Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vrvolleyball
Контакти:

Re: Крум Савов: В сряда знаех за 0:2, но явно Сандриньо не е зна

Мнениеот vrvolleyball » 18 апр 2009 20:40

Посъветвали го дори да заложи знак двойка и точен резултат.

А теб не те ли посъветваха миналия кръг да заложиш 2 и точен резултат мухал ? :shock:

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 18 апр 2009 20:41

И кво, значи Крумчо бил знаел резултата, обаче се радва че приятелят му не бил заложил защото явно играчите на Литекс незнаели че мача трябвало да свърши 2:0 ?!? в това има толкова много логика... само че ако си пиян или пък под някакво друго влияние...

goro_man
Контакти:

ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО СФ С ФЛАНЕЛКИ, ПРОСЛАВЯЩИ „ГЕРОИТЕ ОТ „ГЕРЕ

Мнениеот goro_man » 18 апр 2009 20:45

така е всеки усрех срещу голям отбор се отбелязва даже може стена на славата да им направят,а като си спомня и изказването на шефа на садиите за чуждите садии и как те помагат на известните клубове маи в последните 10 години никои не е чувал за цеца....

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 18 апр 2009 20:54

Крум Савов казва: "колегата Вуцов" - Това е новина! Малкото Вуце ли е станал журналист или Крумчо футболист?
Колкото до напъните на slavistite било в единствено или множествено число - няма лошо - пиши или пишете ТУК! То всички пишат в този форум, било за да избиват комплекси, било за да се заяждат и да избиват комплекси, или просто са наясно, че във форумите на техните отбори е меко казано скучно и ако пуснат тема трябва преди това да бършат паяжени.
Пишете момчета, ние сме добри читатели, слушатели и винаги ще се намери кой да ви избърше сълзите... ако не прекалявате. ;)

koi4i

Re: ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО СФ С ФЛАНЕЛКИ, ПРОСЛАВЯЩИ „ГЕРОИТЕ ОТ „ГЕРЕ

Мнениеот koi4i » 18 апр 2009 20:56

Ами това е голяма победа за локо и радостта им е напълно разбираема.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
ЦCKА
Контакти:

Мнениеот ЦCKА » 18 апр 2009 20:57

седемнамалко написа:Крумчо като е знаел резултата що не е заложил? Ти искаш ли да заложиш следващия път? Хайде, ако Миньор или Пирин не отстранят Литекс на евентуален полуфинал, ще ти дам 10000 лева назаем да заложиш за тях срещу Левски на финала, но срещу заема ще направим една ипотека на апартамента ти, а? Нищо не губиш, щом така и така Литекс ще спечелят, ще спечелиш и ти, навит ли си? Ако не, имам и друга идея - веднага след края на финалния мач за купата, докато награждават Левски, ти ще пуснеш тема: "Аз съм тъпо, просто, злобно прасе"! :D

OK
Ако уефс*ки бие ЦСКА,и се стигне до финал за купата между говеда и крокодили,аз залагам 10000 лв. Съгласен ли си?

itelim
Контакти:

Re: ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКО СФ С ФЛАНЕЛКИ, ПРОСЛАВЯЩИ „ГЕРОИТЕ ОТ „ГЕРЕ

Мнениеот itelim » 18 апр 2009 21:00

Че ни биха по всички показатели - истина е!
Но от 1952 год. не им се е случвало подобно чудо - нека да се радват!
Човещина е...

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 18 апр 2009 21:01

ЦCKА написа:
седемнамалко написа:Крумчо като е знаел резултата що не е заложил? Ти искаш ли да заложиш следващия път? Хайде, ако Миньор или Пирин не отстранят Литекс на евентуален полуфинал, ще ти дам 10000 лева назаем да заложиш за тях срещу Левски на финала, но срещу заема ще направим една ипотека на апартамента ти, а? Нищо не губиш, щом така и така Литекс ще спечелят, ще спечелиш и ти, навит ли си? Ако не, имам и друга идея - веднага след края на финалния мач за купата, докато награждават Левски, ти ще пуснеш тема: "Аз съм тъпо, просто, злобно прасе"! :D

OK
Ако уефс*ки бие ЦСКА,и се стигне до финал за купата между говеда и крокодили,аз залагам 10000 лв. Съгласен ли си?

Брато, да те осведомя само че цецка е аут от битката за купата ;) така че по-добре ги дай за благотворителност тея пари, защото мач цецка - Левски за купата няма как да стане тази година...

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 18 апр 2009 21:04

Имам само три въпроса:
1.Какво печели Левски,ако ЦСКА е шампион,а Литекс спечели купата?
2.Какво печели Литекс ако те загубят купата,а я вземат например Пирин или Перник,а Левски е шампион?
3.Какво печелят Левски и Литекс ако не вземат тази година нито една купа,за сметка на ЦСКА и Пирин или Перник?
Последна промяна от milen.hrisrov на 18 апр 2009 21:06, променено общо 1 път.
Този профил вече не съществува.

Върни се в “Архив”