Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал, реванш в ШЛ 08.03.2011 21:45

Мнениеот Frankie Lampard » 09 мар 2011 00:50

Меган, кажи ми, според теб може ли Перси да чуе сигнала от 100 000 крещящи каталунци, защото аз останах с впечатлението, че се разкрещяха, за да го разконцентрират. А и често от трибуните се чуват фалшиви свирки, замисли се върху това.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 09 мар 2011 00:50

L_Messi написа:
Frankie Lampard написа:Меган, кажи ми как да чуе сигнала след като 100 000 каталунци крещят ? Според мен не чу сигнала... Не вярвам да е толкова тъп...

Е как всички други съдийски сигнали в мача бяха чути, а само този не?

Е те това е истината! Как нашите играчи чуваха сигнала, когато бяха свирени засади пред вратата на Арсенал? Защо нашите играчи не разкарваха топката? Как сигналите се чуваха за нарушения, но точно в тази ситуация Перси оглуша??!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 09 мар 2011 00:51

DmG написа:Последен мой пост .
Барселонци - НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ АБСУРДА , ДА СЕ ИЗГОНИ ИГРАЧ ЗА ПЪРВО РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА ВЪВ 55 МИНУТА . ТОВА Е АБСУРД , ТОВА ГО НЯМА ВЪВ ФУТБОЛА , НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО . А РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА ИМА ВЪВ ПОЧТИ ВСЕКИ МАЧ , ВЪВ КОЙТО НЯКОЙ ОТБОР ВОДИ ВЪВ РАЗУЛТАТА . ХИЛЯДИ МАЧОВЕ , ХИЛЯДИ СЛУЧАИ , НО НЯМА ПОДОБЕН , ЗАЩО ЛИ ???

Пичове в Англия гледах мача , по канала , който го даваха показаха , колко време след сигнала на съдията Перси спря (с хронометър на екрана и повторение даже) .......................................ще познаете ли ? Чакам отговор .............ИИИИИИИИИИИ ДА, имаме печеливш - 1 СЕКУНДА......1 СЕКУНДА и втори жълт картон съответно червен, ето това е нещо уникално , повечето съдий не само няма да дадът втори жълт картон за разкарване на топката ако ще и 10 секунди след сигнала да е било , ами този го даде след колосалната 1.

Я ПОГЛЕДНИ ИМАШЕ ЛИ ДУЗПА ЗА АРСЕНАЛ ПРИ 2-2 В ЛОНДОНД ОНЯ МАЧ 8-)
Изображение

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 мар 2011 00:51

megan fox написа:
DmG написа:
megan fox написа:
A ти ми отговори какво трябваше да напрви Сонг в първият мач, за да получи ЗАСЛУЖЕНИЯТ СИ червен картон? Да убие наш играч?!

Рефера достатъчно аванти бутна на Арсенал! В 33-тата минута спести дузпа! На Перси му спести ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН червен картон за удар без топка!

Така че се радвай, че лалето получи толкова късно червеният си картон!

абре пич .
ЗАДАЛ СЪМ ТОЧЕН И ЯСЕН ВЪПРОС и както казах 20 фена да са гледали повече от 100 мача и пак няма да сте видяли такъв случай .... ЗАЩОТО НЯМА :) 55 минута за ПЪРВО разпращане на топката ( важно е да е първо , защото ако е второ е ясно , че може да е умишлено )

Ти, дочете ли ми поста? Написал съм, че да, по принцип реферите не дават картон за първо разкарване! Да, по принцип реферите бутат по ЕДНА аванта на играчите! Но Перси вече беше получил своята аванта, когато не му бе даден директен червен картон и затова не му се полагаше втора! Това е. Просто и ясно! След като веднъж Бусака го пожали, неможеше да го пожали втори път и направи това, което трябваше - СПАЗИ ПРАВИЛНИКА!

Не разбирам как може да правиш на въпрос това, че съдията е спазил правилника и е отсъдил така, както е записано, че трябва да се отсъди в такава ситуация?! Наистина не разбирам.

Ми много просто защо го прави - защото няма за какво друго да се хване ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 09 мар 2011 00:51

megan fox написа:
Да, това с Насри наистина беше ужасно смешно и показа СТРАХА на Венгер! Той определено не е забравил кошмара от миналата година! Е наложи му се да го изживее отново!
Спечели една нечестна победа в Лондон, колкото да може да е спокоен пред себе си, че е побеждавал Барселона и за пореден път бе отсранен от ШЛ от нас! :twisted: :twisted: :twisted:

Можем да вземем Насри за заместник на Абидал на левия бек или когато Абидал играе в центъра на защитата ( конт./ наказание на Пике/Пуйол) Насри да си играе на позицията ( ляв бек ест. ) :!:
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 09 мар 2011 00:51

megan fox написа:
DmG написа:ЗАДАЛ СЪМ ТОЧЕН И ЯСЕН ВЪПРОС и както казах 20 фена да са гледали повече от 100 мача и пак няма да сте видяли такъв случай .... ЗАЩОТО НЯМА :) 55 минута за ПЪРВО разпращане на топката ( важно е да е първо , защото ако е второ е ясно , че може да е умишлено )

Ти, дочете ли ми поста? Написал съм, че да, по принцип реферите не дават картон за първо разкарване! Да, по принцип реферите бутат по ЕДНА аванта на играчите! Но Перси вече беше получил своята аванта, когато не му бе даден директен червен картон и затова не му се полагаше втора! Това е. Просто и ясно! След като веднъж Бусака го пожали, неможеше да го пожали втори път и направи това, което трябваше - СПАЗИ ПРАВИЛНИКА!

Не разбирам как може да правиш на въпрос това, че съдията е спазил правилника и е отсъдил така, както е записано, че трябва да се отсъди в такава ситуация?! Наистина не разбирам.

Перси вече имаше жълт картон и би трябвало да знае, че при следващо провинение няма да му се размине.

Потребителски аватар
Joro_Barca
Контакти:

Мнениеот Joro_Barca » 09 мар 2011 00:52

НАЗДРАВЕ КАТАЛУНЦИ , НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ТИЯ КОИТО СЕ ЗАЯЖДАТ ;)
Изображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот Frankie Lampard » 09 мар 2011 00:56

Ок, значи съм грешал. Но пак ми се струва глупав картона. И за това, че червен картон е трябвало да бъде вдигнат преди това. Според мен съдията го тълкува като борба за топката, а не като удар без топка, защото топката беше много близо. Не съм сигурен, но така ми се стори...

Един съвет, особено към Ludden- уважавай противника, за да уважава той теб. Заради такива като теб Барселона е толкова мразена и днес всички бяха артилеристи. Замисли се.

Потребителски аватар
MedlinK
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот MedlinK » 09 мар 2011 00:58

Не ти имаш право да се съмняваш, но реално погледнато РВП не беше изгонен заради разкарването. Чисто и просто съдията реши да си довърши работата от ситуацията с Алвеш.
П.С. РВП удари Алвеш без топка в лицето, като дори не беше някаква борба за топка. Просто си протегна ръката и го перна.
Последна промяна от MedlinK на 09 мар 2011 01:00, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”