Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 13:11
Rivaldo10 написа:POPCORN написа:Е дали дерби на Стоянов!Айде да си кажеме истината в очите сега!Това ли е първият мач в който ощетяват Калиакра?Защо не по-рано в сезона не го направи това?Защо точно сега срещу мач като Левски, като знае какви неща ще се говорят,че им ляга и някакви такива!И представи си ако тоя мач не се играе а другият кръг вече минало заминало нали няма протестия няма нищо!Каликра продължва да си джитка!Е тогава какво става питам аз?
Ще се поболееш от злоба срещу Левски! Затвърждаваш мнението ми, че има левскари и антилевскари, такова нещо цскари не съществува!
мисли си каквото искаш.това си е твое право!Аз искам всички да са равнопостаени!А не на едния да му махат наказанието другия да си взима 3 точки ей така без игра и тн!Да нямате вина за това, ама не е редно!Съдията ни ощетил...еми ощетил ви!И нас съдията на ЦСКА - Левски ни ощети като даде гол на Гара при положение ,че е ебати фаула , ама ние какво са да почнеме да пискаме и от другия кръг да правиме бойкоти!През есента поне 3-4 дузпи не са ни дали чисти, ама ЦСКА не са бойкотирали нищо нали!И не казвам, че има нещо нередно но е съмнително!Иска м исе да вярвам,че го прави за протеста , а не само заради ей така да направят някаква шашма!Но ако не продълж с протестите няма как да ме убедят поне лично мене!А това че не обичам Левски е повече от ясно!Надали някой левскар обича ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !