Барселона - Арсенал 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Барселона - Арсенал, реванш в ШЛ 08.03.2011 21:45
Чул го е много добре. След това в интервюто казва, че все пак били изминала само 1 секунда след сигнала. Следователно е знаел много добре.
аз забелязвам че феновете на челси станаха страшно много от както абрамович купи отбора както и феновете на ман сити ще се множат
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...
- Frankie Lampard
- Контакти:
Molotov написа:Frankie Lampard написа:Виждате ли какви сте смешни. Фенове на Барса само заради титлите- ФАКТ ! Сега си го признахте. Ето, че почнахте да броите успехите на Челси. Само, че мен не ме интересуват. Аз си подкрепям и защитавам отбора, въпреки всичко. Ако Барса спре да печели ще се отречете от нея, както го направихте по времето на Ван Гаал. Всичките минахте от Галактикото, с малки изключения.
Най е лесно да си от силните на деня, както вие. Никога няма да разберете истинската страст на футбола.
Най ми е лесно да се направя на фен на Реал и да ви нарича смешници и безтитленици. Замислете се върху това.
Франки, успокой се братле, недей се ядосва толковаУважавам те само заради името и снимката, за мен Лампард е велик футболист, реших да го кажа не за друго, а защото няма смисъл толкова да се впрягаш да се занимаваш за тоя мач, нали не те засяга пряко ?
Какво да се успокоявам, дори не съм ядосан. Свикнал съм с комплексарите, които винаги започват с титлите. Даже мислех да си направя акаунт като фен на Реал и да правя на две стинки, такива, ма се отказах...
luddeN написа:L_Messi написа:luddeN написа:Няма смисъл да доказваме на тия дяволчета, че сме по добри, защото всички го знаят. Не искам манчо, заради Бербо ... Юнайтед в момента са много слаби, като такива не ми се иска да вадим нож на умряло куче. НЯМА СМИСЪЛ.
Напротив - има, защото феновете им не разбират от дума, а и от боя дето им хвърлихме в Рим също не са достатъчно респектирани
Какво ми пука, че някакъв пубер не разбира от дума. Аз виждам как играем и НИКОЙ отбор не може да се надиграва с нас. Единственият шанс на другите отбори е тактиката на моу с 10 отзад или моу 2 ( Венгер) с 10 отзад и ляв бек насри![]()
![]()
Да, това с Насри наистина беше ужасно смешно и показа СТРАХА на Венгер! Той определено не е забравил кошмара от миналата година! Е наложи му се да го изживее отново!
Спечели една нечестна победа в Лондон, колкото да може да е спокоен пред себе си, че е побеждавал Барселона и за пореден път бе отсранен от ШЛ от нас!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Защо просто не игнорирате DmG. Оставете го да си спами, не е вредно...
- Frankie Lampard
- Контакти:
efocskan написа:аз забелязвам че феновете на челси станаха страшно много от както абрамович купи отбора както и феновете на ман сити ще се множат
Прав си, така е, това е абсолютно нормално. Но аз фен на Челси да се комплексира от успехи не съм видял. А това, което вие правите, подсказва, че сте фенове на Барса, само защото е успешна. Може подсъзнателно да го правите, но това издава същността ви- на търсачи на слава.
Последна промяна от Frankie Lampard на 09 мар 2011 00:47, променено общо 1 път.
delije_sever написа:
Директен червен и без мачове в ШЛ за срок от 2 години.
А първия мач ни отменят чист гол?
А какво ще кажеш за спестения червен картон на Сонг първия мач ?
А дузпата с/у Меси ?
А спестения червен картон на Косиели или там както се казва тоя ?
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]
Frankie Lampard написа:Меган, кажи ми как да чуе сигнала след като 100 000 каталунци крещят ? Според мен не чу сигнала... Не вярвам да е толкова тъп...
Е как всички други съдийски сигнали в мача бяха чути, а само този не?
Последен мой пост .
Барселонци - НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ АБСУРДА , ДА СЕ ИЗГОНИ ИГРАЧ ЗА ПЪРВО РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА ВЪВ 55 МИНУТА . ТОВА Е АБСУРД , ТОВА ГО НЯМА ВЪВ ФУТБОЛА , НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО . А РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА ИМА ВЪВ ПОЧТИ ВСЕКИ МАЧ , ВЪВ КОЙТО НЯКОЙ ОТБОР ВОДИ ВЪВ РАЗУЛТАТА . ХИЛЯДИ МАЧОВЕ , ХИЛЯДИ СЛУЧАИ , НО НЯМА ПОДОБЕН , ЗАЩО ЛИ ???
Барселонци - НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ АБСУРДА , ДА СЕ ИЗГОНИ ИГРАЧ ЗА ПЪРВО РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА ВЪВ 55 МИНУТА . ТОВА Е АБСУРД , ТОВА ГО НЯМА ВЪВ ФУТБОЛА , НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО . А РАЗПРАЩАНЕ НА ТОПКАТА ИМА ВЪВ ПОЧТИ ВСЕКИ МАЧ , ВЪВ КОЙТО НЯКОЙ ОТБОР ВОДИ ВЪВ РАЗУЛТАТА . ХИЛЯДИ МАЧОВЕ , ХИЛЯДИ СЛУЧАИ , НО НЯМА ПОДОБЕН , ЗАЩО ЛИ ???
Пичове в Англия гледах мача , по канала , който го даваха показаха , колко време след сигнала на съдията Перси спря (с хронометър на екрана и повторение даже) .......................................ще познаете ли ? Чакам отговор .............ИИИИИИИИИИИ ДА, имаме печеливш - 1 СЕКУНДА......1 СЕКУНДА и втори жълт картон съответно червен, ето това е нещо уникално , повечето съдий не само няма да дадът втори жълт картон за разкарване на топката ако ще и 10 секунди след сигнала да е било , ами този го даде след колосалната 1.
Последна промяна от DmG на 09 мар 2011 00:49, променено общо 1 път.
DmG написа:megan fox написа:
A ти ми отговори какво трябваше да напрви Сонг в първият мач, за да получи ЗАСЛУЖЕНИЯТ СИ червен картон? Да убие наш играч?!
Рефера достатъчно аванти бутна на Арсенал! В 33-тата минута спести дузпа! На Перси му спести ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН червен картон за удар без топка!
Така че се радвай, че лалето получи толкова късно червеният си картон!
абре пич .
ЗАДАЛ СЪМ ТОЧЕН И ЯСЕН ВЪПРОС и както казах 20 фена да са гледали повече от 100 мача и пак няма да сте видяли такъв случай .... ЗАЩОТО НЯМА55 минута за ПЪРВО разпращане на топката ( важно е да е първо , защото ако е второ е ясно , че може да е умишлено )
Ти, дочете ли ми поста? Написал съм, че да, по принцип реферите не дават картон за първо разкарване! Да, по принцип реферите бутат по ЕДНА аванта на играчите! Но Перси вече беше получил своята аванта, когато не му бе даден директен червен картон и затова не му се полагаше втора! Това е. Просто и ясно! След като веднъж Бусака го пожали, неможеше да го пожали втори път и направи това, което трябваше - СПАЗИ ПРАВИЛНИКА!
Не разбирам как може да правиш на въпрос това, че съдията е спазил правилника и е отсъдил така, както е записано, че трябва да се отсъди в такава ситуация?! Наистина не разбирам.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]