Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

reebok
Контакти:

Re: КОГА НЯКОЙ ЩЕ ИГРАЕ СРЕЩУ ЦСКА

Мнениеот reebok » 22 апр 2009 18:08

Приятелю, не те знам Рийбок ли си, или Адидас, но ми приличаш на прост Рибок. Тук май говориш за твоя любим син тим, а. Не говори за Европа че ще ти се смеят всички. А вече ми омръзна с вашите схеми за уредени мачове и т.н. Да ви попитам в такъв случай вашия Мъри защо ви подари мача в Ловеч? А Томето Русев не написа и дума за вероятна такава схема а? И накрая ЦСКА ще е шампион напук на всички левскари.[/quote]
Ха-ха-ха забавен си иначе :D я кажи Тулуза на кое място бяха като ви отстраниха и ми припомни с кого играхте миналата година в евротурнирите, че нещо немога да се сетя :roll:
За мача с литекс уговорка може да има само в болните ви червени мозъци как може изобщо да ти мине през ума за уговорка между Левски и Литекс, Литекс сиромаците просто толкова си могат, виж как играха срещу Славия, срещу Миньор и тези мачове ли са били уредени :roll:[/quote]
А ти защо не кажеш с кого играхте последните две години в Европа или те е срам, а рибок.[/quote]
Не ми отговаряи на въпроса с въпрос,кажи ми в прав текст с кого играхте миналата година в европа и на кое място във френската лига бяха Тулуза като ви отстраниха

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Re: цска ИМА ОЩЕ ТРИ МАЧА ДО КРАЯ!

Мнениеот kronos » 22 апр 2009 18:13

jony написа:Така е спечелим ли в Бургас, вечното дерби и срещу Локото печелим титлата. Другите мачове няма да имат значение.

ЕХ, МЕЧТИ, МЕЧТИ :lol: :lol: :lol:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

tencho
Контакти:

Мнениеот tencho » 22 апр 2009 18:17

Май само Лежски ште играе. :!:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 апр 2009 18:20

Е били Вихрен голяма работа...Те и без това са донори... Да ви е честита победата! Никой не е очаквал, че Вихрен ще надмине себе си и ще спре ЦСКА.
Само не ми обяснявайте колко сте силни и ние колко сме слаби!!! И при овчата глава беше така, ама за малко да станете за смях... ЦСКА в момента са подготвени единствено физически! Тактически са много зле... И при нас не е цветуща работата, ама на 9ти смятам, че ще победим! Просто отдавна нямаме победа, а историческа справка показва, че това е противопоказно!!! Абонати сте ни (и на Гонзо) :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 апр 2009 18:28

Само не ми обяснявайте колко сте силни и ние колко сме слаби!!! И при овчата глава беше така, ама за малко да станете за смях...

Я пак,че нещо не ми стана ясно!Не те ли е срам да изопачаваш чак дотолкова още прясната история.В последния мач се добрахте зорлем до равен без нито едно чисто голово положение!Гонзо ни вкара след като Беконов му хвърли топката в краката.Толкова бяхте умрели от глад и шубе!Три месеца след това вече пишете мача като изпусната победа за вас,на фона на няколкото пропуснати 100% голови ситуации за нас!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 22 апр 2009 18:32

Old_death написа:
Само не ми обяснявайте колко сте силни и ние колко сме слаби!!! И при овчата глава беше така, ама за малко да станете за смях...

Я пак,че нещо не ми стана ясно!Не те ли е срам да изопачаваш чак дотолкова още прясната история.В последния мач се добрахте зорлем до равен без нито едно чисто голово положение!Гонзо ни вкара след като Беконов му хвърли топката в краката.Толкова бяхте умрели от глад и шубе!Три месеца след това вече пишете мача като изпусната победа за вас,на фона на няколкото пропуснати 100% голови ситуации за нас!!!

Е? Къде видя да твърдя обратното? Срещу най-слабият Левски от деситилетия насам нищо не направихте... Това е вашия манталитет - вместо да ни биете с разлика едвам до равен се добрахте с измислена дузпа... Пропуските не се броят за голове... И затова историята познава много обрати... Просто в дербито червените излизат наср*ни... ФАКТ!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 апр 2009 18:34

На нас тепърва ни предстоят трудните мачове,в които можем да загубим точки.За това не виждам никакво основание и са ми много смешни воплите на едни заразени с луда крава тук.Шампионатът още не е свършил и още не се знае кой ще е шампион.Всички други приказки са дело на болни мозъци!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 апр 2009 18:44

Е? Къде видя да твърдя обратното? Срещу най-слабият Левски от деситилетия насам нищо не направихте... Това е вашия манталитет - вместо да ни биете с разлика едвам до равен се добрахте с измислена дузпа... Пропуските не се броят за голове... И затова историята познава много обрати... Просто в дербито червените излизат наср*ни... ФАКТ!

Какво чудно намираш в това че не успяхме да ви бием есента.Играхме след като разпродадохме отбора и в обстановка на тотално безпаричие.Срамното е че вие не ни бихте.На тоя фон са жалки и тия,които неистово търсят вината за състоянието на отбора ви там,дето няма да я намерят!Нали четеш какви глупости се тиражират не само тук,но и от разни блюдолизци в пресата.Уговорени мачове,подпирания от съдиите и други подобни.Нека веднъж погледнем истината в очите.Никой не е виновен за това,че Бижутера от два метра уцели гредата.Вкарвайте и вие по 3-4 гола и после ще видим за какво става въпрос.Всеки клуб си има някакви проблеми,но меко казано не е коректно да търсиш в другите клубове причината за проблемите в твоя!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 22 апр 2009 18:55

Old_death написа:На нас тепърва ни предстоят трудните мачове,в които можем да загубим точки.За това не виждам никакво основание и са ми много смешни воплите на едни заразени с луда крава тук.Шампионатът още не е свършил и още не се знае кой ще е шампион.Всички други приказки са дело на болни мозъци!

Какво общо имат "лудата крава" и "шапът по свинете"? :roll:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 апр 2009 18:57

Левски шампион але але :) :) :)

Върни се в “Архив”