Калиакра - ЛЕВСКИ [19.03.2011] (?:?)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Re: Дискусия относно човека Цонко!

Мнениеот jeliotr » 19 мар 2011 13:03

stussy написа:сега няма да излязат, но срещу литекс и ЦСКА ще излязат и ще играят на кръв...Какъв е извода ???
всяка година на Лефски им помагат ...дали с отложени ма4ове, дали със служебни победи ,дали със признати играчи..., абе едно решение няма в ущърб на синия обор от мноо години насам.
Това , уж им наказват играчи и глобички са фиктивни неща за заблуда...
Но България вижда и затова феновете на ЦСКА се увеличават за сметка на тях... А това е нещо по голямо от 1 ,2 титли...

Типично комплесарско-цесекарско-Г.А------------------изказване.Какво е виновен Левски?
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 13:03

MaCuMo написа:POPCORNE, така като те гледам единствено те е яд че мача е срещу Левски, въобще не обръщаш внимание на мотивите на Цонко. Аз го подкрепям тотално, защото единствен предприема действия, а не само приказки. БФС са тотално некадърни и го потвърждават всеки ден, всеки кръг има проблемни мачове, а комисиите им са толкова корумпирани че няма и накъде повече. Какво правят всички вече толкова години?? Приказки, приказки и само това. Бат Венци реве почти всеки мач, сега не си спомням да каза нищо за този съдия. Заклаха Локото в Ловеч и съдията го наказаха. А Калиакра го обезглавиха срещу Славия, а за съдията няма последствия, даже има отлична оценка. Това е мотива на Цонко, затова ги нарича "малки клубове", защото не са привилигировани като другите. Но му трябва подкрепа на човека, време е за промяна според мен. Но едва ли има други като него, които не се страхуват да действат.

А да бе прави дейстивя?И какви са му действията?Един мач протест и после всичко по старому?И какво писка като всички са ги избрали те!?Да не сме ги избирали ние Боби, моби и компания!?Те не бяха доволни от Батето, са са недоволни от Боби!Не че съм доволен, ама кажете кой да дойде и няма да взима пари и да си прави такива врътки?Аз такъв човек не мога да се сетя в момента!Еми да ако трявба да съм искрен ме е яд!Айде те и ЦСКА и Литекс имат мчове с Каликра да видим, тогава дали ще протестират?Пак ти казвам това за мене не е чиста работа!Ако продължи с протестите евала, но ако е само за тоя мач е много смешно!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 мар 2011 13:05

POPCORN написа:Е дали дерби на Стоянов!Айде да си кажеме истината в очите сега!Това ли е първият мач в който ощетяват Калиакра?Защо не по-рано в сезона не го направи това?Защо точно сега срещу мач като Левски, като знае какви неща ще се говорят,че им ляга и някакви такива!И представи си ако тоя мач не се играе а другият кръг вече минало заминало нали няма протестия няма нищо!Каликра продължва да си джитка!Е тогава какво става питам аз?

Ще се поболееш от злоба срещу Левски! Затвърждаваш мнението ми, че има левскари и антилевскари, такова нещо цскари не съществува!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 13:11

Rivaldo10 написа:
POPCORN написа:Е дали дерби на Стоянов!Айде да си кажеме истината в очите сега!Това ли е първият мач в който ощетяват Калиакра?Защо не по-рано в сезона не го направи това?Защо точно сега срещу мач като Левски, като знае какви неща ще се говорят,че им ляга и някакви такива!И представи си ако тоя мач не се играе а другият кръг вече минало заминало нали няма протестия няма нищо!Каликра продължва да си джитка!Е тогава какво става питам аз?

Ще се поболееш от злоба срещу Левски! Затвърждаваш мнението ми, че има левскари и антилевскари, такова нещо цскари не съществува!

