Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bomberman64

Re: КОГА НЯКОЙ ЩЕ ИГРАЕ СРЕЩУ ЦСКА

Мнениеот bomberman64 » 22 апр 2009 17:25

НЕ МИСЛЯ ЧЕ ЦСКА СА НЕЩО СТОЙНОСТНО ,НЕ СА ПО ДОБРИ ОТ ЛЕВСКИ И ТОВА ЩЕ СЕ ВИДИ ВЪВ ДИРЕКТНИЯ ДВУБОЙ,А ТОВА ЧЕ СЕГА НЕ СРЕЩАТ СЪПРОТИВА ОТ НИКОГО Е МИНУС ЗА ВСЕКИ ТИМ, ЩОТО РЕАЛНОСТА Е ИЗОПАЧЕНА ЗА ТЯХ.

[warning]Пиши с малки букви[/warning]
Изображение

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 22 апр 2009 17:28

tprodanov написа:
tqnata78 написа:Защо никой не си признава за очевадната класа която има ЦСКА пред другите отбори.Май месец и мача срещу лефски ще кажете че сме купили предвит големия резултат който се учертава,те наще като гледам напоследък по 4 ги вкарват :D :D :D

защото класата на цуцка определено не е очевадна, освен ако не броиш очевадните пачки, дето ги подхвърлят боклуджиите.

А за мача... статистиката ли те кара да мислиш така :mrgreen:

Защото вие и миналата година ни плашехте така,пък накрая мача свърши равен,при това вкарахте от доста спорна дузпа.
Този профил вече не съществува.

alfonso

Мнениеот alfonso » 22 апр 2009 17:29

Вън такива като Вихрен от А група! От шантонерки полза няма!

voko6og

Мнениеот voko6og » 22 апр 2009 17:32

Не бих казал, че Вихрен не играха, просто играха толкова, колкото им позволяват възможностите. Видяхме предния мач със Сливен бяха дори по-слаби. Това, че ЦСКА е в супер форма, а отбора на Коко Динев в ужасна е главният фактор за победа заедно с разликата в класите на отборите разбира се. Този мач е доказателство, че от много чужденци полза няма
http://www.jivotno.com/Crocsy

Govedata sa Nomer 1

Re: цска ИМА ОЩЕ ТРИ МАЧА ДО КРАЯ!

Мнениеот Govedata sa Nomer 1 » 22 апр 2009 17:34

ДА ОЧЕВИДНО ЦСКА ИМА МАЧ СРЕЩУ левски

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 22 апр 2009 17:34

alfonso написа:Вън такива като Вихрен от А група! От шантонерки полза няма!

Моля, моля, не обиждай най-древните! Това са си обикновени квартални к..ветини с чалга привкус!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

nakito

Мнениеот nakito » 22 апр 2009 17:38

Левски-Черноморец;Литекс-Левски=Миньор-ЦСКА;Вихрен-ЦСКА един дол дренки,пък и се обвиняват едни други. БФС трябва да се прекръсти на БФС-ПГЧ(бълг. футболен съюз,подпомагащ говеда и чорби).

jony
Контакти:

Re: цска ИМА ОЩЕ ТРИ МАЧА ДО КРАЯ!

Мнениеот jony » 22 апр 2009 17:38

Така е спечелим ли в Бургас, вечното дерби и срещу Локото печелим титлата. Другите мачове няма да имат значение.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 22 апр 2009 17:38

А по темата... На 9 май! Лошото е, че знам и резултата, и голмайсторите! Сашка Пишлева пак ще има повод да се развихри... 0:2 с голове на Гонзо и Малкия Мук /от дузпа/!!! Така де, нали БФС е синьо :!: :!: :!:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

tytti
Контакти:

Мнениеот tytti » 22 апр 2009 17:39

reebok написа:
tytti написа:
reebok написа:Нищо ново за 4 буйвието от панчерево, пореден мач в които противника не си дава много зор!
Но нищо в евротурнирите като ги няма к*рвичките им и като го няма Момиров ще си приличи колко са нещасни.

Приятелю, не те знам Рийбок ли си, или Адидас, но ми приличаш на прост Рибок. Тук май говориш за твоя любим син тим, а. Не говори за Европа че ще ти се смеят всички. А вече ми омръзна с вашите схеми за уредени мачове и т.н. Да ви попитам в такъв случай вашия Мъри защо ви подари мача в Ловеч? А Томето Русев не написа и дума за вероятна такава схема а? И накрая ЦСКА ще е шампион напук на всички левскари.

Ха-ха-ха забавен си иначе :D я кажи Тулуза на кое място бяха като ви отстраниха и ми припомни с кого играхте миналата година в евротурнирите, че нещо немога да се сетя :roll:
За мача с литекс уговорка може да има само в болните ви червени мозъци как може изобщо да ти мине през ума за уговорка между Левски и Литекс, Литекс сиромаците просто толкова си могат, виж как играха срещу Славия, срещу Миньор и тези мачове ли са били уредени :roll:

А ти защо не кажеш с кого играхте последните две години в Европа или те е срам, а рибок.

Върни се в “Архив”