Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Дискусия относно човека Цонко!

Мнениеот noo » 19 мар 2011 16:57

PFC Litex написа:
noo написа:
Кой е президента на ФК Калиакра?
Безмислени спорове не ми се водят. Вземи прочети нормативната уредба, позаитересувай се за взетите решения, наредби, правилници от Община Каварна и тогава пак напиши нещо. Като гледам на този етап не си компетентен да водиш смислен диалог.

Много добре зная нормативните уредби и след като решенията се вземат от президента на клуба, я ми дай да прочета/чуя негово изявления и какъв е Цонко Цонев така и не разбрах?[/quote]
Казах, че не ти са ясни законите, ама ти пак си държиш на своето. Прочети за правомощията на кмета и тогава пак коментирай. Пак ти казвам, безмислени спорове не ми се водят.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2011 17:01

noo написа:Казах, че не ти са ясни законите, ама ти пак си държиш на своето. Прочети за правомощията на кмета и тогава пак коментирай. Пак ти казвам, безмислени спорове не ми се водят.

Правомощията на кмета са равни на НУЛА, всичко се решава от общинският съвет, прочети наистина законите в България.
Изображение

Потребителски аватар
rumen_dqvolaa
Контакти:

Re: Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Мнениеот rumen_dqvolaa » 19 мар 2011 17:03

П.С. Моля rumen_dqvolaa да си смени аватара, който е мой. Лично аз съм го правил.[/b][/quote]
Извинявай пич фен съм на БМВ и на нашия любим отбор ЛЕВСКИ.Мач според мен ще има и 0:4

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 мар 2011 17:07

PFC Litex написа:
noo написа:Казах, че не ти са ясни законите, ама ти пак си държиш на своето. Прочети за правомощията на кмета и тогава пак коментирай. Пак ти казвам, безмислени спорове не ми се водят.

Правомощията на кмета са равни на НУЛА, всичко се решава от общинският съвет, прочети наистина законите в България.

Правомощията на кмета са равни на НУЛА, ама само в твоята глава :) Има си закон за местното самоуправление и местната администрация. Но като гледам, няма смисъл да се спори с теб.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2011 17:10

noo написа:
PFC Litex написа:

Правомощията на кмета са равни на НУЛА, ама само в твоята глава :) Има си закон за местното самоуправление и местната администрация. Но като гледам, няма смисъл да се спори с теб.

Естествено, че има, я кажи сега как се вземат решения, еднолично или се минават на сесия?
Изображение

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 19 мар 2011 17:14

Много хора говорят за Цонко Цонев без да знаят почти нищо за него! Понеже живея близо до Каварна да ви кажа някой неща, които съм видял като съм ходил там! Преди той да стане кмет Каварна беше тръгнала да става село, нямаше работа, инфраструктурата беше много зле, населението беше намаляло доста! Човека кара втори мандат и успя да привлече инвеститори които да изградят голф-комплекси, енегийни източници( вятърни перки), съживи туризма, направи огромен брой концерти, изгради се тоя стадион, а също така и спортна зала! В община Каварна аз лош пътен участък не знам да има! Имам познати от там и хората ми обясниха, че вече не е голям проблем да си намериш работа! ДО преди 7-8 години Балчик, град долу-горе колкото Каварна, беше по-добре развит от Каварна, но сега е точно обратното! Улиците в Балчик от 2-3 години са по зле от лунен пейзаж, самият град западна! Цонко Цонев направи много за града, ако някой отиде в Шабла да знае, че и Каварна беше тръгнала натам, и нека направи съпоставка! Мисля Цонко е избиран и за мъж на годината преди време в някаква анкета, не че има значение! Откакто той стана кмет спорта в Каварна дръпна напред! Не съм му адвокат, не казвам, че е перфектният човек, но надали ще тръгне да се занимава с бойкоти, бунтове и т. н. без причина! Казвал съм го и преди, плюехме Батето и Вуцата, ама май тия новите са още по-зле...
Истина излезе оная поговорка да не се радваме на малко прасе и нов началник, понеже не се знае каква свиня ще стане...
Венци Стефанов и Емил Наков са си типични мутрагени, за тях няма какво да се каже! Те са част от ония изроди където биеха, че и убиваха де когото сварят за пари, за удоволствие, а и без причина, ей така за спорта! От тях как да очакваме нещо хубаво?
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 мар 2011 17:15

PFC Litex написа:
noo написа:
PFC Litex написа:Казах, че не ти са ясни законите, ама ти пак си държиш на своето. Прочети за правомощията на кмета и тогава пак коментирай. Пак ти казвам, безмислени спорове не ми се водят.

Естествено, че има, я кажи сега как се вземат решения, еднолично или се минават на сесия?

Това е за последно. Бъркаш решения и правомощия, това са две различни неща.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2011 17:18

Пхахахах президента на Калиакра вика, аз съм на мнение, че мач трябва да има, но нищо не мога да направа, Цонко е човек дето дава парите :lol:
Последна промяна от PFC Litex на 19 мар 2011 17:23, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ШОК: Калиакра готви бойкот за мача с Левски

Мнениеот blue avalanche » 19 мар 2011 17:22

veni__85 написа:След победите на Сливен и Видима мисля , че Калиакра ще излезе срещу Левски, защото при –3 точки Калиакра ще бъде в зоната на изпадащите на 15 място.

Те -3 точки така и така си ги получават.Защо да се морят? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 мар 2011 17:23

PFC Litex написа:Пхахахах президента на Калиакра вика, аз съм на мнение, че мач няма да има, но нищо не мога да направа, Цонко е човек дето дава парите :lol:

Така е, нищо не може да направи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”