А теб не те ли посъветваха миналия кръг да заложиш 2 и точен резултат мухал ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
седемнамалко написа:Крумчо като е знаел резултата що не е заложил? Ти искаш ли да заложиш следващия път? Хайде, ако Миньор или Пирин не отстранят Литекс на евентуален полуфинал, ще ти дам 10000 лева назаем да заложиш за тях срещу Левски на финала, но срещу заема ще направим една ипотека на апартамента ти, а? Нищо не губиш, щом така и така Литекс ще спечелят, ще спечелиш и ти, навит ли си? Ако не, имам и друга идея - веднага след края на финалния мач за купата, докато награждават Левски, ти ще пуснеш тема: "Аз съм тъпо, просто, злобно прасе"!
ЦCKА написа:седемнамалко написа:Крумчо като е знаел резултата що не е заложил? Ти искаш ли да заложиш следващия път? Хайде, ако Миньор или Пирин не отстранят Литекс на евентуален полуфинал, ще ти дам 10000 лева назаем да заложиш за тях срещу Левски на финала, но срещу заема ще направим една ипотека на апартамента ти, а? Нищо не губиш, щом така и така Литекс ще спечелят, ще спечелиш и ти, навит ли си? Ако не, имам и друга идея - веднага след края на финалния мач за купата, докато награждават Левски, ти ще пуснеш тема: "Аз съм тъпо, просто, злобно прасе"!
OK
Ако уефс*ки бие ЦСКА,и се стигне до финал за купата между говеда и крокодили,аз залагам 10000 лв. Съгласен ли си?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта