Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!

Мнениеот Тракиец 1912 » 17 апр 2009 00:37

Митът за вечното завръщане ...

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: браво на веско вълчев

Мнениеот Тракиец 1912 » 17 апр 2009 00:47

Вярно, цялата статия си е един преразказ, от човек, който в момента преоткрива абсурдът "Христолов", преоткрива, заради слабата си заинтересованост до сега. Статийки не са помагали никога. Лицето ДХ-С никога не се е вълнувал от хорското мнение и винаги е правил напук, типично за упоритият му селски характер. Статийки няма да помогнат по мое мнение. Ботев трябва да изпадне за трети път в "Б " група. Колкото и да е тъжно, колкото и да тежи на сърцето трябва да изтърпим унижението още веднъж ЗА ДА СЕ СВЪРШИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД!

Мнениеот rump_shaker » 17 апр 2009 14:50

Завръшането на блудният син!
ИзображениеИзображение

kishe
Контакти:

каде е сега дробеца или който и да е зад 2 поредни победи

Мнениеот kishe » 19 апр 2009 20:30

пред мен сега изниква въпроса дали да подкрепям отбора или да бъде хулено всичко що е свързано с селската мастия.

1.двете победи не мисля че са плод на усилията на дребните душици(футболистите)
2.не мисля че са и на селската мастия

което ме навежда на мисълта че има някаква странична намеса и има ли развитие евентуално по преговорите с новите купувачи,че ако няма да си довършим започнатото а не да оставим всичко на инерцията и селския да трупа дивиденти че видите ли успял да спаси отбора и догодина пак на ново всичките мъки.за мен тези 2 мача са животоспасяващи засега за клуба и остава по лесното няколко домакински победи срещу преките конкуренти и тогава ще берем ядове ако няма смяна на собсвеноста и всичките ще обяват христолов едвали не за герой
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: каде е сега дробеца или който и да е зад 2 поредни победи

Мнениеот botev_1912 » 19 апр 2009 20:51

Колега друго което искам да обсъдим и смятам че темата е подходяща е следното:
Ако се поставя на мястото на Селският /ако приемем, че не е тежко психично болен/ какво бих направил:
Аз вече 10 годинки пера пари в БПФК, отделно всеки футболист иска да играе в БПФК и идва тук за смешни пари, после го продавам и като махна разходите за отбора чисто горе долу ми остава по милионче на година - като това са само суми които са на светло, отделно колко още далаверки стават - сумата може да е двойна!
Обаче имам проблем - мамка му и отбор - има прекалено много фенове и те не искат да се отнасям с отбора по този начин, какво ми пука - да си гледат работата - нищо не могат да ми направят измекярчетата!
Стана 2009 година, мръсните му фенове много раздухаха нещата и сега вече никой не иска да идва в отбора, 2-и месец не мога да намеря жив треньор който да дойде да води онези дето излизат на онова зеленото и тичат след топка!

Сега ако изхвърлим отбора селският напук на нас - може да ни е президент още колкото оживее години и да ни държи в напрежение дали няма да изпаднем от В група!
Ако успеем да останем в А група селският сам ще се постави в патова ситуация, защото не стига че по голямата част от манекенчетата ще се махне, ами и никой няма да иска да дойде в клубът, и това всичко при положение че изобщо успеем по някакъв начин да вземем професионален лиценз за догодина!

И аз не знам кое ще е по добре за отбора вече - ще Ви помоля да размишляваме заедно по темата!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
green man
Контакти:

Мнениеот green man » 19 апр 2009 21:02

Според мен е по-добре да почнете на чисто без Селския в "Б" група. Както бе с нас.
Всикчо ще си дойде на мястото , но трябва да се борите за това.
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 19 апр 2009 21:17

green man написа:Според мен е по-добре да почнете на чисто без Селския в "Б" група. Както бе с нас.
Всикчо ще си дойде на мястото , но трябва да се борите за това.

То ако трябва и в В група ще отидем - но как да сме сигурни че пиявицата ще се махне?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 19 апр 2009 21:21

kishe написа:
1.двете победи не мисля че са плод на усилията на дребните душици(футболистите)
2.не мисля че са и на селската мастия
...

може да сме открили новия капело и причината за двете победи да е в пепо пенчев.но сериозно,и аз се чудя как биха

dimobs

Мнениеот dimobs » 19 апр 2009 21:24

Абе вие, феновете на тоя смешен отбор, много насериозно се вземате? Тука всяка втора тема е от вашия форум. Кво толкова си пишете? Това е само един второразреден отбор, който заслужава да играе в Б. И оставете го тоя човек, какво толкова ви е направил?

Върни се в “Архив”