Приятелю, не те знам Рийбок ли си, или Адидас, но ми приличаш на прост Рибок. Тук май говориш за твоя любим син тим, а. Не говори за Европа че ще ти се смеят всички. А вече ми омръзна с вашите схеми за уредени мачове и т.н. Да ви попитам в такъв случай вашия Мъри защо ви подари мача в Ловеч? А Томето Русев не написа и дума за вероятна такава схема а? И накрая ЦСКА ще е шампион напук на всички левскари.[/quote]
Ха-ха-ха забавен си иначе

я кажи Тулуза на кое място бяха като ви отстраниха и ми припомни с кого играхте миналата година в евротурнирите, че нещо немога да се сетя
За мача с литекс уговорка може да има само в болните ви червени мозъци как може изобщо да ти мине през ума за уговорка между Левски и Литекс, Литекс сиромаците просто толкова си могат, виж как играха срещу Славия, срещу Миньор и тези мачове ли са били уредени

[/quote]
А ти защо не кажеш с кого играхте последните две години в Европа или те е срам, а рибок.[/quote]
Не ми отговаряи на въпроса с въпрос,кажи ми в прав текст с кого играхте миналата година в европа и на кое място във френската лига бяха Тулуза като ви отстраниха