развоя на мача.Колкото и да си калитар това не е нормално.Букмейкари фарилари заради нашата А група!Има нещо нередно!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,