Съдията беше доста слаб, неотсъдена дузпа, картон за Абидал, пресилен за Перси и при дузпата не даде 2ри на Кошчелни. Но нз какво се оплакват някой след като в 90% от мачовете в Европа се свири за домакините

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:И това го има, но и някой от феновете им допълнително усилват хейта. Защо никой не подиграва Ювентус например. Защото феновете им са пичове и уважават противниците.
Frankie Lampard написа:Veso_PLD написа:Frankie Lampard написа:Ок, значи съм грешал. Но пак ми се струва глупав картона. И за това, че червен картон е трябвало да бъде вдигнат преди това. Според мен съдията го тълкува като борба за топката, а не като удар без топка, защото топката беше много близо. Не съм сигурен, но така ми се стори...
Един съвет, особено към Ludden- уважавай противника, за да уважава той теб. Заради такива като теб Барселона е толкова мразена и днес всички бяха артилеристи. Замисли се.
В допълнение да вметна, Барселона е мразена защото е на върха !!!
И това го има, но и някой от феновете им допълнително усилват хейта. Защо никой не подиграва Ювентус например. Защото феновете им са пичове и уважават противниците.
Frankie Lampard написа:Бием ли Копенхаген няма да пиша повече...
Нали сте толкова сигурни в победата, сигурно потривате ръце, че няма да ме има вече...
MedlinK написа:Адриано ми коства повече нервни клетки откакто е в Барса околкото например мача Барса-Естудиантес за световното клубно. Тогава беше мнооого напечено. Адриано е с основна вина за поне 25% от атаките ни да отиват ей така. Стига до наказателното и не центрира ами връща към центъра??? Но по-виновен в случая е Гуардиола. Първо че даде толко пари за него и второ че му позволява да напуска приятното място на помощник-чистач и да се появява на терена заедно с останалите играчи... Не ми го побира акъла какво иска да постигне.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта