Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот enguerino » 09 мар 2011 01:12

Доста слаб мач от към качество от това което очаквах. Арсенал не искаше или не можеше да играе, а Барса се оляха с грешките в заключителния пас или удар. Алмуния и Уилшър направиха добър мач за Арсенал, а половината им нападатели бяха безлични, Насри направи корнера при гола :mrgreen: . От Барса най добър беше Шави и в 2 конкретни ситуации Иниеста, а и Масче спаси 2я гол на топчиите.

Съдията беше доста слаб, неотсъдена дузпа, картон за Абидал, пресилен за Перси и при дузпата не даде 2ри на Кошчелни. Но нз какво се оплакват някой след като в 90% от мачовете в Европа се свири за домакините ;)
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 09 мар 2011 01:13

Frankie Lampard написа:И това го има, но и някой от феновете им допълнително усилват хейта. Защо никой не подиграва Ювентус например. Защото феновете им са пичове и уважават противниците.

Не знам как успяваш да изкараш представителна извадка и да обобщиш кои са пичове и кои не, но ако действам по твоята логика и съдя по теб - значи постоянно трябва да съм във форума на Челси и да им натяквам колко са жалки, мразени или нещо от сорта ;)

Потребителски аватар
MedlinK
Контакти:

Мнениеот MedlinK » 09 мар 2011 01:14

Адриано ми коства повече нервни клетки откакто е в Барса околкото например мача Барса-Естудиантес за световното клубно. Тогава беше мнооого напечено. Адриано е с основна вина за поне 25% от атаките ни да отиват ей така. Стига до наказателното и не центрира ами връща към центъра??? Но по-виновен в случая е Гуардиола. Първо че даде толко пари за него и второ че му позволява да напуска приятното място на помощник-чистач и да се появява на терена заедно с останалите играчи... Не ми го побира акъла какво иска да постигне.

Сектор-Б

Мнениеот Сектор-Б » 09 мар 2011 01:15

Frankie Lampard написа:
Veso_PLD написа:
Frankie Lampard написа:Ок, значи съм грешал. Но пак ми се струва глупав картона. И за това, че червен картон е трябвало да бъде вдигнат преди това. Според мен съдията го тълкува като борба за топката, а не като удар без топка, защото топката беше много близо. Не съм сигурен, но така ми се стори...

Един съвет, особено към Ludden- уважавай противника, за да уважава той теб. Заради такива като теб Барселона е толкова мразена и днес всички бяха артилеристи. Замисли се.

В допълнение да вметна, Барселона е мразена защото е на върха !!!

И това го има, но и някой от феновете им допълнително усилват хейта. Защо никой не подиграва Ювентус например. Защото феновете им са пичове и уважават противниците.

2 часа ревете против Барса, а накрая ние сме обиждали. :lol: :lol: :lol: В другата тема един друг фен на Челси , нарече Барса 10 пъти "цигани" и какво ли не , ама щом е от Челси и говори против Барса значи има право. Защо не се пробваш за комик? Краси Радков пасти да яде пред теб , 1 час ти се смея на мненията , а все още ми е смешно! Талантлив си! :lol: :lol: :lol:
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...

Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Какво сравнявате Арсенал с Барселона изобщо????

Мнениеот Joro_Barca » 09 мар 2011 01:16

Арсенал нито са дорасли за титла в Англия , нито за ШЛ , нито за ФА къп ;) И най не нерви че са тръгнали да се мерят с Барселона 8-) Много им се вдигна самочувствието след първият мач , но ги пратихме там където им ме мястото ;)
Изображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 09 мар 2011 01:16

Само един въпрос, без заяждане, за да разберете как изглеждате от страни.

Колко удара имахте на мача в Лондон срещу Челси, когато Йовербро свири ? :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 мар 2011 01:17

MedlinK написа:Адриано ми коства повече нервни клетки откакто е в Барса околкото например мача Барса-Естудиантес за световното клубно. Тогава беше мнооого напечено. Адриано е с основна вина за поне 25% от атаките ни да отиват ей така. Стига до наказателното и не центрира ами връща към центъра??? Но по-виновен в случая е Гуардиола. Първо че даде толко пари за него и второ че му позволява да напуска приятното място на помощник-чистач и да се появява на терена заедно с останалите играчи... Не ми го побира акъла какво иска да постигне.

Ох колко пъти съм го казвал това нещо! А най-плашещото е, че се наблюдава тенденция Пеп да се опитва да го налага този ръб!

От друга страна последният път, когато Гуардиола твърдо отказваше да се вслуша в критиките и налагаше на своя глава играч в титулярният състав... в крайна сметка направи много добро попадение! - става въпрос за Бускетс! Отначало и той правеше ужасно много грешки! Отначало отнасяше адски много псувни за всичките си грешки, но ето, че израстна и сега е твърд титуляр! Друг е въпроса, че днес с този нелеп автогол пак ми падна в очите!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 09 мар 2011 01:19

Ей го на, как може да пуснете такава тема. Май на вас ви е повечко самочувствието... Сега гледай колко хейт ще съберете, ако не заключат темата.

Потребителски аватар
MedlinK
Контакти:

Мнениеот MedlinK » 09 мар 2011 01:22

Е сега да виниш момчето за автогола не е правилно. Случва се и на най-опитните. Наистина Буси беше доста колеблив в началото. При обявяването на състава за финала с МЮ само при вина да С.Бускетс щях да припадна, но се оказа, че направи един много силен мач, без никакви грешки. Дори преди използвах за Бускетс една снимка с дръвче бонзай. Но в момента играе много добре. Обаче за Адриано се съмнявам, че ще достигне това ниво... Просто си е тъп и бездарен.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 09 мар 2011 01:23

Ей, начи, нямаме право на мнение :@ Колко удара имаше Барса преди гола на Иниеста ?

0, по подобие на Арсенал. Арсенал наричате смешен отбор, а Барса беше в същата ситуация през 2008-ма. Излишно е да казвма, че съдията спести 7 дузпи за Челси !

Всеки има лош ден.

Върни се в “Архив”