Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: каде е сега дробеца или който и да е зад 2 поредни победи

Мнениеот botev_1912 » 19 апр 2009 21:31

dimobs написа:Абе вие, феновете на тоя смешен отбор, много насериозно се вземате? Тука всяка втора тема е от вашия форум. Кво толкова си пишете? Това е само един второразреден отбор, който заслужава да играе в Б. И оставете го тоя човек, какво толкова ви е направил?

Явно нашият отбор има повече фенове от твоя и доста хора ги интересува БПФК - именно затова всяка втора тема е за нашият отбор!!!
Ако не ти харесва - срежи си кабела по който ти идва интернета и ти гарантирам, че няма да ни виждаш темите!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 19 апр 2009 22:03

междудругото някой може ли найстина да ми каже с какво ви дразни "селския" (не го защитавам обаче нз как е започнало всичко иии искам да взема отношение но преди тва трябва да ме светнете ако мможе де :) ) :!: благодаря предварително
Изображение

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 19 апр 2009 22:10

dimobs написа:Абе вие, феновете на тоя смешен отбор, много насериозно се вземате? Тука всяка втора тема е от вашия форум. Кво толкова си пишете? Това е само един второразреден отбор, който заслужава да играе в Б. И оставете го тоя човек, какво толкова ви е направил?

А ти кой беше? Кой е твоя отбор? Всъщност май на никой не му пука. Хващай си парцалките и дим да те няма. Палячо.
LUDAKIS, има откъде да прочетеш всичко, което те интересува. Не мисля, че някой ще си губи времето да ти обяснява, още повече, че не си фен на отбора и явно не си се интересувал по-рано, за да питаш сега.

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 19 апр 2009 22:15

sorcererals написа:

А ти кой беше? Кой е твоя отбор? Всъщност май на никой не му пука. Хващай си парцалките и дим да те няма. Палячо.
LUDAKIS, има откъде да прочетеш всичко, което те интересува. Не мисля, че някой ще си губи времето да ти обяснява, още повече, че не си фен на отбора и явно не си се интересувал по-рано, за да питаш сега.

е ти бате как ме нахрани ... :D дай линк плс
Изображение

bedrock1912
Контакти:

Мнениеот bedrock1912 » 19 апр 2009 22:36

ludakis http://bultras.com/page.php?25
ето прочети и ще разбереш а тук има и доста неща които не са писани!!!не пожелавам на никой тва което ни се случва през последните 10 години!!!

Botev74
Контакти:

Мнениеот Botev74 » 19 апр 2009 22:40

Аз съм за оставане в "А" и борба докрай. Трудно се купува отбор от долна дивизия, а и там също далаверите са доста.

dimobs

Мнениеот dimobs » 19 апр 2009 22:43

Аз не исках никой да дразня, ама вие наистина много насериозно се вземате и вземате Ботев насериозно, все едно е върпос на живот и смърт за държавата какво ще стане с някакъв слаб отбор, дето е пълен ташак за нашия футбол и е на едно равнище с отбори като Беласица, Вихрен и Миньор. Няма смисъл да има такива отбори в А група. Според мен трябва да са само тези, които реално имат представа от футбола. :?
ЦСКА, Левски, Локо СФ, Черно море, Литекс, Славия, Черноморец, Пирин, Локо ПД, Локо МЗ. Останалите в Б и В. Не мислите ли и вие така.
П.С.Ако още някой ме обиди ще принизя на неговото равнище и ще му отговоря.

EDIT: Отивай с Локо Мездра. Довиждане!

FCB-I'LL BE BACK!!!.

Мнениеот FCB-I'LL BE BACK!!!. » 19 апр 2009 22:45

LUDAKIS написа:
sorcererals написа:

е ти бате как ме нахрани ... :D дай линк плс

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X4Bkg2BMtTc[/youtube]

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 19 апр 2009 23:26

dimobs написа:Аз не исках никой да дразня, ама вие наистина много насериозно се вземате и вземате Ботев насериозно, все едно е върпос на живот и смърт за държавата какво ще стане с някакъв слаб отбор, дето е пълен ташак за нашия футбол и е на едно равнище с отбори като Беласица, Вихрен и Миньор. Няма смисъл да има такива отбори в А група. Според мен трябва да са само тези, които реално имат представа от футбола. :?
ЦСКА, Левски, Локо СФ, Черно море, Литекс, Славия, Черноморец, Пирин, Локо ПД, Локо МЗ. Останалите в Б и В. Не мислите ли и вие така.
П.С.Ако още някой ме обиди ще принизя на неговото равнище и ще му отговоря.

Това може да го каже човек, който първо няма никакъв респект към историята, традициите и феновете на този голям клуб. Виж ни посещаемоста. А, ти насериозно ли взимаш твоят любим клуб? Ти от кой си ? 90% Левски. Само левскар може да говори по този наивен, еднообразен начин, без да си е направил труда да попрочете и да разбере за какви големи традиции става въпрос и колко много хора обичат Ботев. Намираш за очудващо, че всяка втора тема е наша, че ние до преди седмица бяхме на първо място по посещаемост и ни минаха само заради многото накзания, които караме. С право те наричат палячо, защото говориш без да знаеш и ставаш смешен.

Модератор Ботев

Мнениеот Модератор Ботев » 20 апр 2009 00:54

[quote="Тракиец 1912Това може да го каже човек, който първо няма никакъв респект към историята, традициите и феновете на този голям клуб. Виж ни посещаемоста. А, ти насериозно ли взимаш твоят любим клуб? Ти от кой си ? 90% Левски. Само левскар може да говори по този наивен, еднообразен начин, без да си е направил труда да попрочете и да разбере за какви големи традиции става въпрос и колко много хора обичат Ботев. Намираш за очудващо, че всяка втора тема е наша, че ние до преди седмица бяхме на първо място по посещаемост и ни минаха само заради многото накзания, които караме. С право те наричат палячо, защото говориш без да знаеш и ставаш смешен.[/quote]

Няма смисъл, той вече не може да ти отговори.

Върни се в “Архив”