Мнениеот АСМ1899 » 19 мар 2011 17:14
Много хора говорят за Цонко Цонев без да знаят почти нищо за него! Понеже живея близо до Каварна да ви кажа някой неща, които съм видял като съм ходил там! Преди той да стане кмет Каварна беше тръгнала да става село, нямаше работа, инфраструктурата беше много зле, населението беше намаляло доста! Човека кара втори мандат и успя да привлече инвеститори които да изградят голф-комплекси, енегийни източници( вятърни перки), съживи туризма, направи огромен брой концерти, изгради се тоя стадион, а също така и спортна зала! В община Каварна аз лош пътен участък не знам да има! Имам познати от там и хората ми обясниха, че вече не е голям проблем да си намериш работа! ДО преди 7-8 години Балчик, град долу-горе колкото Каварна, беше по-добре развит от Каварна, но сега е точно обратното! Улиците в Балчик от 2-3 години са по зле от лунен пейзаж, самият град западна! Цонко Цонев направи много за града, ако някой отиде в Шабла да знае, че и Каварна беше тръгнала натам, и нека направи съпоставка! Мисля Цонко е избиран и за мъж на годината преди време в някаква анкета, не че има значение! Откакто той стана кмет спорта в Каварна дръпна напред! Не съм му адвокат, не казвам, че е перфектният човек, но надали ще тръгне да се занимава с бойкоти, бунтове и т. н. без причина! Казвал съм го и преди, плюехме Батето и Вуцата, ама май тия новите са още по-зле...
Истина излезе оная поговорка да не се радваме на малко прасе и нов началник, понеже не се знае каква свиня ще стане...
Венци Стефанов и Емил Наков са си типични мутрагени, за тях няма какво да се каже! Те са част от ония изроди където биеха, че и убиваха де когото сварят за пари, за удоволствие, а и без причина, ей така за спорта! От тях как да очакваме нещо хубаво?
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!