мисли си каквото искаш.това си е твое право!Аз искам всички да са равнопостаени!А не на едния да му махат наказанието другия да си взима 3 точки ей така без игра и тн!Да нямате вина за това, ама не е редно!Съдията ни ощетил...еми ощетил ви!И нас съдията на ЦСКА - Левски ни ощети като даде гол на Гара при положение ,че е ебати фаула , ама ние какво са да почнеме да пискаме и от другия кръг да правиме бойкоти!През есента поне 3-4 дузпи не са ни дали чисти, ама ЦСКА не са бойкотирали нищо нали!И не казвам, че има нещо нередно но е съмнително!Иска м исе да вярвам,че го прави за протеста , а не само заради ей така да направят някаква шашма!Но ако не продълж с протестите няма как да ме убедят поне лично мене!А това че не обичам Левски е повече от ясно!Надали някой левскар обича ЦСКА!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Георги Иванов- Гонзо
Контакти:

Мнениеот Георги Иванов- Гонзо » 19 мар 2011 13:12

POPCORN, ти си жалък антилевскар и си пълно комплексарче! ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 мар 2011 13:14

POPCORN, ще те помоля да не намесваш Левски в цялата ситуация. Щом има нещо нередно, нямаше ли да е по-лесно мачът да се състои, но просто каварненци не се хвърлят с всички сили и Левски съвсем спокойно да си вземе мача.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 19 мар 2011 13:15

Graper написа:Не забравяйте, че Левски са в трагична форма, а другата седмица има пауза в шампионата, при положение, че днес няма да има мач, на ФК Левски им се събират две седмици почивка и без официални мачове. Време напълно достатъчно да се излезе от кризата. Ходът на Цонко Цонев е премерен ход в полза на Левски. Да, Цонев направи много за разитието на рок и метъл културата в България, но това не пречи да кажа, че е един обикновен политик, тоест играч, който работи за този/ тези, които му платят повече.

От кризата ще излезне с мачове, точно след зимната пауза дойде спада в играта. А Левски ще бие Калиакра само с името си и с резервите ако става дума. Същото се отнася горе долу и за ЦСКА, едно на мъка все ще се получи.

А това че не обичам Левски е повече от ясно!Надали някой левскар обича ЦСКА!

Да, но левскарите обичат Левски, а вие мразите Левски. Ако един цскар има избор, неговият отбор да спечели нещо голямо или Левски да изчезне, веднага избира второто. Докато левскарите си обичат отбора и горе долу не им дреме много за Цска, освен по време на вечните дербита. Но най-големите отбори винаги са най-мразени, примери в световен мащаб много :)
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 13:17

Tommi написа:POPCORN, ще те помоля да не намесваш Левски в цялата ситуация. Щом има нещо нередно, нямаше ли да е по-лесно мачът да се състои, но просто каварненци не се хвърлят с всички сили и Левски съвсем спокойно да си вземе мача.

кога съ,м казал,че Левски са виновни бе?Ти четеш ли ми мненията или гледаш асмо да се заяждаш?Кога съм казал, да Левски са замесени!Казвам ,че работата според мене е съмнителна!Дали Цонко е решил или нещо друго незнам!Но е съмнително!И ако протеста му се изразвява в тоя мач само е много смешно!И какво си мисли,че ще направи с тоя протест?Ще направи револючиця в българският футбол ли?Нека да си играят Калиакра пък ако ще ги биете с 10 на 0!Да не си дават зор!Това е проблема в България!Вместо да искаш да си дават зор и да стане мач, тиоще преди мача знаеш,че Калиакра няма си даде зор да играе срещу Левски!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 19 мар 2011 13:17

При два мача неявяване на даден отбор, то той не се ли вадеше от групата? Не съм сигурен на 100% за това, но ако е така как очакваш да протестира всеки кръг? :lol: Ей като се случи нещо (което въобще не е сигурно, може да си е психологически ход на Калиакра) и не може да спите, целият свят Ви става крив, сигурно и кръв пикаете. :lol: Гаррата направил "ебаси фаула" хаха доообрее, дооообрее.. :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 мар 2011 13:18

Да, но левскарите обичат Левски, а вие мразите Левски. Ако един цскар има избор, неговият отбор да спечели нещо голямо или Левски да изчезне, веднага избира второто. Докато левскарите си обичат отбора и горе долу не им дреме много за Цска, освен по време на вечните дербита. Но най-големите отбори винаги са най-мразени, примери в световен мащаб много :)

А не мразите ЦСКА така ли ?О моля те не се изказвай неподготвен!Пък и не ми се спои затова,защото си много в неправилна посока!Темата е съвсем друга!Не е Левски!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”