Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: До кога ще тъпчат Ники на Герена?

Мнениеот milen.hrisrov » 20 апр 2009 22:37

hlucho написа:
UltraBlue написа:
gugushito написа:браво !!! при юношите..... извън анадола някой интересува ли се от играчите ви ??? като е толкова голям ,продайте го ! вие при мъжете не го пускате ! дано поиграе като го преотстъпите на гара мездра....

Кажи ми пък ти ваш юноша последните 10-15 години къде сте продали вие :!: :?: Аз ще ти кажа Валери Домовчийски,Ники Михайлов,Наско Курдов ... ;) Айде ходи се удървяй някъде другаде,че тука се излагаш ;)

Домовчийски е юнуша на Марица!

Упссс,каква глупост каза:
Валери Ангелов Домовчийски е български футболист. Роден е в град Пловдив на 10 май 1986 година.Постепенно младежът се налага при юношите на ФК Левски.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
СвръхЧовек
Контакти:

Мнениеот СвръхЧовек » 20 апр 2009 22:41

milen.hrisrov написа:Упссс,каква глупост каза:
Валери Ангелов Домовчийски е български футболист. Роден е в град Пловдив на 10 май 1986 година.Постепенно младежът се налага при юношите на ФК Левски.

Тука се излагаш колега. Не знам от къде си го изнамерил тоя смешен цитат, но Домовчийски наистина беше юноша на друг отбор, преди да премине в юношите на Левски. Не се сещам на Марица или на някой друг, но това дето си го цитирал има и друга грешка мисля. Ако не се лъжа Домо е роден в град Раковски!
Нека кажат,
че съм живял
по времето на велики мъже.
Славата често е преходна,
но тези имена няма
да бъдат забравени.
Нека кажат, че съм живял по времето
на Емил Велев – Кокала!
Нека кажат,
че съм живял по времето на ГОНЗО – свинеукротителя!

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 20 апр 2009 22:42

milen.hrisrov написа:

Валери Ангелов Домовчийски е български футболист. Роден е в град Пловдив на 10 май 1986 година.Постепенно младежът се налага при юношите на ФК Левски.[/quote]

Валери Ангелов Домовчийски е български футболист. Роден е в град Пловдив на 10 май 1986 година. Юноша на Марица (Пловдив). Висок е 178 см и тежи 74 кг. Играл е за Секирово - Раковски, Марица и Левски (София). Пропуснал си няколко изречения!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 20 апр 2009 22:51

Що се отнася до Хичо,времето е пред него,до края на сезона ще има време да започне да играе,и да възвърне формата си.Просто имаше нещастието както и Жо да се контузи в най-неподходящият момент.А защо го разиграват така в Левски ли,еми Левски си има един основен проблем в момента и той е липсата на Сираков.Явно той е единственият човек при който Левски има клубна политика.

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 20 апр 2009 22:56

hlucho написа:
milen.hrisrov написа:

Валери Ангелов Домовчийски е български футболист. Роден е в град Пловдив на 10 май 1986 година. Юноша на Марица (Пловдив). Висок е 178 см и тежи 74 кг. Играл е за Секирово - Раковски, Марица и Левски (София). Пропуснал си няколко изречения![/quote]
Колега знам,че лесно можеш да провериш дали лъжа.Не съм си дори помислял да отричам,че е И юноша на Марица,но е и юноша и на Левски,което ми беше и тънката мисъл.Както например Мариян Огнянов е и юношю освен на Левски и на Ромели Лом,и примерно Ричарт освен на Левски е юноша и на някой нигерийски отбор.

Потребителски аватар
ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ
Контакти:

Мнениеот ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ » 20 апр 2009 23:01

най точната оценка за ники димитров я даде арсен венгер.2 дена тренировки и айде марш обратно на село!всичко е ясно.нищо не става от него!
ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 20 апр 2009 23:03

ЖЕЛЕЗНИ БРИГАДИ написа:най точната оценка за ники димитров я даде арсен венгер.2 дена тренировки и айде марш обратно на село!всичко е ясно.нищо не става от него!

То ако не ставаше, нямаше въобще да го викат там ;)Айде моля ти се не говори глупости, заслепен от фенски пристрастия 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Re: КОЙ НАЙ -ПОСЛЕ ЩЕ ОЦЕНИ Б. ТАБАКОВ

Мнениеот milen.hrisrov » 20 апр 2009 23:04

Този който имаше смелост да го налага вече е в Литекс,дано да не стане и с него както с Ивелин Попов и Иван Бандаловски.
АНДРЕЙ ЖЕЛЯЗКОВ НИКОГА ПОВЕЧЕ В ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 20 апр 2009 23:13

Добре, Жо бил по-добър, съгласен съм. Но това за мен не е оправдание. Ники играеше , кога като резерва на Жо, но играеше. После стана злополучната му среща с Мъри и Наско, и Кокала реши, че момчето му е криво , само защото е приятел с бившия си тренер. После се контузи , но ние от неправилните тренировки на Кокала доста народ имаме контузени.
За тези които плюят по него, не Ви прави чест няма значение колко тренировки е направил в Арсенал, и една да е пак са го забелязали. А такова нещо не се е случвало скоро с друг български играч.
Дано да го продадът , кадето и да е и да се развие. Успех
САМО ЛЕВСКИ!!!!

Потребителски аватар
СвръхЧовек
Контакти:

Re: КОЙ НАЙ -ПОСЛЕ ЩЕ ОЦЕНИ Б. ТАБАКОВ

Мнениеот СвръхЧовек » 20 апр 2009 23:20

milen.hrisrov написа:Този който имаше смелост да го налага вече е в Литекс,дано да не стане и с него както с Ивелин Попов и Иван Бандаловски.
АНДРЕЙ ЖЕЛЯЗКОВ НИКОГА ПОВЕЧЕ В ЛЕВСКИ!!!

Пич, я ми разтълкувай какво точно те кара да не харесваш Жужо и да не го искаш на Герена. Аз пък го харесвам и искам един ден отново да видя ОСТА Жужо-Василев в Левски!
Нека кажат,
че съм живял
по времето на велики мъже.
Славата често е преходна,
но тези имена няма
да бъдат забравени.
Нека кажат, че съм живял по времето
на Емил Велев – Кокала!
Нека кажат,
че съм живял по времето на ГОНЗО – свинеукротителя!

Върни се в “Архив”