Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dimobs.
Контакти:

Re: ВЪПРЕКИ ГОЛА - Кокалче, ВЪН ОТ ЛЕВСКИ!

Мнениеот dimobs. » 23 апр 2009 21:23

Както се очакваше мача завършва 3-1 (съвсем неочаквано). Левски играе брилянтен футбол, Локо МЗ много здраво се напъват, но просто Левски е от много висока класа. Особено при втория гол съвсем съвсем случайно един защитник на Локо МЗ стоеше и гледаше как Йовов праща топката във вратата. На ГонзО лактите не ги засича никой. Левски е готов да мине груповата фаза на ШЛ!!! После да не съм чул нито едно говедо да ми казва, че ЦСКА си ореждали мачовете, след този мазен театър!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 апр 2009 21:23

0007 написа:
delqnski47 написа:Браво на левскарите!Но не за играта им,а за разултата!Първото полувреме го успаха,после се понапънаха мъничко колкото да вкарат головете и до там! ;) Все пак поздравления! ;)

Сарказъм ли долавям или....Иначе мерси ако няма сарказъм.Чест ти прави,че си единствен... ;)

Не,не е сарказъм!Аз винаги съм искал да бъда реалист и откровен!Мисля,че думите ми имат право! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
panajotp
Контакти:

Мнениеот panajotp » 23 апр 2009 21:24

Оооооох мъкаааа утре пак съм на работа и пак срам. Дееееба и кой го управлява тоя отбор. Мамка му
Бог Прощава, Левски Не
http://www.bulgarian-football.com/gif8/ ... n_2000.jpg

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 апр 2009 21:25

dimobs. написа:Както се очакваше мача завършва 3-1 (съвсем неочаквано). Левски играе брилянтен футбол, Локо МЗ много здраво се напъват, но просто Левски е от много висока класа. Особено при втория гол съвсем съвсем случайно един защитник на Локо МЗ стоеше и гледаше как Йовов праща топката във вратата. На ГонзО лактите не ги засича никой. Левски е готов да мине груповата фаза на ШЛ!!! После да не съм чул нито едно говедо да ми казва, че ЦСКА си ореждали мачовете, след този мазен театър!

Ей това е сарказъм! :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 23 апр 2009 21:25

delqnski47 написа:
0007 написа:
delqnski47 написа:Браво на левскарите!Но не за играта им,а за разултата!Първото полувреме го успаха,после се понапънаха мъничко колкото да вкарат головете и до там! ;) Все пак поздравления! ;)

Сарказъм ли долавям или....Иначе мерси ако няма сарказъм.Чест ти прави,че си единствен... ;)

Не,не е сарказъм!Аз винаги съм искал да бъда реалист и откровен!Мисля,че думите ми имат право! ;)

Да прав си за играта,но така каза :"понапънаха мъничко колкото да вкарат головете",че ми се стори със скрит умисъл.Иначе браво за мнението.Единствен си ... ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 23 апр 2009 21:25

delqnski47 написа:
0007 написа:

Да прав си за играта,но така каза :"понапънаха мъничко колкото да вкарат головете",че ми се стори със скрит умисъл.Иначе браво за мнението.Единствен си ... ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 23 апр 2009 21:25

delqnski47 написа:Нероне,извинявай но нещо некоректно да съм казал?Нима играете добре?Нима не успахте първото полувреме,А? ;)

Не няма нищо за тебе мнението си никога няма да го променя.А Левски че не играе добре при ХРУЩЯЛА се вижда от космоса.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 23 апр 2009 21:26

dimobs. написа:Както се очакваше мача завършва 3-1 (съвсем неочаквано). Левски играе брилянтен футбол, Локо МЗ много здраво се напъват, но просто Левски е от много висока класа. Особено при втория гол съвсем съвсем случайно един защитник на Локо МЗ стоеше и гледаше как Йовов праща топката във вратата. На ГонзО лактите не ги засича никой. Левски е готов да мине груповата фаза на ШЛ!!! После да не съм чул нито едно говедо да ми казва, че ЦСКА си ореждали мачовете, след този мазен театър!

Абе ти само заради това мнение ли се регна :D
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 апр 2009 21:26

Пуканке а ти вярваше ли в честноста с мачлето ви с Перник?Между другото тебе и Делянски ви мислех за хора които имат акъл.

хехе ми не.да ти кажа преди тоя мач.вярвах искренно в честноста на играта футобл.обаче 2 сайта да знаят резултата преди мача верно намирисва.сигурно и ние сме така.и след тия неща мисля да отида на цска левски и да не хода тая година повече на мач.с такива оговрени неща не мерси.ние се ядосваме и какво ли не а те си печелят пари и не ги ебе за нас.Заклеван се в небе си.Гледам мача Локо повежда.Един приятел голям Левскар ми звъмни на гсма и вика Васе радваш л исе?Викам не има много време.Той вика не се радвай.Мача е 3 на 1 за Левски.Това ми го каза към 10-тата минута ли някъде там!Е какво да вярвам бе приятелю?На честната игра ли ?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 23 апр 2009 21:26

Добре аз не вярвам толкова на уговорките, но след като 8 кръга повтаряте, че всички мачове на ЦСКА са уредени, какво да кажем сега за този мач..... гледах само 15 мин от мача ви с Локо М (докато вкарахте 1 и 2-я гол).....това с точния резултат, първо-второ полувреме......ако всички наши мачове ви се струват уговорени, този как ви се стори

Върни се в “Архив”